מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פעילויות המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מפגש מועדון פיאט - על האש (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=12210)

צביקוש23 24-05-11 10:13

צטט:

במקור פורסם על ידי Amit (הודעה 92451)
עמית מביא פיתות - ננסה להביא מכפר ערבי בסביבה שיהיה טרי ...(שבת בכל זאת ) ..

עמית

יש לך את מאפיית אבולעפיה ביפו (15 דקות ממקום המיפגש) שפתוחה 24 שעות ביממה ויש להם תמיד תמיד פיתות טריות.

Amit 24-05-11 10:31

תודה צביקה . רעיון מצויין .
אגב הרבה זמן לא נפגשנו אשמח לראות אותך ... אגב יש לי משהו שנתקלי בו שאולי יעניין אותך ..
עמית

ליאור23 24-05-11 14:27

עמית, למקרים כאלו המציאו את טיב טעם:). הענות מרשימה אנשים, מקווה שעד התאריך הנקוב יהיו יותר.

RomanO 24-05-11 20:27

מפגש מפגש מפגש אני מתרגש ***

Sharky 24-05-11 20:31

צטט:

במקור פורסם על ידי ליאור23 (הודעה 92484)
עמית, למקרים כאלו המציאו את טיב טעם:). הענות מרשימה אנשים, מקווה שעד התאריך הנקוב יהיו יותר.

ליאור כפרה טיב טעם זה מקום טוב אני לא אומר שלא,אני מוולה הרבה שם =)
אך נראה לי שכדי להזכיר כי טיב טעם לא כשר.. אם יש למישהו בעיה אם זה.. לי לא אכפת.. כ..ן =_+
אבל אם יש אנשים ששומרים כשרות נראה לי זה לא בסדר. טוב תחליטו אתם.. וגם הפיתות ביפו זה לא כשר..

ליאור23 24-05-11 20:47

אמרתי טיב טעם בצחוק, אבל אתה צודק, מן הראוי לציין שזה לא כשר.:)

צביקוש23 24-05-11 20:51

צטט:

במקור פורסם על ידי Sharky (הודעה 92498)
ליאור כפרה טיב טעם זה מקום טוב אני לא אומר שלא,אני מוולה הרבה שם =)
אך נראה לי שכדי להזכיר כי טיב טעם לא כשר.. אם יש למישהו בעיה אם זה.. לי לא אכפת.. כ..ן =_+
אבל אם יש אנשים ששומרים כשרות נראה לי זה לא בסדר. טוב תחליטו אתם.. וגם הפיתות ביפו זה לא כשר..

הפיתות ביפו כשרות אבל מכיוון שמקום שפתוח בשבת ולא נמצא בהשגחת הרבנות אז הם כמובן לא יכולים לקבל תעודת כשרות. מבחינת הרכב הפיתה היא כשרה לגמרי ככל שאני יודע .

אני אמנם חילוני ולא שומר שבת אך אינני אוכל בשר לא כשר (לא כשר= בשר חזיר , בשר לבן וכ"ו)
אבקש (ואני נוטה להאמין שאני לא היחיד שלא אוכל בשר לא כשר) אם אפשר לקנות בשר כשר ולהתחשב קצת באלה שלא אוכלים בשר שאיננו כשר.

יש מספיק בשר כשר טעים ומשובח ולא יקרה כלום אם לא תאכלו בשר שאיננו כשר.

Sharky 24-05-11 21:34

צטט:

במקור פורסם על ידי צביקוש23 (הודעה 92501)
הפיתות ביפו כשרות אבל מכיוון שמקום שפתוח בשבת ולא נמצא בהשגחת הרבנות אז הם כמובן לא יכולים לקבל תעודת כשרות. מבחינת הרכב הפיתה היא כשרה לגמרי ככל שאני יודע .

אני אמנם חילוני ולא שומר שבת אך אינני אוכל בשר לא כשר (לא כשר= בשר חזיר , בשר לבן וכ"ו)
אבקש (ואני נוטה להאמין שאני לא היחיד שלא אוכל בשר לא כשר) אם אפשר לקנות בשר כשר ולהתחשב קצת באלה שלא אוכלים בשר שאיננו כשר.

יש מספיק בשר כשר טעים ומשובח ולא יקרה כלום אם לא תאכלו בשר שאיננו כשר.

צביק אף אחד לא מתכוון לקנות בשר לא כשר.
פשוט אמרתי כי אולי יש אנשים שלא יודעים שטיב טעם זה לא כשר. לא כזה משנה מה אתה קונה שם.. אם זה חזיר או אם זה מסטיק. אם כבר להכנס לזה יותר עמוק אז אסור לקנות שם בכלל.

-אודי- 24-05-11 23:55

צביקה, באמת נראה לך שאנשים יביאו בשר חזיר למפגש על האש?
הולכים להיות שמה הדברים הסטנדרטים לעל-האש מהסוג הזה
נקניקיות,קבבים,המבורגרים, ואולי גם פרגיות\חזה עוף

ליאור23 28-05-11 18:40

חברים יקרים, אנחנו שבוע לפני המפגש ועדיין ישנם חוסרים, אז כל מי שאישר הגעה אנא שירשום מה הוא מביא איתו כדי שלא יהיו בלתמים. אנשים שרשמו שהם מביאים בשר, שיציינו מה בדיוק הם מביאים כדי שלא יווצר מצב שיהיו 20 חבילות קבבים או נקניקיות.
ומי שלא אישר סופית את הגעתו אז שיעשה זאת.

דברים שחסר וצריכים חיזוק:

קרש חיתוך וסכין
בשרים - נא לציין סוג
רטבים
סלטים
חד פעמי - נא לציין מה בדיוק אתם מביאים

ואם עולים לכם עוד רעיונות אנא ציינו אותם

שבוע טוב לכולם :)

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:22.