![]() |
האם כדאי לייבא מנוע?
שמי מרטין בן 55 ונוהג בעונג רב בפיאט טיפו 1994, כן עוד מעט רכב אספנות. האם כדאי לייבא מנוע חדש מאיטליה (הובלה, מיסים...)? יש למישהו קשר עם אנשים מאיטליה שיכולים לעזור בנושא?
אשמח לקבל מידע אם למישהו יש. תודה ושנת 2011 טובה לכולם! |
מנוע לפיאט טיפו
איזה טיפו, 1.4 או 1.6?.
מה בעיית המנוע?. בברכה - רפי לין |
ניצן בן 18 מהמרכז נוהג על אונו 95 1.4 הזרקה רכב מדהים :)
לפני צבא בידיוק.. פחדים מהגיוס *** |
שלום לכולם !
הוותיקים כבר מכירים אותי שמי עמית בן 30 , מהנדס אלקטרוניקה . בעבר פונטו 1.1 בבעלותי 12 שנים , כיום נוהג על פונטו 3 דלתות 1250 (משופצת ) מודל 97 . |
האם כדאי לייבא מנוע?
רפי שלום,
תודה על תגובתך. מדובר בטיפו 1994 1600 עם 300,000 ק"מ שאוכל שמן אם כי נוסע "כמו בובה", צריכת הדלק היא כ- 12 ק"מ לליטר, "לא מעשן" וסוחב לא רע בכלל בהתחשב בגיל ובקילומטראג'. המוסכניק שלי ממליץ להחליף מנוע למנוע משופץ מיובא ולא לעשות אוברול. שוב תודה.:) |
מרטין, מנוע חדש, לא מפירוק מפיאט באיטליה יעלה לא מעט כסף. יהיה לך יותר זול למכור את הרכב ולקנות פונטו ספייס.
להחליף למנוע מפירוק (פירוק בארץ, פירוק באיטליה - פחות קריטי) יהיה לך הרבה יותר זול. |
אהלן כולם,
קוראים לי דורי, נהג חדש. בן 17. קיבלתי רישון לפני שבועיים (טסט ראשון, שיעור 24). ואני נוהג על פיאט טיפו מדיה 1.4 94'. |
שאול, גרפיקאי
נוהג כרגע בפונטו איבו לבנה (ספיריט) לפניה היו לי פיאט בראבו 97 ופונטו אבארט 2001 כששלושתן הן חלק מרשימה של 14 מכוניות פיאט שהיו במשפחה שלי לאורך השנים. |
ברוך הבא :)
איזו פונטו אבארת הייתה בשנת 2001? |
אהלן
שלום לכולם אני גם חדש בפורום.
קוראים לי אוהד אני בן 23 עוד מעט, גר בחיפה. משרת בחיל הים ביחידה מסויימת והתחדשתי בתחילת החודש בפונטו s60 שנת 1998 |
בוקר טוב - ונעים מאוד.
אני מצטרף חדש פה,
ולא יכולתי שלא להצטרף...אחרי הכל אני הבעלים הגאים של פונטו HGT ABARTH צהובה מדהימה.... לכל השואלים - אכן זה הרכב הקודם של CAVEMAN. מעט עלי, עובד הייטק בן 29, גר בירושלים. חובב אופנועים ומכוניות. אחרי כ6.5 שנים ברציפות עם רכב חברה, החלטתי לגוון קצת (לא יודע אם השיקול נכון או לא), לא שקלתי לרגע לקנות פונטו, ובטח שלא HGT....אבל מודעת המכירה שCAVEMAN פרסם פשוט קנתה אותי. הרכב כאמור בהחלט מה שמסופר עליו.... לי יש עוד כחודשיים עם הרכב ליסינג שברשותי , ולכן הרכב יעמוד מעל חודש בחניון אצלי בעבודה ויצא לסיבוב פעם בשבוע בשביל לא להתבודד יותר מדי... נקווה כאמור שאני עושה את הצד הנכון לוותר על רכב חברה ולהתנייד ברכב פרטי שלי...מחזיק אצבעות... תודה על הטיפים והעצות שקיבלתי מכמה חברי הפורום. |
הקדמת אותי איש יקר :)
מאחל לך הנאה רבה מהרכב, ולרכב אני מאחל שישרת אותך נאמנה לפחות כמו שהוא שירת אותי. |
צטט:
רב תודות ידידי, מקווה באמת ששנינו עשינו את העסקה הנכונה בהתחשב בזה ששנינו מתלבטים עד עכשיו.....;) :razz: |
למה אתה מתלבט עדייו?
