![]() |
צטט:
לא תנסה , לא תדע. |
יש לכם מזל גדול מאוד שלא עשיתם את המפגש שבוע שעבר כי אז הייתי הורג מישהו כי הייתי באבט"ש. למזלי, אני אוכל להגיע ואני מבטיח להחביא את הסיריון במקום מרוחק מכולם.
נ.ב. האבט"ש זו הסיבה שבגללה נעדרתי כל כך הרבה זמן אז סליחה אםן אני מגיב קצת מאוחר להודעות. |
חדשות טובות:
חמישי שבוע הבא- יום מצויין לשטיפת המכוניות+ ווקס! (מעונן חלקית עד בהיר). לגבי יום שישי, יום המפגש- עדכון מחר. תחזיקו אצבעות.. עריכה: חמישי- שישי מזג אוויר בהיר לחלוטין אך קצת קר. בליל חמישי טמפ' מתחת לאפס ברוב האיזורים- לא משהו שצריך להיבהל בגללו, מקווה שהכפור לא יהרוס לי את הווקס. רק הטווח קצת רחוק, מקווה שזה לא ישתנה בעדכוני המודלים הבאים. |
99.9 אחוז מגיע,מצפה בכיליון עיניים להכיר את חברי המועדון והפורום =)
|
תיעוד
אני מתריע מראש - יש כאן כמובן אנשים שיצלמו את המכוניות, אבל לי יש כוונה קצת אחרת. אז אני מתנצל מראש אם זה יביך מישהו, אבל אני מבטיח שהתוצאה הסופית תהיה יפה מאוד בסרטון. [שיהיה תדמיתי כנראה]. ;)
|
אז בוא תאמר לנו מה הרעיון, שנראה עד כמה זה מביך? :rolleyes:
|
צטט:
הרעיון? שום כלום. תתנהגו בטבעיות, אני כבר אעשה עם זה משהו.יכול להיות שאני ארצה לצלם כל אחד ליד הרכב שלו, אז מעט אורך-רוח. ;) |
ליום המפגש דרושים כ-5 מתנדבים שיגיעו בשעה 12:45, לעזרה בארגון והכנת השטח במתחם האירוע.
|
מגיע
בשמחה.
|
אני אוכל להגיע.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:50. |