![]() |
אוקי, צביעה תעלה פי 2. זה אחד.
שתיים איזה מוסך בעולם נותן אפילו לחודש אחריות על העבודה?! לא מכיר. אם יש כאלה תנו לי פרטים אשמח לשלוח לשם חצי קרית גת... הדבקה נותנים אחריות. אז ילדים קילפו את המדבקה בכנף... תחליף. קנאים שרטו כנף צבוע בכסף מט, לא יהיה בזין שלך אפילו להשקיע שוב כסף לכסות את זה.. תעשה מה שאתה חושב לנכון. מעניין למה אנשים עם מיליוני דולרים בחו״ל עם פרארי שקנו במזומן מעדיפים להדביק רכב מלא מאשר צביעה חולנית ברכב... (אני אמרתי את דעתי, אף אחד לא חייב להסכים. אבל אשמח להשכיל.) שבוע טוב! |
בדקת כמה עולה הדבקה במקום רציני של כל הרכב?
בזמנו הבחור שעשה את כל הרכב קרבון, המחיר היה קרוב אם לא יקר יותר מצביעה כללית. ואחרי שנה לא יקלפו את המדבקות? ובחול זה ממש לא האקלים הישראלי, עם הלחות והחום שיעשו נפלאות למדבקה הזאת, וכמובן גם לא הציבור הישאלי שדואג לשבת על מכסי מנוע, לשרוט ולגעת בכל דבר שבולט לו לעין כאילו שלו, כמו שנראה כבר על הרכב של הבחור שעשה זאת, ולאחר שנה של עצבים עשה לרכב צביעה כללית וזהו. זה שנותנים אחריות למדבקה, כנראה שגם יש צורך לתת. לא יודע מה לגבי אחריות לצבע, בצבע מה שזול בסופו של דבר יצא יקר, אבל במקום רציני גם לא תצטרך אחריות כי העבודה תתבצע כמו שצריך. וחוץ מזה, הבחור הולך לשים BBS על הרכב, אז להתקמצן על צבע? ולהסתובב עם התקלפויות ובועות? לא במקום. |
טוב מה אני יגיד...
נחכה לתוצאות. ניראה מה יצא מכל הדיבורים האלה... |
|
ואוווו זה הצבע המושלם .
|
אממ..
טוףף אז ככה היום החזרתי את הרכב..
הוחלפו 3 תושבות מנוע.. נפתרו תקלות במחשב הרכב.. (זיהום אוויר + צריכה גבוהה) הוחלפו 3 צינורות רדיאטור.. למקוריים.. + הוחלפו דיסקים + רפידות + תוקן ההאמברקס.. + נוקה הבית מצערת + הוחלפו מים לפראפלו + הותקנו ה קוילאוברים (כולל הפרונט), אגב ירדת 35 בנתיים.. צריך להיתרגל לגובהה בנתיים.. אגב האוטו יושב חבל על הזמן.. לא יודע איזה קסם הוא לי ברכב.. אבל הרכב עובד שקט חבל על הזמן.. יש 2- 3 שניות של רעש בהנעה.. (בגלל וויריאטור שזקוק להחלפה.. בקרוב ). והכי חושב.. שזה לטעמי.. לא יודע אם זה בסדר.. אבל לא מעט HGT בארץ שורקות ב- סל'ד גבוהה.. 5000 + ושלי גם התחילה לשרוק.. אולי ממשהו במחשב... אוו בית מצערת.. אבל אני אוהב את זה.. נישאר לי רק לשים לזה פורק.. (וזה כמו דורבו).. מחרתיים צבע חדשששששש!!! מחר אני אשטוף את הרכב.. ויעלה אותו אחריי הנמכה.. :D |
פורק? לאיזה טורבו בדיוק?
שמח לשמוע שאתה מרוצה. ככה צריך לעבוד רכב, לא פחות. |
אממ..
צטט:
|
בהצלחה !
כל הכבוד ! מחכה לתמונות :) |
צטט:
סע בזהירות ! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:08. |