![]() |
מפגש ביום שישי?
לא מבטיח כלום... אני מתחיל ללמוד באותו היום, צריך לראות איך הכל מתחבר ביחד. בכל מקרה הפיאט שלי לא תיהיה שם, אבל בטח תיהיה ה205 XRi היחידה :lol: |
שלום שמי פליקס אני הבעלים של ה124קופה הכתומה אשתדל להגיא ליראות מה חדש
|
דחיית המפגש
לנוכח תנאי מזג האויר, המפגש נדחה בשבוע ליום ו', 24.2.06 בשעה 14:30 ביקום.
להתראות, גילי. |
לגילי מקים המועדון, ולניר האחראי:
מאוד חבל שמקום המפגש רחוק כ"כ מביתי. שהיה את המפגש הראשון בנתניה, אמרתי מילא, מפגש ראשון. עשיתי באותו יום 120 ק"מ. הוצאות הדלק היו בהתאם. אח"כ במפגש השני ביקום, שהיה עוד יותר רחוק מביתי, אמרתי מילא, הרוב הם מהמרכז. עשיתי באותו יום 150 ק"מ. כמובן שהוצאות הדלק היום בהתאם. עכשיו אתם מוציאים לפועל מפגש באותו מקום ללא התחשבות כמעט בכלל בצפוניים. כחבר מועדון מהיום הראשון שהוא הוקם, מאוד חבל לי שזו הגישה. נכון לעכשיו אני מבטל את הגעתי, ואני לא יגיע למפגש בשישי הבא עקב המרחק העצום. (אלא אם יהיה משהו מיוחד שבגללו זה יהיה שווה את כל הנסיעה הארוכה, גילי יודע על מה אני מדבר). תהנו, אל תשכחו לצלם תמונות ולהעלות לאתר, ואל תשכחו לפרסם את דבר המפגש איפה שצריך, כדי שיבואו הרבה אנשים. גיא. |
תגובה
שלום גיא..
חבל שכך אתה מרגיש. אך לא מדובר פה ב"גישה". אף אחד לא רוצה להעיק על משתתף כזה או אחר בגמיעת מרחקים עצומים על מנת להגיע למפגש. למרות זאת, אין זה אפשרי להתקרב לכל אחד באופן אישי למפתן ביתו. המפגשים נערכים במקומות ניטרלים, ומפוקסים במרכז מבחינת מרחק עד כמה שניתן.הרי אמצע הוא האיזון. ועד כמה שידוע לי אתה הוא מהמרוחקים יותר מבין משתתפי המועדון. כך שטענתך מוצדקת ברמה האישית. ברמת הכלל , אם קיימת בעייה כללית [מסיבית] עם התכנסויות המפגשים, בהחלט נדון בכך לאחר המפגש הקרוב שמיקומו כבר נקבע בעוד מועד ולא ישונה. ושוב, צר לי שאינך מתכוון להגיע. |
לגיא:
אתה דואג רק לעצמך! ממש כולנו ניסע לצפון בגלל שאתה גר שם.. ועם יש פה אנשים מהדרום?! והמיפגש יהיה ליידך בצפון אז הם יצתרכו גם ליסוע הרבה זה אותו דבר. אז ככה שהרוב פה מהמועדון הם מהמרכז והמרכז מרחק שווה מהצפון והדרום אז בגלל זה המפגשים צריכים ליהיות במרכז. מיפגשים בצפון ובדרום צריכים גם ליהיות אבל לפעמים ולא כל שבוע. צריך כל יום שישי קבוע מיפגש באיזה מקום במרכז ופעם בחודש ככה לעשות מיפגש בצפון או בדרום. אז עם לא תבוא זה בעיות שלך למה מה הבעיה פעם בשבוע להוציא ת'אוטו לנסיעה ארוכה לא יקרה כלום. שיהיה מיפגש בצפון אז נבוא גם נעשה נסיעה ארוכה מהמרכז זה לא ימנע מאף אחד לבוא. |
מפגש המועדון
חברים יקרים וכאלו שטרם נרשמו,
בתקופה האחרונה נעשו מאמצים רבים (בכל המישורים) לקדם את המועדון והסביבה מביעה התעניינות וסקרנות. ביום שישי ה-24.2.06 יתקיים מפגש המועדון ביקום, נוכחותכם במפגש חשובה מאוד. למפגש יגיעו חברי המועדון (ותיקים וחדשים) ברכבים ישנים וחדשים וכאלה שפיאט ו/או המועדון מעניין אותם, מ"פיאט" יגיעו – מנהל המכירות, מנהלת פרסום ומנהלי הטרייד-אין. למפגש יגיע גם חיים ממוסך שמשון שנכח במפגש הקודם והכין עבורנו הפתעה מאוד נעימה. בעלי פיאט שעוד לא נרשמו למועדון מוזמנים להרשם. כל מי שיגיע למפגש בפיאט ויציג את עצמו (שם משתמש במועדון) יקבל במתנה חולצה עם סמל המועדון. במפגש תיערך הרשמה (בתשלום) על מנת לכסות את הוצאות האתר והוצאות עתידיות. מי שירשם בתשלום יקבל כובע איכותי עם ריקמת סמל המועדון (במפגש) ויהנה מהטבות שישיג לזכותו המועדון בהמשך הדרך ומפריווילגיות עתידיות באתר המועדון. דמי הרישום, כעת, עומדים על 100 ש"ח לשנה (8.33 ש"ח לחודש), אם נלך בדרכם של המועדונים הוותיקים הסכום כנראה יעלה ואף יוכפל ומי שירשם כעת ירוויח (גובה התשלום אינו סופי וייתכן שישתנה במפגש לטובה). להתראות במפגש, גילי. |
אני מגיע למפגש שבוע הבא :wink:
נ.ב כל הכבוד על ההפתעות מעניין מה חיים מכין לנו הוא אמר לי היום שיש לו משהו בתיכנון |
צטט:
|
דבר ראשון, ברור שאני אבוא למפגש שבוע הבא הרי דבר כזה אני לא יכול להפסיד.
דבר שני, אני מוכן כמובן לשלם את הסכום כסף שמתבקש כדי לקדם את המועדון וכדי שהמועדון החשוב והמתפתח בצורה מטורפת יצליח. ודבר שלישי, אני עדיין מנסה להבין מדוע נדחה המפגש לשבוע הבא אם אני ראיתי בהרבה תחזיות שמזג האויר מחר הולך להיות נעים יחסית ובכלל לא דומה לימים האחרונים וזה באמת חבל שהמפגש נדחה כך אבל בכל זאת אני אבין אם אנשים לא יסכימו איתי. מצפה כבר לשבוע הבא. בברכה, ליאור. :) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:31. |