![]() |
לא חושב שהספיקו לצלם במפגש, אבל הגיעו לפחות 7 רכבים
|
דווקא הבאתי מצלמה אבל תוך כדי המפגש שכחתי שרציתי לצלם.
היה יותר משבע רכבים אבל. |
מפגש רכבי אספנות בצפון
שלום אולי מישהו מעונין לבוא למפגשים שלנו בצפון אנחנו נפגשים כל יום שישי בשעה 17 בתחנת דלק פז מכביש יגור לכיון לב המפרץ . אנחנו יכולים לעשות שם מפגש גם של פיאט יהיה נחמד מאוד תנו תגובה
|
המפגש ביום שישי היה נהדר, היו הרבה צחוקים וסיפורים והיה ממש סבבה וכיף ואני מקווה שבמפגש הבא יבואו עוד אנשים.
בקשר להצעה של לירוי, מי מקיים את המפגש? נשמח אם תפרט יותר ואני אישית אין לי בעיה לקיים מפגש כזה. בברכה, ליאור. :) |
אני חבר מועדון החמש לי אישית יש 3 רכבי אספנות ועוד כמה מיוחדים ונורא נחמד להפגש כל שישי לפעמים יש גם טיולים בשבת . למפגש באים הרבה רכבי אספנות חלק מהאספנים הם בעלי ידע במכונאות ועוזרים לכל דורש גם ללא תשלום מקווה לאות רכבים מדגמי פיאט מכל השנים
|
Re: מפגש רכבי אספנות בצפון
צטט:
מועדון החמש, מועדון אלפא רומיאו, מועדון לנצ'יה? |
מפגשי חברי מועדון החמש
|
זה בהחלט יכול להיות שינוי מרענן-לראות את חברי מועדון פיאט מצפינים ומגיעים למפגש באזור חיפה...
יש חיים גם צפונה לקפה בונו.... :wink: ולירוי-האם יש לך גם פיאט אספנות? |
אתה מאזור הצפון ? כן יש לי פיאט 500 אדומה ופיאט 850 ופורד קורטינה ומרצדס 280
אם אתה מהאזור שלי יהיה נחמד להפגש |
מפגש בצפון
כבר עלה במוחי רעיון שמפגש כללי אולי יתבצע גם בחיפה בחשמלית הרכב ומיזוג אויר "מצת אור"
שבחיפה כי יש שם מקום, אפשרות לחניית המכוניות והתכנסות באולם התצוגה שבמקום המכיל גם מע' שמע ומולטימדיה ונשלב גם נושאים טכניים. דני זומרשטיין, בעלים ומנהל המקום, כבר הסכים לכך עקרונית, אז נמתין לביצוע בעתיד הקרוב. בברכה - רפי לין :) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:45. |