![]() |
|
היה אירוע מהנה, כמות גדולה מאוד של רכבים - אני מודה שלא הספקתי לראות את כל הרכבים, אבל בתמורה הכרתי הרבה חברים המסתתרים מאחורי הכינויים שכאן.
ביחד עם מועדון אלפא (שאירגן את האירוע ואירח אותנו במגרש הביתי שלו) ומועדון לאנצ'יה, נדאג לכך שאירוע מסוג הזה יהפוך למסורת. שוב תודה על כל הפרגונים והצעות העזרה על הריטמו והמשך הברכות כאן. השלמתי היום עוד כמה חלקים בפאזל על הריטמו וגם הגג נפתח (ונסגר :)) לראשונה (אגב צביקה , אני אוותר על הפתיחה בעונה זאת ;-)). |
העליתי תמונות של רכבי פיאט נבחרים, מוזמנים להסתכל ב"תמונות וסרטונים מארועי המועדון"
|
|
היה ארוע מרשים עם כמות יפה של משתתפים מכמה מועדונים.
כמובן, היה כיף לפגוש את כולם שוב. כן ירבו. |
המפגש היה מרתק ומהנה,טענתי עוד בעבר עם הקמת המועדון שיש לחזק את הקשר עם שאר המועדונים האיטלקיים והמפגש הוכיח שיש מקום להמשך שיתוף פעולה עימם.
כן ירבו |
היה מפגש מעולה, אין צורך במפגש של מועדון ה5 עם כל האמריקאיות, פה היו רק מכוניות מעניינות. מועדון אלפא נפגשים שמה תמיד? אם כן אז אפשר להצתרף אליהם יותר.
והאונו טורבו MK2 היה ממש יפה, עכשיו אני רוצה לקנות כזאת (ועוד לפני כמה ימים היתה כזאת בyad2 :() |
נכון לעכשיו עוד יש אונו טורבו ביד 2 רק דור 1 . רק המוכר מבקש עליה (לדעתי האישית בלבד) מחיר מופרז לגמרי
צטט:
|
היה מפגש נחמד מאוד.
מקום המפגש לדעתי אידיאלי, במיוחד לקיץ, כי יש בו גם הרבה מקומות מוצלים. חבל קצת שהיו עוד מכוניות לא קשורות שחנו בחניה שלא איפשרו לעשות רצף מכוניות של המועדון. כל הפיאטים היו פזורות ברחבי החניה, בעוד האלפות עוד איכשהו התארגנו על מקום משלהם בקצה. |
האלפות הגיעו מוקדם, בעלי פיאט בגישה איטלקית טיפוסית דפקו איחור אופנתי :)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:38. |