מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פעילויות המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   טיול מועדון שבת 3.5.2008 (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3775)

Caveman 29-04-08 21:04

עדכנתי.

raanan_t 29-04-08 21:05

:) תודה.

צביקוש23 29-04-08 22:15

היי

או.קיי..

אגב מישהו יכול להביא מישקפת?...:)...

צטט:

במקור פורסם על ידי raanan_t (הודעה 25692)
:) תודה.

asaf.m 30-04-08 20:15

אני מגיע בכל זאת ;-)
בשעה 9:00 יקום

צביקוש23 30-04-08 20:40

היי

אגב כמעט שכחתי לספר...

הכנתי הסברים קצרים על כמה מקומות בהם ניהיה ואקריא אותם כשניהיה במקומות הנ"ל..
לכן אני מתנצל מראש בפני אלה שירדמו מהסבריי ההסטורים ...:D:cool:

raanan_t 30-04-08 20:51

צטט:

במקור פורסם על ידי asaf.m (הודעה 25732)
אני מגיע בכל זאת ;-)
בשעה 9:00 יקום

שמח לשמוע.

צביקה, תוכל לחלוק עמנו מה יהיו מסלולי הליכה הצפויים?

צביקוש23 30-04-08 20:56

הי

להלן מסלול הטיול הסופי והמדויק....

אז כאמור אנו יוצאים מתחנת דלק יקום הנמצאת על כביש מספר 2 (הידוע בשמו "כביש החוף").
ניסע על כביש החוף צפונה עד למחלף זכרון יעקב שם נפנה מזרחה.
נחצה את צומת פורדיס ונמשיך עד מחלף אליקים שם נעלה למחלף (וניפגש את אלה שמגיעים מהצפון),
ונפנה ימינה בדרך נעימה לנסיעה (כביש מספר 672) ונחתוך שמאלה לכביש העובר דרך עין השופט דרך יער מקסים עד צומת משמר העמק שבו נפנה ימינה (כביש מספר 66 ) עד צומת מגידו.
בצומת מגידו נפנה שמאלה עד עפולה ובתחנת הדלק שבכניסה לעיר נעצור לעצירת תידלוק, וכ"ו.

לאחר שנתרענן נמשיך צפונה עד כפר תבור..ושם נפנה ימינה(כביש 767) בכביש עם נוף עוצר נשימה הצופה לכנרת ונרד עד לכנרת.

כשנגיע לסוף הכביש נפנה ימינה לכביש 90 (הידוע בשמו כביש סובב כנרת).
נמשיך ישר אל כביש מספר 98 (הדובדבן שבקצפת לחורכי האספלט) כביש אחד התלולים בארץ , שעולה לרמת הגולן בפיתולים, עיקולים , נוף ובקיצור חוויה. (אגב הכביש גם מסוכן מאד לעקיפות.. אז לביטחונכם האישי ממולץ לוותר על עקיפות בכביש זה).
משם נמשיך לתצפית נוף על רמת הגולן , ומשם נמשיך לטורבינות הרוח שם נחנה את רכבינו ונטפס ברגל (20 דקות הליכה נעימות ) אל עבר הטורבינות עצמם (מומלץ בחום לקחת מצלמות).
הכביש המטפס אל הטורבינות לפי מיטב ידעתי בימים אלה לא מתאים לנסיעת רכבים פרטים ככה שאל תנסו אם רכבכם יקר לכם.בגבעה אקריא לכם הסבר (הכינו כריות...)
נחזור למטה ברגל ונמשיך לתצפית על העיר הסורית "קוניטרא " (העיר הנטושה) שם אקריא עוד הסבר .
משם נרד לצומת מחניים שם נאכל ארוחה במסעדה מזרחית הנמצאת שם (מקום מומלץ ובדוק באופן אישי ) ומשם נתפזר (מי בשירה ומי באופן פרטי)

אז נתראה בשבת.... בברכת "זה הזמן לגולן"

מקווה מאד שתהנו ושאף אחד לא יתאכזב .

צביקה

fpclub 30-04-08 21:10

אני מאוד מקוה שאני אוכל להגיע.

צביקוש23 01-05-08 21:46

היי

תזכורת אחרונה

לגבי מקום מיפגש הטיול בשבת (פנו אלי כמה בפרטי שלא ידעו איפה המיקום... אז הנה אני חוזר)

כולם כולם מוזמנים מאד להגיע כמובן

אנו ניפגש השבת הקרובה
בתחנת דלק דור-אלון יקום (על כביש מספר 2 לכיוון צפון לפני מחלף פולג) במגרש העפר שמאחורי התחנה .התכנסות החל משעה 8:00 ועד שעה 9:00

החברים הצפונים ... ניפגשים במחלף אליקים ! מעל המחלף בטרמפיאדה לכיוון דליה והאזור
התכנסות הצפונים החל משעה 9:30 ועד שעה 10:00 .

כמו כן רשמו לכם מספר טלפון נייד שלי לכל מי שלא מוצא אותנו ביום המיפגש,
054-6700173

סופ"ש נעים ונתראה בשבת:)

שחרון 03-05-08 00:46

מחר הטיול חבר'ה.
בואו בהמונכם!

שחרון:shock:

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.