![]() |
ולצלם קונטיינר חום?
|
לא, לצלם את מה שבתוכו.
למרות שאם אתה רוצה תמונות של קונטיינר חום אפשר לחפש לך בגוגל... :wink: |
צטט:
לשבת אפשרי ככך ככך אבל לצלם זה כבר לא אפשרי את מה אני אצלם את הדלת מה זה יעזור. שהרכב יהיה אצלי אין לכם מה לדאוג אני אעשה לו בוק איזה בוק שחבל על הזמן. אם הייתה רואה אם היה אפשר לצלם אז הייתה אומר וואלה באמת אי אפשר לצלם. אבל יש לי מסמכים המעידים על הרכישה יש לי אישור מפיאט איטליה על הרכישה וגם בארץ את כל האישורים רק אין לי סורק שהייתי יכול לסרוק ולעלות את המסמכים. יניב |
רק לידע כללי- אפשר להעלות מסמכים ללא סורק.
הנח את המסמך על השולחן והפעל את מצב המאקרו של המצלמה הדיגיטלית (צילום מקרוב) ואת אופציית הפלאש וצלם. מחק את הפרטים המזהים באמצעות התוכנות לעריכת תמונות והעלה ע"י שרת חיצוני, לא בעיה בכלל... עוד אוסיף ואומר שיש לי ניסיון עם קונטיינרים. אתה יכול לפתוח את 2 הדלתות הגדולות ולצלם את החזית או דלת תא המטען, אל תשכח שהכניסו את הרכב לשם דרך פתח כלשהו, והוא אמור להיות גדול... |
עדיין עם כל הסקפטיות שלי כלפי הסיפור הזה אני אומר תנו לבן אדם צ'אנס. עד עכשיו לא ראינו הוכחות שהרכב בארץ אבל עדיין לא ראינו הוכחות שהרכב לא הגיע ככה שאי אפשר לשפוט את הבן אדם.
|
הוכחות שהרכב לא הגיע דווקא יש בשפע. (אף אחד לא ראה אותו או שמע עליו)
|
צטט:
יניב C:\Documents and Settings\Hezy\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\7VHZJLSW\1303081054ly5[1].jpg. |
אתה שואל אם הוא יודע שהיא הגיע לארץ? או קובע עובדה?
|
צטט:
יניב |
זה לא העניין, ואם תקרא את ההודעה שלי בתחילת השרשור תבין שאני אשמח מאוד אם יהיה רכב שכזה בארץ. אבל, עד שלא אראה את הרכב בארץ אני לא מאמין לכלום.
גם על הפינק פלויד שמענו שיופיעו בפירמידות בקהיר בשנת 2000 ומה?! לא איחוד ולא בטיח. בקושי ב-Live8 היה שת"פ. דיבורים ומציאות הם שני דברים שלא תמיד מתאימים אחד לשני. עד שלא תהיה הוכחה חותכת מבחינתי כל מה שתגיד הוא באוויר. עריכה: אגב, לא אמרתי שהוא לא יגיע, אמרתי שאין שום הוכחה שהוא הגיע. אם הוא יגיע זה כבר ברמת הדיבורים, עד לשלב המציאות יש עוד דרך לעבור. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:17. |