![]() |
38K.
|
צטט:
|
2 צירוף קובץ(ים)
אני זוכר שכבר היה אשכול דומה לזה . . .
טוב אז באיחור לא קטן , קוראים לי נאור בן 18 וכמה ימים , גר בחולון . נוהג על Punto HGT 01 , אצלי כבר 7 חודשים . האוטו עם אגזוז פרי פלו של סברינג , ופילטר פתוח . והיום יש לי שנה רישיון =) נאור . |
שלום לכולם קוראים לי זאב
ואני נוהג בפונטו HGT 2001 אני מנצרת עלית (כן יש עיר כזאת) הרכב שלי הוא אורגינלי לחלוטין (לא משופר) למעט פילטר פתוח של סימוטה (אחלה צליל) ואני כנראה הולך לשגע אותכם עם שאלות כי אני לא ממש מכיר את הרכב |
אני אלי , בן 32
נוהג על לנצ'יה דדרה 97 , 1600 מקורית לחלוטין ושמורה בטירוף עם 86K בלבד . גר בהר אדר ( הרי ירושלים ) אוהב מכונאות , טיולים , שייט ודייג ________________________________ בעברי : ניבה 4*4 , לנצ'יה דדרה , פיאט טמפרה |
שמי רון (דיי קל לזהות משם המשתמש)
בן 23 בקרוב. בצבא במשך 3 שנים ליוותה אותי פיאט אונו 94 מנוע 1.1 הזרקה עכשיו אחרי הצבא השתדרגתי לפיאט פונטו ספייס 2001 דגם ELX עם גיר רציף. סטודנט בקרוב (מה שתרם להחלטה לשדרג את האוטו עכשיו...) ו...זהו :D |
שלום אני אביב מרקוזון מראש העין אני בקרוב בן 19 וכרגע בצבא
נוהג על פיאט בראבו 1.6 16V אדומה הרכב שלי משופר חיצונית עם חצאיות וספוילר האוטו עם פילטר פתוח ואגזוז לחץ כפול |
שמי ניר בן 18 וקצת מתגייס עוד חודש וחצי
מקווה בקרוב לנהוג על גרנדה דנדשה [ידנית כמובן] מקווה להשתלב ולהגיע איתה למפגשים... |
שמי ישראל בן 23 מעכו ...יש לי פונטו 1700 טורבו דיזל
http://www.uploadfileyou.com/files/q...yx5l9d79ii.jpg |
מחכים לכם :)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:39. |