![]() |
אולי הכוונה לגיר הרציף בעל 6 יחסי העברה במצב הידני שלו.
אגב, הסיבה היא זיהום אוויר, מסתבר שבאירופה מאוד מקפידים על זה. |
חבל שלא פיתחו אחד אחר בעל שישה הילוכים...
|
קנו ידני- יפתור לכם את כל הבעיות. בשביל מה כל הגירים האוטומטים, הרובוטים והרציפים האלו?
איזו הנאה מנהיגה זה בדיוק נותן ללחוץ על הגז והבלם? כל ההנאה זה ללחוץ על הקלאץ' ולהעביר הילוכים, להרגיש את המנוע, לעשות זינוק בעלייה בעצמך... אבל כששאלתי באותו היום אם אפשרי לרכוש את הרכב עם מנוע 1.4 "דינאמיק" עם גיר ידני, הסוכן פתח עיניים והסתכל עליי בצורה כ"כ מוזרה, שנראה כאילו הוא עומד לקבל התקף לב בשניות הקרובות. אח"כ הוא אמר בחשש, בקול שקט כזה: "לא ניתן להזמין את הרכב ברמת האבזור הזו עם גיר ידני". חבל. |
באמת שחבל . אבל מה לעשות, אנחנו מדינה קטנה בעלת נתח שוק מצומצם ביותר . לא רק שגם ככה אין מספיק אנשים שמוכנים לקנות את הגראנדה פונטו , ידנית, חוץ מכמה צדיקים , אף אחד לא ירצה.
|
נראה שיבואני פיאט ממש נואשים.
אני נסעתי היום לחוצות המפרץ כדי לסדר משהו בפלאפון, על הדרך נכנסתי לסניף "אייס" כדי לקנות משהו. אני נכנס מהדלת, פונה שמאלה לעבר המקום שאני צריך להגיע אליו, ופתאום אני נתקל במשהו גדול בצבע לבן! אני מרים את הראש ומה אני רואה?! גרנדה פונטו חונה לה בשלווה בתוך סניף אייס!! מנוע 1250 סמ"ק, ידני, עם רישוי שמסתיים ב- 63. שמעתי על המבצע הזה, אבל להכניס את המכוניות לתוך החנויות עצמם זה חדש! אגב, השומר בכניסה עומד כל היום ומסתכל על הרכב ועוד מתווכח איתי שמדובר בטיפו, אחרי הרבה שכנועים הוא הבין שמדובר בפונטו. קטע הזוי ביותר... |
גם בארה"ב עושים שימוש באותה השיטה , ואף ראיתי כמה פעמים ש UMI הכניסו לתוך קניון רחובות את מגוון הקוראניות שלהם.
|
5 צירוף קובץ(ים)
שמתי איזה רכב במוסך, אז הלכתי לבקר את סוכנות פיאט ביגאל אלון..
הפונטו נראת מדהים בכחול !... שמתי לב שכל פיאט חדשה מקבלת חיישני רוורס בלוחית רישוי, וריחן פיאט בפנים ;) התמונות מפאלאפון מטושטשות, הפונטו עם הג'אנטים היא דיזל. |
צבע כזה לפונטו היה גם בסוכנות בצפון.
תודה רבה על התמונות, אתה עושה עבודה מצויינת, כן יירבו. הכרומה אכן שייכת לאורן חסון, שים לב שהיא חונה בחניה שלו. האם המגנזיום לפונטו הלבנה הם המקוריים? האם מדובר במולטיג'ט? |
|
אם כך אלו אכן החישוקים המקוריים, רק שים לב שהם נושאים את הסמל הכחול הישן ולא את האדום החדש, מה שמביא אותי למחשבה שזה אחד משני רכבי ההדגמה של סמל"ת בעלי מנוע דיזל ואיבזור רב.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:59. |