מצד אחד יש לך פוקוס,קורולה,מאזדה 3, i30 cw ועוד פצועות אחרות ומצד אחד יש לך פאקינג אבארט' ועוד אחת נדירה מבחינת סטנדרט טיפול ושמירה ונדירה מבחינת מראה. עזוב אותך שטויות, בכל רגע נתון הייתי מחליף את שלי באבארט שלך. תתחדש עשית בחירה נבונה מאוד:) |
צטט:
רק ההתלבטות היא לא איזה רכב מול איזה רכב, אלא על נוחות, דלק חינם, ורכב חדש 2011 עם 0 דאגות... על זה ההתלבטות. |
הhgt נוחה מאוד, לגבי הדלק זה עוד מעט ישתנה, עלות הליסינג עלתה, תיכף יתחילו עם ההגבלות.
ולגבי תקלות- תחזיק אצבעות, בכל זאת פיאט זה פיאט:p |
צטט:
וההגבלות זה תלוי בחברה - בחברה שלי אין. (הרכב שלי עבר בפחות מ3 שנים 151,000 ק"מ) תקלות יש אצל כולם, חוץ מברכב של CAVEMAN... הוא החליף את כל מה שאמור להתקלקל ...:grin: |
שלום לכולם
שלום לכולם קוראים לי אלי שמואל ( 20 ) בת ים , יש לי פיאט פונטו 95 כחולה .
אשמח להכיר את כולם . |
ברוך הבא
ברוך הבא. איזה פונטו, 55 או 60 או 75 או 90?.
בברכה - רפי לין |
צטט:
:rolleyes: |
ברוך הבא למועדון מקווה שתהנה מהתוספת החדשה למשפחה שלך (הפיאט שקניתה)
|
חדש במועדון..
אהלן אני חדש פה בן מחולון נוהג על פונטו GT 95 נקנתה לפניי מספר ימים ונתחיל ליישר קו לאט לאט עכשיו בע"ה עוד 3 חודשים הרכב דנדש.
|
ברוך הבא ,
תתחדש. תן לנו פרטים על הרכב ... צבע , יד , קילומטרז . עמית |
אפור
8 113500 ק"מ מדבקות לחץ של סקרים ***... |
הפונטו האפורה שעמדה תקופה ארוכה ..
האם אני צודק ... ? בהצלחה לך .. עמית |
הכרות ראשונה...
שלום לכולם!
קוראים לי אבשלום עמר ואני מורה נהיגה ומאמן הדרכה לנהיגה מתקדמת/מבצעית מירושלים. השבוע קניתי פיאט פונטו איבו ספורט 135 כ"ס זהו הפיאט הראשונה שלי להוראת נהיגה ונהיגה מתקדמת ואני מאוד מקווה שזו תהיה אבן דרך להעלות את המודעות לפיאט אצל חובבי הרכב בכלל ואצל הנהגים החדשים בפרט. לפי מיטב ידיעתי אני היחיד בארץ היום שמשתמש בפיאט כרכב לימוד נהיגה ונהיגה מתקדמת. נקווה מאוד שנצליח להביא חברים ומעריצים חדשים למשפחת פיאט. |
תתחדש !
ברוך הבא :) |
שלום,
קוראים לי עודד, אני בן 28, מחולון התחדשתי בפיאט פונטו, ספייס, ELX, שנת:2002, גיר אוטומטי-רציף אשמח להצטרף למועדון. |
ברוך הבא
ברוך הבא למועדון.
עקוב כאן ובוא גם למפגשים. בברכה - רפי לין |
אני לא מצליח להכנס להטבות של חברי המועדון
אני מקבל הודעת שגיאה, שאין לי הרשאות |
אופק, 21 מהצפון. בדצמבר התחדשתי לי בפונטו ספייס FUN שנת 2003 ידנית כסופה עם 85,000 ק"מ (הסבלנות משתלמת!)
