![]() |
תגובה לאורי !
תראה לא תמיד הבעיות הם פשוטות ולפעמים יש צורך בהחלפת מכלולים בכדי למצוא את הבעיה. אני סטודנט ולכן אין ל הרבה זמן פנוי . לפני שאתה שובר את הראש . תבדוק את מה שהחולף או השנה ברכבך לאחרונה . או גש למוסך שיבדקו לך את הבעיה . תגובה לשי ! שי אחלה מחירים עשו לך שם . אני תמיד מחליף מכלולים לפני שהם מפסיקים לתפקד כפעולה מונעת (בפיאט זה ממולץ מאוד ) זה בהחלט מסייע בשמירה על אמינות גבוהה של הרכב . מי טיפל לך ברכב ? נראה לי בחור רציני .. |
עמית, הרכב אצלי רק 3 חודשים סך הכל...
אז מה שהוחלף זה הדברים שהוחלפו בטיפול שעשיתי. אבל מה שכן, הבעייה הייתה קיימת לפניי. אני רק צריך לאתר או דיג'יפלקס או בית המזרק! אני בטוח שזה אחד מאלה! |
צטט:
הייתה לו מעידה אחת פעם שהוא איבחן תקלה בפנס האחורי שלי כרכיב תקול שדורש את כל החלפת בית הפנס, ומכיוון שהוא מכר של הורי הוא ביקש מהם לקנות את הרכיב. במקרה נכנסתי לחשמלאי לאבחן את התקלה כדעה שנייה, והחשמלאי בדק וראה שהנורה בכלל שרופה, הוציא, החליף והכל בעלות של 5 ש"ח. כניראה שסתם נרתעתי מהעניין וכמו כולנו הוא טעה. דבר נוסף שרציתי חוות דעת זה מחיר על טיפול אחר שעשיתי לאחר שהמיסב שיושבת עליו הרצועת אלטרנטור/או משהו אחר (לא טיימינג אני פשוט לא בטוח אם זה אלטר') פשוט נשבר והרצועה נקרעה: * מותחן: 99 ש"ח * חגורת אלטרנטור: 46 ש"ח עבודה 120, מחיר סה"כ כולל מע"מ 306 ש"ח. הגיוני שעל דבר שלכאורה קטן נלקח חצי מחיר מהטיפול הראשון שעשיתי? * מותח (כניראה המיסב) |
בטעות פירסמתי פעמיים
|
שי אם התכוונת למייסב מתיחה אז קצת יקר המחיר שלו כי אני משלם 25 ש"ח על אחד כזה לגבי הרצועה מחיר סביר .
|
התכוונתי למיסב מתיחה. איך אומרים? חבל.
|
AMIT - אתה מדבר רק על המיסב עצמו.
SHAY מתכוון למיסב עם הבסיס שלו , נכון? כי 100 ש"ח למיסב עם בסיס זה מחיר הוגן בהחלט. |
אדי . למה אתה מתכוון בסיס . אני מתכוון כל הגלגל המייסב וגם החלק שלוחץ על הרצועה. לפני כחודשיים החלפתי את כולם ועלו לי גרושים 20-30 שקלים ליחידה (גלגלים קומפלט ) לא רק מייסבים .
אצלי יש שלושה גלגלים מתיחה במנוע .. היתה לי חריקה מרגיזה שלא הצלחתי לאמת אז החלפתי את כולם .. עמית |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:47. |