![]() |
לגבי הזמנה מאיביי - כפי שכתבתי, הדבר כרוך גם במחיר גבוה יותר, גם בסיכון
שהחבילה תעצר במכס/יוטלו מיסים וגם בהמתנה. כמו כן, אם יתגלה כי החלק פגום יהיה צורך לשלוח את המוצר חזרה. לכן, במידה ומאור יאמר כי צריך להחליף את החלק ומכיוון שהמחיר מקובל על שנינו אעדיף את האפשרות הזאת. כפי שכתבתי, אני נוסע מאות קילומטרים ללא עדות לתקלה לכן קשה לי להאמין שדווקא כשיניעו את המנוע לבדיקה ריגעית תופיע התקלה. אם תמכור את המנוע הוא ימכר יחד עם בית המצערת? |
תשמע מרק, אי אפשר בחיים לסגור את כל הפינות.
בעיות יכולות להיות בכול דבר שאנו עושים כמו, הזמנת חלק מחו"ל, קנייה בפירוקיה, מסירת החלק לשיפוץ וכו'. לפני שנתיים הזמנתי חלק מברקייארד באנגליה. חיישן לפורד זאטא. שלחו לי חלק לא מתאים. שלחתי חזרה וקיבלתי זיכוי, לא כולל דמיי המשלוח ששילמתי. לעומת זאת לפני עשרה ימים הזמנתי מכשיר לטיימינג ספייס קיבלתי אותו ולא היו בעיות מכס או עיכובים. אם אמכור את המנוע הוא ימכר יחד עם בית המצערת, רק אם אקבל את המנוע שלו התקול. כבר הסברתי שהחשש מההנעה הראשונה, כאשר הקונה יעמוד לצידי וירצה לשמוע את המנוע. דוד. |
הי דוד
מבין אותך לגמרי. כך או כך, אני חושב שנמתין לבדיקה וייתכן וקיים פיתרון אחר לתיקון הבעיה - לאחר מכן ניהיה חכמים יותר. במידה וזה יהיה רלוונטי מבחינתך, יהיה על מה לדבר. |
צטט:
במדידות שביצעתי, אכן הקליפר מתאים. בספייס ובדור ראשון קוטר הבוכנה הוא, 47 מ"מ, הקוטר וההתאמה מבחינת מרחק הברגים, הם החשובים. גם גודל הרפידות זהה. תיהנו. דוד |
תודה רבה דויד! :)
|
תודה דוד!
דרך אגב, בינתיים בלי עין הרע התקלה לא חזרה על עצמה מאז. |
m1011409 מבקש עזרה דחוף.
1 צירוף קובץ(ים)
בדקנו את הקניסטר וייצא פיקס.
לאחר החלפת בית המצערת הרכב לא מניע. בספייס לחלקים לא הייתה בעיה. מבקשים עזרה דחוף הרכב לא מניע, הרכב תקוע. m1011409 אתה אחראי, משום שאתה ביצעת את העבודה. :) דוד. |
אי אתאמה בין נתוני המחשב הקימים לנתונים המוגדרים על המצערת כלומר צריך לעדכן את המחשב זו השערה שלי
|
לא נראה לי נכון. התבונן שוב בתמונה שהעלתי. החלק בתמונה פורק מהספייס לחלקים, והורכב בספייס של מארק.
תאר לך שאם רפי לין הגדול לא עלה על זה, אז כנראה שזה קשה. (ראיתי לפני שעתיים, שרפי התבונן בתגובה) לאחר שלוש ניסיונות הנעה שלא צלחו, בקשת העזרה, הפכה לחידה. :) דוד. |
המחשב של הספייס של מארק היה צריך להיות מורכב על הבית מצערת מהספייס לחלקים כלומר להעביר מחשבים בין הבתים רק ככה זה היה מניע את הרכב או להישתמש במפתח של הספייס של החלקים
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:03. |