חוץ מזה שחסר סמל הכל פיקס. אמא נוהגת על גרנדה פונטו חדשה שנקנתה כחודש לפני שלי (1250 ידנית, אחרי שהייתה לה כשנה וחצי פונטו גרנדה 2008 גם כן 1250 ידנית, קרץ לה צבע אחר, הריפודים החדשים, העובדה שהאוטו זז קצת טוב יותר ומנגנון מניעת דרדור) ואבא על פיאט בראבו בת חודש, 120 כ"ס ידנית, כי נמאס ממשפחומטיות 1600 משעממות להחריד. יש לנו במשפחה חיידק רציני של איטלקיות בכלל ואלפא בפרט, למרות שדי נמאס לשמוע מכל אחד ש "יודע" שאנחנו נבלה במוסכים בלי סוף. עד עכשיו אף רכב לא נכנס למוסך, והיסטוריית הטיפולים של הרכב שלי מראה שהוא גם לא ממש חובב מוסכים. אצטרף למועדון רשמית ברגע שאמצא איפה עושים את זה. |
שלום שלום פורום יקר
זה זמן רב שאני גולש בפורום על תקן "באתי רק להתרשם" והנה הגיע הזמן גם להצטרף ולהרשם התחדשתי במכונית הראשונה שלי הכלה היא פונטו HGT 02' אני קורא לה 'צהבת' ולא רק בגלל הצבע לפני שבחרתי בה בקפדנות, כשיצאתי עם מישהי איטלקיה חשבתי שלנהוג באחת זה יהיה דומה אבל מסתבר שיש לי עוד הרבה דברים ללמוד על התובנות בחיים כמו גם על תקלות בפונטו ספייס לסיכומו של עניין HGT שנת 2002 השם הוא פבלו נעים מאוד נשתמע, |
לפבלו
תתחדש על המכונית וברוך בואך למועדון וכעת עליך רק להגיע גם למפגשים.
בברכה - רפי לין |
אבי וקנין,17,צפון פיאט פונטו(בין היתר),ידני בעלת 1600 סמ"ק שנת 95,
בעתיד הקרוב אני ירכוש HGT |
שלום
קוראים לי ג'ינו,אני מלוד בן 17 וחצי נהג חדש.
אני בעלים של פיאט אונו S70 1400 שנת 1994 שמח מאוד להיות חבר פורום או מועדון אם זה הולך ככה בקלות :). יש לי הרבה שאלות ומידע לקבל על פיאט וכאן מצאתי את אשר חפצתי :) |
פיאט ואני
שלום, שמי יוסי. בן 40, נשוי + 2 ועוד אחת בדרך.
כילד, במשפחתי היו 2 דגמי פיאט: 1974 - 1979 - פיאט 124 מודל 74 1979 - 1985 - פיאט 131 1.6 סופר מירפיורי מודל 77 1988 - קבלתי רשיון נהיגה. 1988 - 1992 - פיאט 127 מודל 81 , המכונית הראשונה שלי 1992 - 1995 - פיאט אונו סטינג, מנוע 903, מודל 89 1995 - 1999 - פיאט אונו 60 1.1 מודל 1992 1999 - התחתנתי. קבלתי רכב ליסינג מהעבודה והפיאט עבר לאשתי. 2000 - 2007 - פיאט פונטו 55 1.1 מודל 2000. 2007- 2010 - פיאט פנדה מודל 2006 2010 - פיאט 500 1.2 מודל 2009 |
מכוניות הפיאט של יוסי
יוסי, נראה לי שאפשר לתת לך את התואר "פיאטולוג".
בברכה - רפי לין |
תודה על המחמאה, רפי
תמיד אעדיף פיאט על פני פחנוע יפני או קוריאני.
אוהב את פיאט, קצת פחות ( בלשון המעטה) את סמל״ת. |
שלום לכולם.
שמי משה ואני מירושלים. בשבוע שעבר מכרתי את האופנוע שלי בצער רב וביגון קודר (Suzuki DRZ400SM 2008), וכעת הולך להשתמש בכסף על מנת לקנות רכב, ככל הנראה פונטו 00'-01'. כרגע נוהג על מיצובישי סופר לאנסר 1997 של אחותי. שמח להכיר את האתר הזה ואת הפורום, ומי יודע, אולי בקרוב אהיה בעלים של פיאט... |
אלכס מרחובות
מטפל בבראבה SX שנת 96 DDD: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:59. |