![]() |
מגיע בפעם הראשונה.
תודיעו מה צריך להביא... |
מאשר הגעה ככל הנראה מסינמה סיטי!
CANT WAIT!!! יותר חשוב מאוכל, לא לשכוח מצלמות! |
ערב טוב לכולם!!!;-)
לא ברור עדיין אם אוכל להגיע או לא בשל תקופה לחוצה בלימודי התואר, אבל באמת שאשתדל צביקה.... יתר על המידה אדבר עם מספר בעלי פיאט קופה על מנת שיוסיפו טון לטיול זה!!! מקווה להגיע עם המיני פרארי היקרה מפז, בפרט שהחליפה צמיגים לסט TOYO T1R חדשים ולסט בלימה קידמי של BREMBO ובשבוע הקרוב תוחלף ידית ההילוכים לידית מאוד מתאימה לסטייל LIMITED ADITION בצבע שחור אדום עם תפרים אדומים....של MOMO:) מקווה להגיע צביקה, בכל מקרה אהיה בקשר וישר כוח על היוזמה עוד שזכור לי מבעוד מועד שדיברנו במפגש האחרון על כך!! |
אתה בא!
|
חברה תגידו לי אני אביא מה שאתם רוצים
מה להביאא?
|
חברים..
הגיע הזמן לסגור רשימה של מה כל אחד מביא |
- כנפיים עוף
|
LIBER: כנפיים עוף
צביקוש23: נקניקיות+ארגז שתיה אלי בוני: מנגל+גחלים :סטייק :המבורגר :סלט ירקות :חומוס\טחינה וכ"ו :שתיה (מים\מיץ\מוגז :כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית (מי שרוצה להוסיף עוד משהו לרשימה מוזמן) (כל אחד יעתיק את הרשימה (העתק-הדבק) הקיימת ויוסיף את שמו ואת מה שהוא מביא וכך הלאה) |
LIBER: כנפיים עוף
צביקוש23: נקניקיות+ארגז שתיה אלי בוני: מנגל+גחלים :סטייק :המבורגר :סלט ירקות :חומוס\טחינה וכ"ו :שתיה (מים\מיץ\מוגז k master:כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית מביא גם 2 ק"ג חזה עוף (מתכון מיוחד... תזילו ריר!!) |
[ כנפיים עוף
צביקוש23: נקניקיות+ארגז שתיה אלי בוני: מנגל+גחלים :סטייק :המבורגר :סלט ירקות :חומוס\טחינה וכ"ו BeNtZzz ארגז קולה (?) :שתיה (מים\מיץ\מוגז k master:כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית מביא גם 2 ק"ג חזה עוף (מתכון מיוחד... תזילו ריר!! +++ השקה של הHGT שלי אחרי צבע גבות והחלקת סמלים |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:59. |