![]() |
צטט:
באשר למנגל אני גם ככה לא אוכל את רוב סוגי הבשר, אז לא אפסיד יותר מידי :). צטט:
בנוסף, אין לי כ"כ הרבה זמן פנוי. העובדה שאני כותב הודעות בפורמים בכל שעות היממה לא אומרת שאני כל היום חסר מעש. השתתפות ביום כזה לעיתים קרובות דורשת יום שלם נטו ואין לי זמן, במיוחד עד אמצע פברואר. בכל אופן זה המועדון שלהם וזכותם המלאה, אך מצד שני זה גם הרכב שלי ולכן זכותי לא להגיע לאירועים אלו. |
טוב תראה אני ממש לא מתכוון להכנס לך לחיים הפרטיים אני סתאם מנסה להסביר לך את נקודת המבט של מנהלי הפורום כלומר שהם רוצים מחויבות מסויימת לאירועי המועדון מצד החברים לא משנה איפה הם נערכים על מנת שתהיה אווירה נחמדה ורבת משתתפים בין אם זה אירוע בדרום,מרכז,או הצפון לפי דעתי זאת הסיבה היחידה לדרישה על התחיבות להשתתף באירועים
|
אני דווקא רוצה לפרגן לאוטוספורט , אירועים ברמה גבוה! נכון אז לא תמיד יוצא להגיע לכל אירוע ,צריך להתגמש מעט.
גיא - הם לא חייבים לך כלום , אתה יורה לעצמך ברגל שאתה לא בא. אתה לא מזיז לאף אחד עם המחאה העצמית הזאת. זה אחד האירועים הגדולים של השנה וגם שנה שעברה היה להיט למרות שהייתי מעט מן כי הייתי חייב לזוז. במידה ואתה מעוניין תבוא רק למנגל ..(רק אל תחפור על הסקודה שלך שהיא מנצחת ברייסים ) (; |
אכן, הם לא חייבים לי כלום, אכן, אני יורה לעצמי ברגל וגם נכון שהמחאה העצמית לא מזיזה לאף אחד, אבל (וזה "אבל" גדול) לדעתי כדאי לירות לעצמי ברגל, מאשר להגיע ולצאת מושפל.
מתי שנוח למארגנים הם מודיעים בכל הפורמים על אירוע מסויים ומזמינים את כולם, ומתי שנוח למארגנים הם מודיעים בפורום הסגור, שתנאי ההצטרפות אליו שנויים במחלוקת. אז לדעתי או שכולם יודעים על כל האירועים שווה בשווה (גם אם הם לא מתכננים להגיע לחלק מהאירועים), או שיש סלקציה - ובמצב של סלקציה (כמו עכשיו) אני לא מתכוון לעמוד מול הסלקטור. |
מה אתה בן שנתיים ?
יאללה שים תאגו בצד ובוא להנות - אף אחד לא ישפיל אותך , אני ישמור עלי , יאללה בוא |
גיא אתה צריך להבין למה הפורום סגור ואיזה סוג של אירועים יש בו.
סה"כ אני גר יחסית קרוב אליך,ואני חבר מועדון אוטוספורט,אני רק יכול להגיד לך שאתה מפסיד הרבה! זה אחד המועדונים האיכותיים והמסודרים שיש בארציינו עם אנשים איכותיים.אם אתה באמת אוהב את התחום ,אז מחיר הנסיעות לא אמור להפריע לך, ובלאי הצמיגים לא יגדל ב50% אלה הרבה יותר :) מה לעשות זה תחביב יקר,אבל מספק המון כיף ונסיון נהיגה ספורטיבית ;) |
אני בא !
אז חברה אנחנו נעשה שמה פינה של רכבי פיאט?.
|
גיא נראה לי לקחת את זה קצת יותר מידי אישית :)
תנאי קבלה לפורום מצומצם (ללא קשר לענף שבו הוא פעיל, או אם זה פורום אינטרנטי בכלל) מתפתחים מצורך מסוים. אם החבר'ה שם רוצים לכלול בפורום המצומצם שלהם אנשים שיפגינו נוכחות (ויצדיקו את ההשתתפות באותו פורום), הם יקבעו תנאי הצטרפות בהתאם. אני ממש לא חושב שיש לזה קשר לעובדה שיש לכם פאביה :) |
אני לא אוכל להגיע :(
אז תהנו;) תצלמו ותשמרו לי חתיכת בשר גררררררררר שחרון |
גיא באמת שאתה מוזר לפעמים.
1. אחד מתנאי הקבלה למועדון הוא להגיע לאירועי המועדון מידי פעם, לא לכולם, אלה לחלקם לפחות, ומה לעשות שרוב רובם של האירועים האלה נערכים בדרום הארץ או לעיתים במרכז מהסיבה הפשוטה שאין מקום אחר לקיום סוג של אירוע כזה. אתה פסלת סעיף זה ואמרת שאתה לא תגיע לשום אירוע חוץ מאירועים בצפון. 2. ממש אין קשר אם יש לך פאביה או סוסיתא. 3. חלק מהאירועים מתפרסמים בפורום הפתוח וחלקם בסגור מהסיבה הפשוטה שמפגש רגיל יכול להתפרסם בפורום פתוח כי זה סה"כ חובבי רכב שנפגשים בחניה לצפות ברכבים ולדסקס עם אנשים מהתחום, אירועים אחרים יתקבלו בעין פחות יפה בעיני החוק. אגב, יש לנו חברים במועדון בנהירה!! עכו ועוד מקומות בצפון. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:42. |