![]() |
1 צירוף קובץ(ים)
בבקשה
כמובן שהכל לפני מע"מ |
תודה.
מהקבלה הזאת נראה כי לא פתחו בכלל ראש מנוע, מה שאומר שקונה עתידי שיקנה את הרכב שלך ויבקש הסטוריית טיפולים לא יידע עם כל זה אם לא תספר לו. ד"א המחירים של החלקים יקרים, לי אומנם יש אונו ישנה אבל על כל חלק שילמתי חצי מחיר.. |
לגבי נוזל הבלמים - אני מקווה שב- "DOT3" הם מתכוונים ל- "DOT4" כי בפונטו צריך לשים DOT4 ולא! DOT3. ל- 4 יש נקודת רתיחה גבוהה יותר מזו של ה- 3. אין טעם לשים 3 במקום 4. ההבדל בעלות זניח ביותר.
לגבי הבעיה באגזוז - האם כאשר יש דפיקה מכיוון האגזוז אז אתה גם מרגיש/רואה שינוי קל מאוד בטורים ? כי אם לא אז אני דווקא פחות לכיוון בעיה בהצתה. לא ברור לי מהו הנוזל שאתה רואה שיוצא מהאגזוז, על מנוע חם לא ממש אמורים לראות שום נוזל שיוצא מהאגזוז. |
אכן יקרים..אבל אלו המחירים, רוב הדברים כמו שאתה רואה מקוריים (F במק"ט)
יש דברים שאני לא מתפשר ויש דברים שכן לדוגמא: רציתי לרכוש בסיס לאנטנה של הרדיו מהם מאחר ובשלי הצלחתי לשבור את המנגנון שמרים ומוריד את האנטנה בגג הם רצו רק על בסיס 189 ש"ח לפני מע"מ!! עברתי את הכביש לאוטודיפו וקניתי אנטנה + בסיס תחליפי ב 50 שקלים חדשים.. הרדיו קולט נהדר..תמיד חשבתי שביוקנעם לא קולטים כלום חוץ מ"רדיו כל רגע בעמקים" :cool: |
אני באמת לא קולט כלום ברכב חוץ מרדיו כל רגע 96FM, גלי צה"ל 99.8FM ורדיו בריזה הפיראטי 92.0FM.
מצד שני, זה בדיוק מה שאני קולט גם עם המערכת סטריאו בבית... מה זאת אומרת "קולט נהדר"? בכל אופן לגבי מנגנון האנטנה- גדעון גם החליף את החלק בפונטו ספייס שלו (אצלו זה שנת 03', שלך 05' אז אולי יש הבדל קל). היה גם מדריך לזה שאני לא מוצא אותו. מעניין מאיפה הוא קנה את החלק אני לא זוכר. |
צטט:
2. יצאתי לסיבוב קל של כמה ק"מ. אין ירידה ולו קלה בסל"ד המחוג מיוצב על 800 בעמידה במקום. הגמגום מורגש במצבים D P N. ב R אין רעידות וגמגומים 3. יכול להיות שהטיפטוף באמת קורה רק כשהמנוע קר .. זה מקובל שיוצאים (כניראה) מים מהאגזוז? |
צטט:
השוני הוא מזערי בין הHGT לספייס התופסנים שמחזיקים את בית תאורת המפות הם פשוט בצדדים גדעון קנה בית אנטנה מ EBAY לדעתי וכן, אני קולט גם גלגל"ץ 107FM ביוקנעם עם האנטנה הזו. חזון אחרית הימים ממש.. |
עידכון חם חם מהשטח
1. בחוט הצתה השמאלי היתה בריחת ניצוץ החוט הוחלף..
הגמגומים פחתו אך לא פסקו 2. בנוסף בוצע ניקוי בית מצערת - בנתיים פסקו הגמגומים שני הטיפולים בוצעו ע"ח המוסך ועל הדרך קפצתי לטסט רישוי שנתי שעבר בהצלחה.. |
עידכון חם יותר ומאכזב יותר
הגמגום חזר..הפעם חלש יותר ובתדירות נמוכה יותר.. מה עוד אפשר לנסות לבדוק ? |
נקווה שסוף הסיפור
הבוקר הגעתי למוסך שוב, בטענה שהגמגומים בעמידה לא פסקו
אולי מעט נחלשו,אבל אני רוצה את הרכב בדיוק כמו שהגיע לפני לא פחות ולא יותר. מסתבר, שבטיפול 60K כשהחליפו לי פלגים, שמו לי פלגים לא מתאימים..(כן כן מוסך מורשה) על הפלג היו שתי אלקרודות בראש,במקום אחת,כמו שיש בפלג עם המק"ט התואם את הרכב שלי בכל מיקרה הוחלפו כל הארבעה,כמו כן הוחלפו ארבעת חוטי ההצתה, ובוצע ניקוי בית מצערת מלא כולל פירוק שלו וניקוי יסודי לא יודע מה מבין הפעולות נדרשה או לא, אבל כרגע (טפו טפו טפו) הכל מרגיש לי כמו שהיה לפני המקרה. מה שבטוח היום אני מכיר את הרכב טוב בהרבה : ראיתי איך מפרקים מסנן אויר, איך מפרקים חוטי הצתה,פלגים, ולמדתי לפרק בית מצערת של mk2b. בהזדמנות ,שאצטרך שוב,אני מניח שאת הניקוי הבא אעשה לבד והעלה את הדברים ששונים מהפירוק שעשה גדעון ב HGT וצביקה אצלו. זהו.מקווה שהכל שב על מקומו שבת שלום |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:40. |