![]() |
צטט:
אז אני כן מגיע:o |
נרשם, NEXT.
1. רענן - מנגל, פחמים, קילו חזה עוף + כמה פיתות. 2. עידן - נקניקיות פיתות וחומוס + חד"פ. 3.מאור - סלטים ושתיה קלה. 4.בנצ - בירות קלות + קרח. 5.שחף - נרגילה ושתיה קלה. 6.מייקל - מצלמה + 2 חבילות המבורגר. 7.זאב - בשר כלשהו (?) + שתיה 8.שחרון - ? - מה מביא ? 9. 10. כן , מי עוד ... ניר ? גיא ? גדעון ?[/ |
שחרון -בשר + מצב רוח רענן
|
:-Dנרשם, NEXT.
1. רענן - מנגל, פחמים, קילו חזה עוף + כמה פיתות. 2. עידן - נקניקיות פיתות וחומוס + חד"פ. 3.מאור - סלטים ושתיה קלה. 4.בנצ - בירות קלות + קרח. 5.שחף - נרגילה ושתיה קלה. 6.מייקל - מצלמה + 2 חבילות המבורגר. 7.זאב - בשר כלשהו (?) + שתיה 8.שחרון כנפיים ברוטב צילי מתוק+ מצב רוח מרענן. 10. כן , מי עוד ... ניר ? גיא ? גדעון ? |
עודדו בהמוניכם!!!!
בוקר טוב, כפי שידוע לכם במפגש זה מתכנן מועדון אוטוספורט לנהל תחרות אודות הרכב המושקע ביותר, ובנוסף פנו אלי ושאלו האם אני מוכן להשתתף....:)
ככל הנראה, הבייבי פרארי האדומה תגיע למפגש ואף תשתתף בתחרות - באם אכן כך אבקש ממכם לבוא ולפרגן שכן בכל זאת כבודה של הפיאט קופה כאקזמפלר במקומה מונח!!! אשתדל להגיע למקום המפגש המקדים שלכם, ולהצטרף אל השיירה ובאם לא - כבר הרכב יחכה לכם ;) במתחם איקאה בברכה ארז |
אתה מתחרה נגדי.. ;)
שימו פיליפ בקלפי :D:D |
בהצלחה. אותי קונים בפחית שתיה.
|
אותי ואת רענן קונים במנת פאלאפל
|
יכול להיות שיש כאן שוחד על דפי הפורום 8)
|
צטט:
אותי לא קונים בפלאפל! אני קונה פלאפל. אותי קונים באנטריקוט עגל במיטצ'וס עם בקבוק יין הבית שלהם.:p |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:38. |