![]() |
[quote=eliko1976;36430]קבל קישור ל EBAY
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PHILI...Q5fAccessories ותמונת המוצר[/QUO השאלה היא האם יש על המנורות האלה 2 אלמנטים או רק 1 כלומר אורות דרך + אור גבוהה או רק אור דרך כי לפונטו שלי לפחות הנורה עם 2 האלמנטים לא תתאים וזה לא מצויין שם אלא אם כן אני פספסתי את זה שבמקרה זה אני מצטער על ההודעה המיותרת:D:] |
H4 זה שני אלמנטים. (ושלוש רגליים מאחור).
|
כלומר לא מתאים לי תודה!
|
אז ככה התקנתי את הנורות שלי אכן יש לי H7 למזלי :)
סך הכול נורות חמודות זה יותר לבן בהיר כזה לא כחול ולא בטיח חח מאיר קצת יותר רחוק ויותר מבריק את הפנסים זה לא כמו כחול שרציתי אבל בינתיים זה מה יש :) |
צטט:
|
אורן, זה לא נכון שאין בעיה בטסט. הגדרת התקנה היא פשוטה, אסור להתקין נורות זנון לרכב שלא הגיע עם מנורות כאלה מהיצרן.
יתכן ובטסט הם לא שמים לב היות והגוון סולידי, אבל שוטר משועמם יכול בקלות להוריד מהכביש רכב עם זנון שלא הגיע ככה מהיצרן. חשוב שמי שמתקין מערכת תאורת זנון ידע מה ההשלכות האפשריות של זה. |
ססבבה כרגע זה נותן אור יפה אולי בעתיד נקנה איזה פיליפס דיימונד או משהו דומה שבאמת יתן אור כחול
|
צטט:
|
אותי אישית בלבלתם לגמרי :D
רגע אחד נאמר שאסור Xenon....רגע אחר מישהו אומר שאצלנו מותקן והוא עובר טסט בלי בעיה... אני תכלס הייתי שמח להגדיל את מרחק ההארה של תאורת הרכב (מבחינה בטיחותית נטו...אם הייתי מחפש פוזה לא הייתי קונה פונטו ספייס). אז עכשיו בסיכום כולל, נראה אם הבנתי נכון... פיליפס דיימונד H7 הן המומלצות ביותר והן מתחברות באופן רגיל לחלוטין ללא כל תופסות? פשוט להחליף את הנורה וזהו? H4 זה סוג אחר, נגיד כמו שהיה לי באונו שהאור הגבוה והנמוך זה באותה הנורה? ובH7 אין את זה? יש רק מצב אחד? אם באמת הH7 היא רק בעלת מצב אחד - איך מתקבל אור נמוך וגבוה? אני יודע שזה נורות נפרדות בפונטו ספייס - אז מה שנותן את האפקט של אור גבוה זה בעצם הרפלקטור של הנורה? (והנורות של האור נמוך וגבוה זהות לחלוטין?) ואחרונה - למרות ששיערתי את זה לבד ובגלל זה עד היום לא החלפתי - כל הנורות Xenon-Wanna Be שמוכרים בחנויות DIY למינהן ובאוטודיפו - לא שוות כלום? בתכלס, חוץ מלשנות את הצבע (שזה לא מה שמעניין אותי) - הן לא יגדילו את מרחק ההארה? אני בטוח שחלק נשאל פה בשירשור, אבל נוצר פה פשוט בלאגן אחד גדול :p |
הפיליפס הן הנורות הבהירות ביותר שיש (שאינן Xenon, אלא הלוגן) ולכן גם המומלצות ביותר.
H7 - הנורה שיש בוואגיות. אין לי מושג מה יש בפיאט שלכם. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:44. |