![]() |
חזרתי מהמפגש, כנראה ראשון.
כל הכבוד על המפגש, אנשים מצויינים, שמחתי לראות את כולכם. תמונות בקרוב. |
אכן מיפגש מצויין עם הרבה חברים והיה ממש נחמד
רק קצת התבאסתי שבדרך חזרה דווקא היום.. נשרף לי הפיוז של המזגן .. פיוז של 30 ונאלץ לחכות עד מחר ולקנות באוטו דיפוט פיוזים.. אבל באמת שהיה אחלה צטט:
|
נו, בטח מזגן לא מקורי...
סתם :) |
אהרון, תודה על ההיענות החיובית לקיום ההשקה בהתראה כה קצרה.
היה מעניין לשמוע את הסיפור שעומד מאחורי הרכב, שיפוץ יפהפה. תודה לכל החברים שעזרו בארגון המפגש ותודה לכל מי שהגיע. בקשה אחת קטנה, בפעם הבאה... תגמרו את הכיבוד :). רענן וגיא, תמונות יפות :). |
תודה לכולם,
הערכה מיוחדת למארגנים ולמי שטורח לשמור על קיום ופעילות המועדון והופך אותו ליותר מסתם אתר אינטרנט עם פורום. למתעניינים,ה-238 עשתה את הדרך מחיפה וחזרה ללא שום בעיה וזכתה לכל אורך הדרך ליחס חם מהנהגים והנוסעים מסביב שקיבלו בהבנה,בסלחנות ובעיקר בחיוך את הנסיעה האיטית יחסית (80 קמ"ש בבממוצע) בצהרי יום שישי חם ועמוס. אני מקווה שניפגש גם באירוע במיני ישראל.. |
תודה לך, ששיתפת אותנו ברכב המיוחד שלך.
רכב מדהים, משופץ ברמה מקצועית. כן יירבו מכוניות כאלה :) ביציאה מנתניה לכיוון צפון, נסעתי בנתיב השמאלי על מהירות מתאימה לתנאי הדרך, תוך שאני עסוק בלהעביר שיר ב- MP4 שמחובר ליציאת AUX ברדיו דיסק. אני מרים את הראש ורואה מרחוק ניידת תנועה עם דלת קדמית פתוחה. ביצעתי את "האמא של הברקסים", כולם אחריי בולמים אחד אחד. התקרבתי אל השוטר וראיתי שהוא עם ממל"ז, רק "חבל" שלא מצא את מי לעצור. בהמשך הדרך לכיוון צפון על כביש החוף עוד ניידת בשוליים עם רכב פרטי חונה מאחוריה, מהר עברתי לשמאלי. לא יתנו לנו לנסוע בשקט הכחולים האלה. |
תודה לכולם שבאו והראו נוכחות, ותודה לאהרון עם ה-238 קמפר המדהימה. אין לך מושג כמה אנשים ניסו לראות אותה עם הידיים והייתי צריך לבקש מהם לא למשש אותה בזמן שהייתם באיקאה. איך אתם מסתדרים עם זה ביום יום?
ואני לא מבין - העוגות לא היו טעימות? לא הייתם צמאים מספיק? |
צטט:
|
אגב, שמתי לב שהרכב הכי נפוץ במפגש היה פונטו HGT. איפה כל האונואים והפונטו דור ראשון?
|
צטט:
כבר שכחתי מהם, מהגבלות מהירות, מאנשים שחותכים בלי סוף ומחבר'ה שלא נותנים לך לעבור בבטחה במעבר חצייה. אוי שיט, חזרתי לארץ... :mad: Viva la Germany. תרבות נהיגה (ותרבות כללית) מעולם אחר, גם הכבישים. מתגעגע... :( |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:39. |