![]() |
מחכה ומצפה לראות את הרכב צבוע כבר!
אחלה פרוייקט יש לך פה! עזוב אותך סטיקר בומב, תעשה רכב חלק ויפה אגב, איזה ליפ אתה הולך להשתמש? |
דווקא אהבתי תרעיון של הסטיקר במב , להוסיף ליפ ? איזה ולמה ? תדביק את הסטיקר במב בטמבון הקידמי למטה על החלק השחור . יש לך רעיונות טובים , אולי אגנוב כמה .
בהצלחה בפרוייקט . |
קודם כל יפה מאוד, קבל ח"ח.
ועכשיו לגבי המכני, כל הטיפולים הפנימיים, הוריאטור וכל מה שרצית לעשות. כדאי להשקיע פנימית, ואחרי זה ללכת על טיפוח יופי וכו. אל תשכח שוריאטור, לא זול. אבל זו רק דעתי. על איזה סטיקר מדובר? ואם אפשר צילום קרוב של המסגרות? נראה טוב לגביי ה bbs, אני מקווה שאתה לא הולך להיות דומה לדודי? :) שיהיה בהצלחה |
אממ..
תודה חבר'ה.. היום הלכתי לראות את האוטו.. אבל הוא היה בתנור. ולא ראיתי כלום, מחר האוטו יהיה מוכן :cool:..
שחר אין לך אישור לגנוב לי רעיונות ;-)(סתאםם בכיף כפרע).. מתי אנחנו מזמינים חלקים מח'ול?! עושים פרוייקט.. בנתיים אתה רק דיבורים, חלשוןןןןןן :D.. Kiwi מצטער שאני לא יודע את שימך.. אבל בקשר למצב הטכני של האוטו שלי.. הוא מעולה.. אם תיקרא את העמודים הקודמים בשרשור הזה תבין.. בכול מקרה.. המוסכניק שלי אמר שיינסה להזמין לי וויריאטור חדש מאיטליה.. הוא מזמין ללנצ'יה שלו (אגב יש לו לנצ'יה קפה אחת היפות, מונמכת ו-כמובן גודשת). אז על הדרך הוא ינסה להזמין לי במחיר זנות.. |
אני רואה התעלמות אה!!! :evil:
איזה ליפ אתה מתכוון לשים?? |
כל הכבוד על הפרויקט !!
אהבתי את ההשקעה שלך באוטו :D ותאמין לי שאם תשקיע באוטו הוא ישקיע בך גם ;) אני גם עכשיו עושה אצלי פרויקט חיצוני כי מכני כבר החלפתי הכול (בנתיים חוסך חודש הבא מתחיל) מקווה לקבל רעיונות ממך (מהפרויקט עצמו) לגבי הפרויקט שלי ותשמיך לעדכן אני רוצה לראות איך יצא מהצביעה אצלך .. |
אממ..
3 צירוף קובץ(ים)
צטט:
ולא היה לי זמן להגיב בימים האחרונים.. http://www.carparts-tuning.co.uk/en/...1999-2003.html זה הליפ שאני רוצה.. חבר'ה אתמול לקחתי את האוטו מהצביעה (הצביעה על הפנים.. יש מלא צבע שתפטף והשאיר כמו טיפות כאלה.. והחלקת הסמל מקדימה גם לא משהו.. בקיצור יום שני אני חוזר עליו שיוריד את הצבע הזה שטיפטף).. כמה תמונות.. קובץ מצורף 6654 קובץ מצורף 6655 קובץ מצורף 6656 |
אהבתי את הליפ, אבל זה ממש יקר.
|
חבר'ה תלשו לי את המראה בצד שלי..
תלשו לי את המראה צד שלי.. נשארו החוטי חשמל :mad:
למי שהוא יש אולי?! או יודע איפה אפשר להשיג?! ומה עלות של מראה כזאת?! אנשים קנאים |
לפני כמה שנים קניתי אחת חדשה בכ-1000 ש"ח. הן יקרות כי הן חשמליות ומחוממות.
לא חושב שהייתה לי אופציה לתחליפית בזמנו. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:43. |