מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פיאט כללי (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   יכול להיות שאני מייבא גרנדה פונטו אבארת' (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2771)

KoF-sHeLeG 13-05-08 03:03

על זה נאמר "דיבורים כמו חול אבל אין מה לאכול"...
אני מציע לנעול את השרשור עד שמר בחור יקבל את הרכב שלו ויציג אותו לראווה.
עד אז חבל להכביר במילים.

orenhazan 13-05-08 05:44

אני גם מציע לנעול הבחור חי בסרט.
סמל"ת לא נתנה אישור ליבוא אישי של הרכב הזה וכמו שידוע היבואן חייב לאשר יבוא כזה כי הוא צריך לספק חלקים לרכב בלי זה משרד התחבורה לא מאשר להכניס את הרכב במעמד יבוא אישי אלא רק כרכב תייר ואז זה מוגבל לחצי שנה וזה לא הסיפור פה.
כשפניתי בזמנו לחבר טוב מסמל"ת עם הסיפור הזה הוא צחק וסיפר שלא הוגשה בקשה אפילו ליבואן בקשר לסוג רכב כזה ואם הייתה מוגשת הם לא היו מאשרים כי הם לא מתכוונים להביא את הדגם הזה ובטח שלא לדאוג לו לחלקים כי עדיין יש חלקים מיוחדים לרכב הזה שלא חולקים עם הגרנדה הרגילה לכן אני מציע לנעול את השירשור הזה וכמו שהרבה אמרו פה אחרי שנראה הוכחות אז נדבר.
דרך אגב בלי שום קשר יצא לי לנסוע על הרכב הזה בחו"ל רכב מדהים וחבל שהוא לא מיובא לארץ באופן סדיר אני בטוח הייתי רוכש אותו.
יום טוב.

שחרון 13-05-08 09:20

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...&highlight=gt3

אני שמעתי מזמן שהיא הגיעה.;)

ניר בן טובים 13-05-08 10:18

אין צורך לנעול אורן. יגיעו הראיות, או שלא. ואז נראה.

DanieL_A4A 13-05-08 23:39

אני לא מפסיק לצחוק!

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח זה השרשור הכי מצחיק שראיתי
זה כולה פיאט חברה קבלו פרופורציה
אנשים פה בארץ הביאו מכוניות הרבה יותר רציניות
אל תגזימו אם הביא שיהיה לו בכיף שיהנה ממנה אם הוא בא לעשות מאיתנו צחוק
אז סבבה שיהנה מזה איש משועמם (:
ואם תראו תמונות תהיו חייבים להוריד את הכובע פשוט חכו לראות מה יהיה...

DanieL_A4A 13-05-08 23:42

צטט:

במקור פורסם על ידי orenhazan (הודעה 26383)
אני גם מציע לנעול הבחור חי בסרט.
סמל"ת לא נתנה אישור ליבוא אישי של הרכב הזה וכמו שידוע היבואן חייב לאשר יבוא כזה כי הוא צריך לספק חלקים לרכב בלי זה משרד התחבורה לא מאשר להכניס את הרכב במעמד יבוא אישי אלא רק כרכב תייר ואז זה מוגבל לחצי שנה וזה לא הסיפור פה.
כשפניתי בזמנו לחבר טוב מסמל"ת עם הסיפור הזה הוא צחק וסיפר שלא הוגשה בקשה אפילו ליבואן בקשר לסוג רכב כזה ואם הייתה מוגשת הם לא היו מאשרים כי הם לא מתכוונים להביא את הדגם הזה ובטח שלא לדאוג לו לחלקים כי עדיין יש חלקים מיוחדים לרכב הזה שלא חולקים עם הגרנדה הרגילה לכן אני מציע לנעול את השירשור הזה וכמו שהרבה אמרו פה אחרי שנראה הוכחות אז נדבר.
דרך אגב בלי שום קשר יצא לי לנסוע על הרכב הזה בחו"ל רכב מדהים וחבל שהוא לא מיובא לארץ באופן סדיר אני בטוח הייתי רוכש אותו.
יום טוב.

הסמל"ת הזה דראק אחד גדול
יבואן של התחת
יודע להביא מכוניות ברמת איבזור שיביישו רכב מתוצרת הודו (טאטא :p)

orenhazan 14-05-08 04:41

צטט:

במקור פורסם על ידי DanieL_A4A (הודעה 26420)
הסמל"ת הזה דראק אחד גדול
יבואן של התחת
יודע להביא מכוניות ברמת איבזור שיביישו רכב מתוצרת הודו (טאטא :p)

מסכים איתך בהחלט.

daniel2468 24-05-08 12:13

נגיד ובאמת הייתי רוצה לייבא גרנה פונטו אבראט. כמה זה היה עולה לי? ומאיפה הייתי משיג אישור?

יניב 19-06-08 17:35

צטט:

במקור פורסם על ידי daniel2468 (הודעה 26841)
נגיד ובאמת הייתי רוצה לייבא גרנה פונטו אבראט. כמה זה היה עולה לי? ומאיפה הייתי משיג אישור?

אני חוזר וקצת בשורות חיוביות אחרי בדיקת פנסים בשבוע (לפי דעתי בדיקה מטומטמת ) אבל אין מה לעשות הוא אמור לעבור עוד שני בדיקות האחת זיהום אויר ורישוי אחרון ואני סוף כל סוף אקבל אותו וישר לשטיפה למה הוא מלא אבק!!! ואז כולכם תקבלו את מה שרציתם תמונות מובטח.

ולבחור ששואל, את השאלה איזה תוספות את מוכן להוסיף ולפי זה ייקבע המחיר הסופי ולהשיג אישור זה הכי בעייתי מאיפה שאני רכשתי את הרכב הם סוכני ייבוא אישי. מה שאומר שהם פונים למשרד התחבורה ומבקשים אישורים וכך אחרי הרבה זמן אתה אמור לקבל את האוטו אבל זה מבאס כל הזמן הזה שאני מחכה אני נוסע על קרייזלר C300 של הסוכנות ייבוא. כי אני התלוננתי על זה שאני לא מקבל את הרכב שלי עדיין יש לי בפלאפון סרטון של המנוע עובד אני אעלה את זה בהזדמנות כי בכל מקרי צריך להתניע מידי פעם את האוטו.
יניב

fpclub 19-06-08 18:37

אם יש לך סרטון כזה אולי תעלה אותו כבר ואולי תשתיק את כולנו במקום לשגע את כולם? יש הוכחה בסרטון שזה אכן מצולם בארץ?

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:13.