![]() |
מה יש לשפץ שם יש 2 גלגלי שיניים
אם ניקיתה את המסנן זה מספיק |
כן ניקית מסנן
|
לא מתאים ספייס
טוב מחר אני אבדוק לך בית מצערת |
אם אתה בא לכיוון הטבון ממזרח ראשון, ממש אחרי הטבון פניה ראשונה ימינה, יש פאנצ'רמאכר שמה ומיד שמאלה יש שם הרבה מוסכים
זה מאחורי מוסך מוטורס תשאל שם כל אחד יודע איפה זה, זאת הפירוקיה היחידה יש לבן אדם המון זמן ונותן לך לפרק חלקים בחופשיות. אתה יכול לפרק הכל מהרכב להרכיב אצלך ולבדוק אם עובד. את בעיית הלחץ שמן קשה לי לפענח כי זה יכול להיות או חיישן או במקרה הגרוע משאבת שמן האם שמת פילטר שמן מקורי ד"א? גם יכול להוות בעיה אם יש תחליפי כי אין לו שסתום מיוחד |
הבנתי איפה זה נמצא אני יודע על מה אתה מדבר.
כרגע תחליפי ,קניתי מקורי (אני חושב מישהו אמר לי פעם שחור זה מקורי אני חושב יאיר) וקניתי פלאגים חדשים,לא הספקתי להרכיב,אני מחר ייעשה את זה ,אני כל היום בבית אני ייסדר הכל. דרך אגב מחר אני מביא גם מגנזיום,אבל זה פחות מדאיג אותי קודם שהאוטו ייסע כמו שצריך |
צטט:
למה תמיד אני צריך לצאת האנטי. :p יש מה לשפץ במשאבת שמן, אם הרווח בין גלגלי השיניים עובר את ה-6 מאיות המ"מ היא לא תשאב מספיק. את זה בודקים עם פילר. בעבר היה לקנות קיט עם שני הגלגלים שהחלפנו. היום לא מתעסקים עם זה. קונים משאבה חדשה וזהו. הגורם לבעיה בלחץ השמן יכול לנבוע, ממשאבת השמן או ממה שכתבת (יונית/חשמל), או מקרנק אובלי, שבבוא הזמן יתחיל לדפוק. דוד. |
מזאת אומרת 'קרנק אובלי?
|
לפי דעתי מדובר במשהו חשמלי כי זה קורה לעיתים וגם זה נגיד ב-1200 סל"ד ושזה ממשיך לרדת (מדובר בכלום זמן) זה נעלם.
חוץ מזה ששמתי לב שגם שאני שם פול טנק דלק אז המחוג משחק ביחד עם הטורים שהם זזים (רק שהם זזים) משהו מוזר,כאילו עולה ממש ממש מעט ויורד ממש ממש מעט (לא מדובר בנסיעה או סיבובים) אני מדבר על מחוג הדלק שמשתגע ביחד עם מחוג הסלד קודם אני ייטפל בחיישן בית מצערת מקווה שהבעיה תסתיים שם,דוד יש לך אחד כזה? |
בסדר הסתדרתי עם חיישן מחר אני אביא אותו
|
איזה סרטים עוברים פה משאבת שמן קרנק אובלי גלגלים מרובעים.
אם היה בסרק נומר שיתכן אבל בטורים כאלה +בהילוך גבוהה הסיכויים אפסיים ובמיוחד לאחר חצי אוברול +ניקוי מסננת שמן. |
האמת שלא הבנתי מה כתבת.
האם לדעתך מ. השמן לא מתקלקלת ? קרנק אובלי כן ידליק את המנורה לאחר מס' ק"מ כאשר השמן מתחמם. אפילו אם החלפת מסבים ראשי וטלטל חדשים. שחיקה בגלגליי השיניים במשאבה מעל המותר, גם הוא יגרום לכך. קפיץ עייף בשסתום בטחון לחץ במשאבה, גם יגרום לכך. ראה דיון שהתקיים בקשר לכך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=138889 לא קבעתי שבמקרה הנ"ל, המצב הינו כזה. הדרך למדוד לחץ שמן היא להרכיב שעון לחץ שמן חיצוני, השעון מתחבר במקום יעודי לו או במקום יוניט לחץ השמן. דוד |
5 צירוף קובץ(ים)
אוברול שלם....ראש מנוע+רינגים+מיסבי טלטל...
קניתי בית מצערת שלם החלפתי אותו והאוטו מגיב אחרת....בטורים סרק של 1000 סל"ד. פועל נקי והכל טוב ...אך עדיין יש בעיה. שאני לוחץ על הגז בבת אחת ועוזב האוטו מגמגם ולפעמים נכנסה. ניקוי מנוע צעדים? בכל זאת זה לא היה חדש. יאיר תראה את המגנז עם ארבעה צמיגי מישלין ,אחד לא מנופח אני חושב שהוא לא טוב. |
ניקוי מנוע צעדים יפתור לך את הבעייה
לפי הצילומים מנוע צעדים מלוכלך ותצטרך לנקות. אלו חלק מבעייתך שלא עושה עבודה יסודית אני אמליץ להעיף אותך ממוסך מדרכה |
ח ח ח ח ח ח
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:06. |