![]() |
אני במסגרת ויכוח וניסיון והכל ברוח טובה.
חיכיתי לאוליי תגובה של החברים לגבי פרוייקטים שעשיתי וגם אוברול כללי למנוע החלפת קרנק והתאמות למיניהם אך החברים כנראה אוהבים לשפשף את ידיהם . נכון צירפתי בזמנו הרבה מדריכים ותמונות אבל דווקא בנושא המשענות קיבלתי תגובה מזלזלת ומאז החלטתי לא לצרף יותר תמונות. לא היית ירוצה להתייחס כל כך לצביקה שאני לא כל כך מחבב אבל הוא כותב שאם יש כניסת מים אפשר לשים סיליקון. לגבי ישור ראש בד"כ לא מיישרים את צידי הסעפות ובתמונה של פותח השירשור נראה שכניסת המים אכולה. לאכזבתי במנועי פיאט נזילות שמן מים ואויר מתרחשות כל הזמן ואני שם סיליקון מראש המנוע עד לקרטר סיליקון כמובן שאני נותן לזה להתייבש כחצי שעה לפחות מאז הכל אצלי יבש לחלוטין. חוצמזה אני לא הנחתי לפרק מכסה שסתומים לאחר נפילת בורג לצילינדר. כמו כן נזילות המים של ידידנו החכם לא יודע מאיפה זה נוזל וגם לאחר החלפת כל המערכת נוזל עדיין כך שאם טרמוסטט נעול המים יצאו בד"כ ממשאבת המים ואת זה קשה לראות קח תשובה חמה מהיום http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=9661 |
עד כמה שאני זוכר (עבור כבר כמה שנים) על אטם סעפת יניקה מקורי יש גומי בנקודות של מעברי המים, ככה שלא צריך שם סיליקון.
|
אין גומיות
|
ואצלי לא שמתי טיפת סיליקון בשום מקום,ואני מוכן שאחרי נסיעה לב"ש בחום הגדול תניח נייר לבן מיתחת לאוטו ואים תהיה טיפה אחת,אני חותך .וכבר ראיתי מנוע שחתיכת סיליקון יבש שנישאב למנוע מאטם סעפת יניקה תקע שסטום פתוח והשסטום והבוכנה עשו אהבה.(ואגב במנועים תעופתים יש הוראה טכנית לא לימרוח סיליקון) פעם היה לי אופנוע B'S'A'42 ואים היה מצב שאין טיפטופים היתי דואג כי זה היה סימן שאין שמן,(ניגמר).אבל רבק,פונטו,מכוניות חדשות ,והיום 2010 .
|
הלכתי היום להחזיר את הסט אטמים שקניתי - של רול , אמרו לי בהתחלה שהם טובים, ואז דיברתי עם יאיר והוא אמר לי שהכי טובים זה של ויקטור רייס.
את האטמים של רול קניתי באוטו מודיעין חולון, שם הוא ניסה לשכנע אותי ששל רול טבים מאוד. בשורה התחתונה לא השתכנעתי והוא זיכה אותי עליהם. אבל בין כל מה שהוא אמר, זה שבארץ ויקטור רייס זה סתם מותג, כלומר זה לא הייצור הגרמני המקורי, אולי מלבד אטם הראש עצמו. הוא ניסה להסביר שיש יבואן שבסה"כ אורז את הסט כשכל האטמים מלבד אטם הראש עצמו הם סיניים ואטם הראש הוא היחיד שבאמת של ויקטור רייס - יכול להיות? |
אם אתה פותח את הקרטר מקווה שקניתה סיליקון גם של ויקטור רייס .
סיליקון אחר לא יחזיק מעמד ועלול לגרום לנזילות. לפי מה שהבנתי הסולר נזל בצלינדרים כך שתצטרך להחליף רינגים ומיסבים זאת ההזדמנות. אם אתה יכול לעשות או עזרה ממישהו לשיקולך. סט טוב לרינגים חברת הסטינג |
ואני חושב שלא פחות חשוב(אולי אפילו יותר) ,ליבדוק ולשפץ את הראש קודם ולמה.אים הראש כבר עבר מ"ס השחזות,צריך לשים אטם ראש יותר עבה.באטם ראש גם יש מידות,וזה חשוב יותר מהפירמה.יש סימני זיהוי על האטם החדש שמצינים את עוביו.אטם ראש חדש הכי טוב בעולם ,אים הוא דק מידי המנוע לא יעבוד טוב,ויצלצל תמיד.(על הדברים החשובים באמת לא מדברים כאן)
|
דווקא מדברים, יאיר אמר לי את זה והפנה אותי לבחור שמשפץ ראשים ואמר שהוא כבר יבחן אם כדאי לשפץ את הראש הזה או שאי אפשר.
יאיר פשוט מכוון אותי מה לעשות אחרי שסיימנו עם הראש - בין אם לשפץ ובין אם לקנות אחר. אגב אני עדיין מחכה שמישהו יהיה מוכן להלוות לי סטנדים לרכב? |
מה לגבי הפקקים של המים? הקדמיים והאחוריים? להוציא ולשים חדשים או שעדיף לא לגעת?
ואם לשים חדשים, אז לשים סיליקון או פשוט לסגור אותם לפי הספר? |
תחליף, ללא סיליקון, פשוט לדחוף את החדשים.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:27. |