![]() |
דואר ישראל\עסק אחר קודם תבדוק אם זה אפשרי.
|
התקשרתי לאיייל מהמעבדה ...אמר שהוא צריך לראות את המחשב ניהול מנוע כדי לדעת אם הנזק נעשה בידי אדם או לא וגם כדי לראות אם זה ניתן לשיפוץ. כששאלתי אותו על מחיר הוא אמר שזה יעלה בין 1500 ל-1700 (?!?) או מחשב חדש באותו המחיר.
|
הצעת מחיר תלושה מהמציאות...
נסה עוד מקומות.. את האתר הזה זרקתי לך סתם מחיפוש בגוגל.. צרף תמונה של המחבר כמו שהעלתי פה אפשר לשלוח שידעו בדיוק למה אתה מתכוון כי טלפונית זה בלתי אפשרי להבין.. עדיף תפנה למעבדה שלא קשורה ספציפית לרכב.. בכל מקרה אם המוסך יבוא לקראתך.. אולי הם יצליחו להביא לך הצעה יותר טובה... שזה הצעה של 3 ספרות ולא 4 |
טוב חברים , עדכונים למי שבא לקרוא :
הוצאתי לפני זמן קצר את האוטו מהמוסך. האוטו מרגיש זריז יותר ממקודם מה שנחמד מאוד. לגבי המחשב , המוסך בא לקראתי בסופו של דבר והביא לי את המחשב שדרך אגב בא כחלק מסט התנעה (ככה רשום בקבלה) ביחד עם מפתח משלו ב-600 שקלים בסופו של דבר. כמו כן , המוסך מצא שמשאבת הדלק תקולה אצלי ומוציאה רק 2BAR לעומת 4BAR והחליפו לי אותה לאחת אחרת מפירוק שהייתה אצלם , ללא תשלום (!). כמו כן כשביקשתי שיבדקו לי מה התקלה במזגן שלי , אמרו שלא מצאו כלום ומילאו לי גז , שוב ללא תשלום (!) . בסופו של דבר , יצאו איתי בסדר גמור ובפי רק מילים טובות עליהם , על מוחמד יועץ השירות הסבלני ועל עמאד מנהל העבודה החביב. אבל , לא הכול דבש. ביציאה הראשונה מהמוסך כשהתחלתי לנסוע הבייתה שמתי לב שמד המהירות לא עובד כמו שצריך ולא עולה מעל ה-20 קמ"ש. חזרתי למוסך , החשמלאי שם חיבר מחשב , בדק איפס ואמר שזו לא תקלת מחשב ושזו כנראה בעייה בחיישן המהירות וצריך להחליפו או את השעון עצמו (ממה שהבנתי). מוחמד יועץ השירות אמר לי שהם יחפשו שעון מהירות חלופי לבינתיים ושאני אחזור במועד אחר. יצאתי מהמוסך , עצרתי לתדלק ואיפסתי את את הקילומטרז'. מתחיל לנסוע לכיוון נשר ושם לב שסופר הקילומטרז' פשוט לא סופר כראוי את הקילומטרים. נסעתי בערך 30 קילומטר מעכו לנשר והוא מראה שנסעתי 5 קילומטר ...כמו כן המד שמראה קילומטר לליטר מראה שצרכתי 4 קילומטר לליטר. אז כנראה שאכן יש איזו תקלה במחשב. בשיחה נוספת עם מוחמד הוא אמר שאני אגיע למוסך מתי שאני יכול והם יבדקו את הכול. נ.ב דוד אפשר שתשלח לי את הטלפון שלך או שתתקשר אליי , ברצוני לדבר איתך על משהו. בברכה , חנן |
נשמע כאילו לוח השעונים לא מתאים לערכת ההנעה שהביאו לך
|
נשמע שהיתה כאן האמאמא של הקומבינות לא יתכן שרכב ניכנס על ראש מנוע ויוצא עם לוח שעונים דפוק או חישן שקשור לזה שדפוק ושלא נדבר על משאבה
ניראה לי שמה שקרה זה שהגיע רכב או כמה רכבים זהים עם התקלות שמתוארות פה האחד לחץ דלק והשניה עם הלוח שעונים ונילקחו חלקים מרכבך לצורך בדיקה ואימות ואיך שהוא נישארת עם המשאבה התקינה ועם הלוח הדפוק זו דעתי האישית |
צטט:
אני עם יאיר. אישית אני חושב שפירקו לך חצי אוטו ושמו לך חלקים דפוקים. |
חברים , נא זכרו שאתם מדברים פה לא על איזה מוסך מדרכה אלא על מוסך מורשה יבואן של פיאט. זה נראה לי כרגע כאילו אתם ממהרים להוציא דיבתו של המוסך...יום שישי הזה אני חוזר למוסך ואני מקווה שהם יטפלו במד המהירות ובמדדי הקילומטר של המחשב. לבינתיים בואו לא נמהר להסיק מסקנות.
