מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום הגראז' (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   יש לי גימגומים באונו (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=1227)

20-05-07 17:38

כמה זה צריך לעלות לי אחיייייייי :(

20-05-07 17:40

אני לא יודע כל מוסך והעלות שלו . גש שהם יבדקו . רק לתסכם עם בעל המוסך שאתה לא שפן ניסוי אלא רוצה לתקן את הבעיה . אז אם אין פיתרון אין כסף . כי יש להם נטייה להחליף מכלולים בלי הכר ולחייב אותך עליהם .
עמית

20-05-07 19:46

טוב אנשים אני לא יודע מה אתם חושבים אבל אני בטוח שיגאלל פשוט תות[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]!!!
פתר לי את הבעיה המז*יינת הזאת!!!
יגאלללללללללל אתה ממממממללללללללךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וזהו הפיתרון
יגאל: "מה הקשר לטורים ולבעיית הדלק חן1234 אם תקרא את כל השירשור תבין שהוא נתקע בלי דלק !
אז יכול להיות שהוא דפק את המשאבה !
גם לי זה קרה !לא התיחסתי לדלק הרכב התכבה ואחרי יומיים המשאבה התחילה להשמיע קולות !
זה בגגל שהיה אוויר במערכת !
בעזרתו של עמית דרך הטלפון ביצעתי החייה למשאבה !
עכשיו ככה אלי , תרים את המושבים האחוריים !
יש לך שם 2 צינורות !
שחרר אחד מהם לסירוגין פעמיים שלושה (אבל תניח מתלית למטה כי יתכן וינזול דלק !
ולאחר ששחררת את הראשון שחרר את השני שוב !!
תניע את הרכב תעשה סיבוב אם הבעיה ממשיכה תחליף משאבת דלק ! יכול להיות שממנה נובעת הבעיה ! יכול להיות שהמשאבה עבדת ללא נוזל והסלילים של המנוע החשמלי נהרסו !"

אלי

20-05-07 21:01

על לא דבר בכיף תמיד אני מוכן לעזור לכל דקה ושעה !!
אבל הקטע הכי מצחיק, השיחות וידיאו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

20-05-07 21:13

כןןןןןןןןןןןןן [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
אין פשוט מלך... לדעתי צריך להוסיף לך את הכינוי המומחה...

אלי

20-05-07 21:18

אני לא עד כדי כך יש יותר טובים ממני אבל אני מבין !
"אין פתרון בלי בעיה" או ההפך (משפט שאני המצאתי)

11-06-07 09:49

החלטתי אתמול בערב לעשות לי טיולון לכפר יונה, לבקר שם את יגאל ועמית, הגעתי לשם פגשתי את עמית, (את יגאל אני מכיר לפני) ונוכחתי לדעת שעמית פשוט מקצוען!, יודע כל דבר בעיניין האוטו שלי ובכלל, שיתפתי את עמית עם בעית הגימגומים והוא ביקש סיבוב כמובן שאני לא יסרב לעיניין, והבעיה הייתה עם הקאמשטאפ (איך שקוראים לזה) הוא סידר (לא בדיוק הבנתי איך.. [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח) והאוטו עכשיו נוסעעע ונוסע..... קשה לשלוט עליו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].

לסיכומי
טוב בעיית הגימגומים נפתרה בעזרתו החלקית של יגאל ובעזרתו המשלימה של עמית! :)
עמית יפרט מה בדיוק עשה...

תודה לכל התותחים!
אלי

11-06-07 17:29

תיקון קל!
הבעיה היתה במכסה המפלג . לאחרונה הוחלף אצלו מכסה וגם ראש מפלג . הטכנאי שהרכיב את המכסה הרכיב אותו הפוך כאשר השגם לא היה במקום (הפוך ב180 מעלות ) אבל דאג להצליב את החוטים כך שיעבוד טוב המנוע . מה שקרה זה שצד אחד של המפלג היה גבוה ב 3 מ"מ והצד השני היה נמוך ב 3ממ ( המכסה יש עקום ) הוצאתי את חוטים ההצתה הכנסתי את המכסה למקומו וסידרתי את צמות ההצתה . והבעיה נפתרה .

אני ממליץ לפותחי השרשורים קודם לסכם את סך הפעולות שנעשו לאחרונה ברכבים על מנת להקל על חברי האתר בהבנת הבעיה .

שמח שיכולתי לעזור ..
עמית

11-06-07 18:21

עמית בא לך לסדר לי גם תבעיה של הגמגומים? עדיין לא הצלחתי לפתור את שלי :( אני כבר שבוז מזה...

11-06-07 18:21

לדעתי חשוב לציין, ברכבי הייתה בעית הנעה, לעיתים הרכב לא היה מניע וגם כאשר היה מניע ההנעה הייתה לוקחת זמן. הרכב נלקח למוסך ובו הוחלפו הדברים הבאים :
* פלאגים של NGK רביעיה: 58.40 ש"ח
* סט חוטי הצתה (סיליקון): 100 ש"ח
* מכסה מפלג: 58.50 ש"ח
* חיישן גלגל תנופה: 175 ש"ח
לאחר מכן הבעיה הסתדרה לגמרי, המכונאי טען שהיה שם בלאגן גדול בחשמל ושהוא הרגיש זרמים כאשר נגע בכל מערכת ההצתה.
וחוץ מזה, גם שקט נפשי כאשר הוחלפו המכלולים.
רצוי לציין שעל העבודה נלקח 100 ש"ח. שבסה"כ עם החלקים יצא 568 ש"ח כולל מע"מ.

אבקש בבקשה תגובה על המחירים.
תודה מראש.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:49.