![]() |
תגובה
ליאור , בצבא האמריקאי יש משפט מפורסם שאומר no one gets left behind. זה אמנם מתייחס למקרי מצוקה של שבי או תמותה אבל בכל מקרה, גם אם מישהו נתקע.. כולם עוצרים.
חוץ משינויי מהירות של המנהלים לשם צילומים, השיירה נעה בקצב סביר. |
אגב מדברים על טיררונות
אז בת זוגתי תיהיה איתי..ופשוט הזכרתם לי..[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
היא סמ"פ (דרגת סגן) של טירוניות קרביות .... היא חווה את הטירונות כל יום... רק כקצינה.. :) |
Re: תגובה
צטט:
|
תגובה
יהיו כמה מצלמות בכמה רכבים.. מקסימום אני וגילי נפספס , גדעון או אביעד יתפסו אותך..
בכל מקרה יש מספיק זמן [ברוך השם] לכולם להיות בצילום כלשהו. וידאו או סטילס.. |
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v
חברה רק רציתי להגיד לכם שתיהנו בטיול ותעשו חיים
תביאו תמונות יפות ומגוונות נ.ב מה מזג האוויר הצפוי מחר? |
אין מה לדאוג, אנחנו, ואני אדאג שזה יהיה ככה, לא נעבור את ה 100. אנחנו לא מחפשים צרות ובאמת שאין מה למהר. כל הקטע זה לנסוע בכיף.
מצלמה תהיה גם אצלי, ועוד עם איכות צילום וידאו של 60FPS. אני אדאג שאוראל ידע איך לתפעל אותה. |
צטט:
אני אסתדר :twisted: |
מז"א מחר יהיה מעונן חלקית עד מעונן בעננות גבוהה ובינונית. בסה"כ צפוי מזג אויר נוח, בערב/ לילה קר.
גם לי תהיה מצלמה (kodak c340) אבל אני לא יוכל לצלם תוך כדי נהיגה. מבטיח תמונות איכותיות מהטיול אחרי שנחזור. |
אני מקווה שאני אצליח לקום
|
תגובה
תודה רבה לכל מי שהגיע.. אני מאוד נהניתי.. מקווה שגם אתם.. ומי שלא הגיע.. הפסדתם אחלה טיול..
תמונות+ וידאו .. יהיו, ייקח קצת זמן , כמה ימים לערוך את הכול אבל זה יגיע.. להתראות בטיול הבא.. :wink: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:35. |