![]() |
צטט:
חשבתי ששיווקו עד 2003 לפני המתחית פנים |
נצפתה היום בבוקר נוסעת ברחוב הירקון בתל אביב פיאט טמפרה סטיישן בצבע כחול טורקיז, עם מספר רישוי של האיחוד האירופאי.
ואני שואל את עצמי מי המשוגע שמשקיע כסף ומביא איתו לארץ בשנת 2011 פיאט טמפרה סטיישן כל הדרך מחו"ל ? מעניין אם מדובר בתייר שלא מוכן להיפרד מהטמפרה שלו או שמא בתושב חוזר שממש דלוק על הרכב הזה. |
פיאט 125 דור ראשון
2 צירוף קובץ(ים)
נצפתה בירושלים - יפה ושמורה מאוד - פיאט 125 דור ראשון. (כנראה מודל 69').
קצת לידע כללי - משפחתית גדולה של פיאט שהושקה ב- 1967. הייתה חלוצית בזמנה בתור רכב מרווח וגדול עם ביצועים ואופי ספורטיבי.(SPORT SALOON) מנוע 1608 סמ"ק עם גל זיזים עילי כפול. (מנוע זהה לפיאט 124 ספורט). הספק 90 כ"ס ,מהירות 162 קמ"ש.0-100 ב - 11.8 שניות. 4 הילוכים קדמיים. היתה גרסא אוטומטית למחצה. ב - 1968 הושקה במקביל גרסת 125 ספיישל עם 100 כ"ס , 5 הילוכים קדמיים .י הייצור נמשך עד 1972. |
פיאט ריטימו בצבע לבן שנת 81' נצפתה עומדת בנצרת עם קצת אבק עליה. יש חלודה במקומות המועדים.
|
צטט:
יש תמונה? יש לי הרגשה שזאת הריטמו מאזור השרון שאני ורפי לין הלכנו לראות והייתה חלודה בצורה כל כך קשה. |
אין תמונה, לא צילמתי. אם אתה רוצה לגשת לראות בעצמך אני יכול לכוון אותך לשם (פנה בפרטי או בפייסבוק).
|
פיאט 127 דור ראשון בצבע כחול נצפתה בטבעון. הרכב נראה במצב תצוגה ונראה מטופל ומושקע, כל הכבוד לבעלים!
|
אם כבר אז נצפתה אלפא במקווה ישראל בצבע לבן נראית טוב אבל הזכוכיות מרוסקות
|
תצפיות פיאט
שלום לכולם,
מקפיץ אחרי שנים. יש תצפיות חדשות? פיאטים מענינים? מישהו ראה לאחרונה פיאט 127? |
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:59. |