צ'ש , לא שילמתי יותר מחמשת אלפים שקלים על שיפוץ סטנדרטי , החלפתי עוד חלקים כמו רדיאטור ובנוסף החלפתי גם רפידות ודיסקים של הבלמים אז לא כלכך מדוייק מה שאתה אומר. כמוכם , גם לי יש ניסיון לא כל כך טוב עם מוסכים אבל לבינתיים המוסך לא נתן לי סיבה לפקפק בו. היחס היה סבלני ואדיב להפליא למרות שחפרתי להם ושאלתי אינספור שאלות. לבינתיים אני בוחר להאמין בטוב ולא ברע. |
כל מה שרשמתי הוא מנסיון של ההורים שלי למזלי זה לא קרה לי כי אני מתקן הכל בעצמי
בוולבו 740 שלהם היתה תקלה והרכב נכנס למוסך זה היה באמצע שנות ה90 ויצא עם תקלה והרכב נכבה לאחר שעה נסיעה ככה היתגלה שהרכב יצא עם תקלה במוסך נאמר שהמפלג דפוק זאת אומרת נישבר המחבר של החיישן שמחובר עליו המפלג מורכב מאחורי הראש צמוד לקיר האש ואין כל סיבה שמיתקלה של מזרקי דלק שעליו הוא נכנס שהמפלג ישבר מה שקרה זה שנילקח המפלג לצורך בדיקה ברכב אחר שבו היתה תקלה והם שברו את זה בקיצור ניסו להוציא מההורים של 7000 שח לא פחות על מפלג חדש אחרי דין ודברים העינין נסגר בלי הוצעה של שקל אחד מהכיס של הורי ומאותו יום הרכב לא דרך באותו מוסך מודבר על מוסך מורשה של וולבו התופעה הזו קיימת גם במוסכים שהם אינם מורשי יבואן אלה מורשים למכואנות כללית מטעם משרד התחבורה הכל טלוי ביושרת המוסך ראו הוזהרתם |
צטט:
לצערי אתה לא מבין שאין קשר בין החלפת החלקים שכתבת לבין גורם התקלה. אני בספק רב אם אכן הוחלפו, מלבד איזה מחשב שכנראה היה זרוק במוסך שגם הוא נראה תקול. אתה נעול על מה שאמרו לך בטלפון, ובקושי שיכנענו אותך לסור למוסך ולבדוק את הסיפורים. ומה דעתך על זה שאפילו לא עשו נסיעת מבחן ?. שהרי כתבת,"ביציאה הראשונה מהמוסך כשהתחלתי לנסוע הבייתה שמתי לב שמד המהירות לא עובד כמו שצריך ולא עולה מעל ה-20 קמ"ש." לבקשתך אני מיד שולח לך את מס' הנייד שלי. אנסה לעזור לך עד כמה שאפשר. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:42. |