![]() |
נשמח לראותך במפגשים הקרובים.
צבע מדהים ל-HGT, הכי יפה לדעתי (ביחד עם צהוב :rolleyes:). |
צטט:
עידן בן 25 מת"א , HGT לבנה. , רכשתי את הרכב לפני כ 3 שבועות . |
3 צירוף קובץ(ים)
צטט:
|
אוריאל 28
עברתי לת"א החודש והתחדשתי ב פונטו ספייס 2003 (ידנית) SX שנקנתה רק תודות למועדון ;) מחליפה את הפיאסטה 96 הנאמנה שלי - טוב תמיד היה לי חולשה לאיטלקיות... מקווה לראות את כולם בטיול ...:confused: |
אני אלירן בן 22 מקרית גת חדש כאן.
היתחדשתי ביום רביעי האחרון בפונטו S75 XTZ כחול מטאלי 98 עם 90K מיד שניה שמורה ומטופלת אך ורק במורשה... (הודות לשני חבריי הטובים סימון ואפללו חברי הפורום) עד אז היתניידתי באונו 92 S60 (עדיין בבעלותי) |
אני אסף בן 19 מאשדוד פיאט אונו 94 הזרקה לבנה וחמודה עם מנוע 1.4 והיה בה מנוע 1.5 של רגאטה אבל חוזרים למקורות זריזה וחמודה אבל לא אוחזת כביש .
|
אני מציג את עצמי
שלום לכולם
(יש לי דה-ז'ה-וו) אני אסף מחולון, בן 26 , סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה מאז סיום הצבא מתנייע ברחבי הארץ על פיאט פונטו דור ראשון שנת 96. חבר בפורום מאז יומו הראשון (מה קרה שהקימו הכל מחדש). מקווה שנגיע מחדש לאותו מאגר מידע. |
ברוך השב.
כמו שאתה שם לב החלפנו את המערכת של האתר לאחת חדשה (ויותר יציבה). בגלל זה היית צריך להירשם מחדש. המידע שנצבר עדיין נגיש. |
אנדריי, בן 20 מראשל"צ. התחדשתי היום בפונטו ספייס 2005 דינאמיק רציף.
תודה מיוחדת לפורום הזה שהנחה אותי לא מעט בתהליך מימוש הרעיון/החלום הזה! :) http://i38.tinypic.com/2u7ls8z.jpg (צילום מקומה 8, לא היה לי כוח לרדת למטה שוב :p) |
תתחדש, הרכב נראה מצויין!
כמה ק"מ אם אפשר לשאול? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:40. |