מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פיאט כללי (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   יכול להיות שאני מייבא גרנדה פונטו אבארת' (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2771)

pompa 12-05-08 20:26

ולצלם קונטיינר חום?

stio 12-05-08 20:39

לא, לצלם את מה שבתוכו.
למרות שאם אתה רוצה תמונות של קונטיינר חום אפשר לחפש לך בגוגל... :wink:

יניב 12-05-08 20:42

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 26361)
מצד אחד אתה מזמין אותנו לנמל לראות את הרכב, מצד שאני אתה כותב שיש לך טופס מיוחד שבזכותו נכנסת לנמל, ואם זה לא מספיק מאבטחים ליוו אותך עד לרכב. רק לי משהו כאן לא מסתדר?

בנוסף- אם ישבת ברכב אין שום בעיה גם לצלם אותו. אני צילמתי תמונות בתנאים הרבה הרבה יותר גרועים.

לי היה ליווי ביגלל שאני לא הולך לגנוב או להוציא את הרכב מדעתי אז ביגלל זה היה ליווי מה גם שאסור שם להסתובב סתם ואני אמרתי לכו תראו אם איתנו לכם אז בכיף ואם לא אז הפסדתם.

לשבת אפשרי ככך ככך אבל לצלם זה כבר לא אפשרי את מה אני אצלם את הדלת מה זה יעזור.
שהרכב יהיה אצלי אין לכם מה לדאוג אני אעשה לו בוק איזה בוק שחבל על הזמן.
אם הייתה רואה אם היה אפשר לצלם אז הייתה אומר וואלה באמת אי אפשר לצלם.
אבל יש לי מסמכים המעידים על הרכישה יש לי אישור מפיאט איטליה על הרכישה וגם בארץ את כל האישורים רק אין לי סורק שהייתי יכול לסרוק ולעלות את המסמכים.
יניב

stio 12-05-08 20:46

רק לידע כללי- אפשר להעלות מסמכים ללא סורק.

הנח את המסמך על השולחן והפעל את מצב המאקרו של המצלמה הדיגיטלית (צילום מקרוב) ואת אופציית הפלאש וצלם.
מחק את הפרטים המזהים באמצעות התוכנות לעריכת תמונות והעלה ע"י שרת חיצוני, לא בעיה בכלל...

עוד אוסיף ואומר שיש לי ניסיון עם קונטיינרים. אתה יכול לפתוח את 2 הדלתות הגדולות ולצלם את החזית או דלת תא המטען, אל תשכח שהכניסו את הרכב לשם דרך פתח כלשהו, והוא אמור להיות גדול...

fpclub 12-05-08 21:25

עדיין עם כל הסקפטיות שלי כלפי הסיפור הזה אני אומר תנו לבן אדם צ'אנס. עד עכשיו לא ראינו הוכחות שהרכב בארץ אבל עדיין לא ראינו הוכחות שהרכב לא הגיע ככה שאי אפשר לשפוט את הבן אדם.

raanan_t 12-05-08 22:32

הוכחות שהרכב לא הגיע דווקא יש בשפע. (אף אחד לא ראה אותו או שמע עליו)

יניב 12-05-08 23:35

צטט:

במקור פורסם על ידי raanan_t (הודעה 26372)
הוכחות שהרכב לא הגיע דווקא יש בשפע. (אף אחד לא ראה אותו או שמע עליו)

אני לא אכנס איתך לעימוטים אני אתן לך דוגמה ותענה לי בכנות על פורשה GT3 אתה שמעתה שהיא הגיעה לארץ לא!!, נכון אני צילמתי אותה במקרה יש לי עוד תמונה שלה מהקונטיינר היה ממש רחב אבל עדיין צילמתי רק מאחור ואני לא מוצא את התמונה אגב את הפורש הזאת בדיוק פירקו אותה מהקונטיינר כי הבעלים שלה בא בדיוק לאסוף ועוד רכב נדיר בדיוק הגיע והוא הקאיין GTS מספיק לך כלים שלא שמעתה שהגיעו לארץ.
יניב

C:\Documents and Settings\Hezy\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\7VHZJLSW\1303081054ly5[1].jpg.

שחרון 12-05-08 23:53

אתה שואל אם הוא יודע שהיא הגיע לארץ? או קובע עובדה?

יניב 13-05-08 00:12

צטט:

במקור פורסם על ידי שחרון (הודעה 26376)
אתה שואל אם הוא יודע שהיא הגיע לארץ? או קובע עובדה?

אני גם שואל וגם קובע כי אני בטוח שהוא לא שמע על הפורשים הללו אלה רכבים מאוד נדירים הוא בא וכותב "יש לי הוכחות שהרכב לא יגיע לארץ כי אף אחד לא ראה ולא שמע" אז שחרון מה אתה אמור להבין ממה שהוא כתב שהוא מציב עובדה שהיא בכלל לא קיימת לי נמאס כל הזמן לטחון את הנושא "הוא עובע עלינו","הוא סתם צוחק","חי בחלומות" אמרתי לכם אם אתה בנמל חיפה תבקשו להיכנס אם איתנו לכם בבקשה תוכלו לראות אותו שם ואם לא תתעזרו בסבלנות כמוני עד שאני אשחרר אותו מהמכס אקבל אישורים וזהו הוא בס"ד יהיה אצלי כבר.
יניב

raanan_t 13-05-08 00:39

זה לא העניין, ואם תקרא את ההודעה שלי בתחילת השרשור תבין שאני אשמח מאוד אם יהיה רכב שכזה בארץ. אבל, עד שלא אראה את הרכב בארץ אני לא מאמין לכלום.
גם על הפינק פלויד שמענו שיופיעו בפירמידות בקהיר בשנת 2000 ומה?! לא איחוד ולא בטיח. בקושי ב-Live8 היה שת"פ.

דיבורים ומציאות הם שני דברים שלא תמיד מתאימים אחד לשני. עד שלא תהיה הוכחה חותכת מבחינתי כל מה שתגיד הוא באוויר.

עריכה: אגב, לא אמרתי שהוא לא יגיע, אמרתי שאין שום הוכחה שהוא הגיע. אם הוא יגיע זה כבר ברמת הדיבורים, עד לשלב המציאות יש עוד דרך לעבור.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:17.