![]() |
[quote=raanan_t;67143]נושא הקארטינג לא מתרומם לגמרי.
אז נס הרים? |
נס הרים מתאים לי מקווה שיגיעו עוד אנשים אחרת נראה לי ששנינו נמשיך לישון
1. רענן 2. ניר עודכן מקום המפגש והוראות ההגעה, ראו הודעה ראשית. |
אם כך נושא הקארטינג ירד לגמרי מהפרק?
|
אם הקרטינג ירד אז בוא נעשה את נס הרים נשמה טוב.
אני גם בפנים. |
צטט:
מה שכן, קיבלתי הצעה מארז כבר במפגש הקרוב לאסוף כסף בסכום דומה (140 ש"ח) נניח ולתאם ארוע קארטינג לעוד חודש נניח. אז במפגש הקרוב אתחיל לאסוף בתקווה להרים ארוע קארטינג בחודש הבא. |
סליחה על הבורות - מה יש בנס הרים ( חוץ מפארק מים )
|
מכבישי הנהיגה היותר טובים, מהנים וטכניים שיש בארצנו.
וכמי שעושה אותו מידי סופ"ש ומכיר כל מילימטר שבו - לא לעשות שטויות. מי שאינו מכיר את הכביש שלא ינסה להיות בו גיבור גדול. לא חסר בו קטעים שבהם טעות קטנה יכולה להיות טעות קריטית מאוד. |
אוקיי אז חזרתי מהשייט ולא מובן לי כלום, אם מישהו יוכל לסדר לי את העניינים אני אודה .
אין קארטינג סופית? העל האש יהיה בפארק נחל אלכסנדר במקום ה"רגיל"? נס הרים ? מתי כמה למה... שוקראן |
להנהלת המועדון
אני חושב שראוי למחוק או לנעול את השרשור הזה מאחר והפך לשרשור מבולגן לא ברור ולא מסודר. ולאחר מכן לפתוח שרשור אחיד ברור חדש! |
עדכון:
נכון לעכשיו חלק ב' של המפגש יתקיים כמתוכנן, להלן התכנית שפרסם רענן: "מיקום המפגש וביצוע המנגל בנחל אלכסנדר, ראו לינק בו מתוארת הדרך ממחלף כפר ינאי (אם הדרך) לשתי נקודות (מסומנות ב-סימן קריאה) אפשריות לביצוע המנגל. http://shvoongmap.co.il/?track=8cca08583eb5590 בכל מקרה, אני אגיע לאיקאה בשעה 13:00, אמתין שם עד 13:30 ואז אצא לכיוון. ככה שמי שמתכנן להגיע ולא בטוח שידע את הדרך, מוזמן להצטרף לאיקאה." תשובה כללית כמו "מגיע" (מגיע לאן?), השאירה אותנו בספק ולא הגענו ל-10 אנשים, לכן עניין הקארטינג עדיין בסימן שאלה. מי שמתכוון שהגיע לקארטינג, מוזמן לרשום "מגיע לקארטינג" (כנ"ל לגבי נחל אלכסנדר), הודעה לגבי קיום הקארטינג תצא בשעות הערב. נסיעה לנס הרים לא תתקיים. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:51. |