![]() |
צטט:
מה גם שה-WRX היא לא GT או STI. האבארת' בהחלט מעניינת. רק קח בחשבון שיש רק א-ח-ת כזאת ולך תדע איך ומי בעתיד. |
זה אותו מנוע כמו במיטו 155, לא חושב שיהיו בעיות עם טיפולים וכד'
|
צטט:
המומנט אומנם זמין קצת יותר אבל המנוע לא מייצר מספיק ממנו , הרגשתי שהרכב קצת יותר חזק מהונדה סיביק של ההורים שלי! ומה זה הקישקוש על רצועת כח ? לHGT יש רצועת כוח סבירה לגמרי שמתחילה מ 3500 ועד 6500 סל"ד, אין שום בעיה להיות בטווח הסל"ד הזה בזמן נהיגה אגרסיבית |
צטט:
|
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול !
הפונטו אבראט 2008 היא האופציה המנצחת פה. |
עידן, חזרת מחו"ל לפני כמה ימים או שפשוט ראיתי מישהו שמאוד דומה לך? :)
אני משאיר את הבמה לפבל, הוא יעדכן אתכם בדעתו, וזאת לאחר נהיגה על 1.2T בפולו (DSG) ובפביה (ידנית). |
קודם כל תודה רבה לאוראל על נסיעת מבחן על האוטו שלו.לאחר נסיעה על פולו DSG ו על פאביה ידנית שלשתיהן יש מנוע 1.2TSI אין מה לדבר על השוואה בין ה 1.2TSI ידנית ל HGT.לאחר הנסיעה אתמול על הכביש סביב סופרלאנד....המנוע,הצליל של הטורבו והרעש של ה Dump-pipe(אוראל יודע למה אני מתכוון :) כבשו את ליבי! זה משהו שקשה להסביר אבל זה פשוט אחרת מ HGT.אין ספק שהמנוע 1.2TSI מרגיש הרבה יותר חי על הכביש נשמע יותר טוב.
ההחלטה סופית: 2011 Seat Ibiza SC 1.2 TSI צבע צהוב פנסי קסנון חיישני רברס גג פנורמי ג'נטים 16 מראות עם קיפול אוטומטי מערכת עם יציאת AUX |
הזנון זו התקנה מקומית?
|
צטט:
|
תראה על הצליל אין מה לדבר, גם אני היתמכרתי לרכב טורבו זו חוויה אחרת לגמרי.
אבל המנוע רק מרגיש חי יותר כי אתה מקבל את כול הכח בסל"ד נמוך ומכאן תחושת הביצועים. ה- HGT צריך לסחוט בשביל לקבל ביצועים בדיוק כמו CLIO B SPORT ,HONDA TYPE R עכשיו תגיד לי שהאיביזה הזאת יכולה להיתחרות בהם , לא. מה כן, זה רכב חדש, איכותי יותר , בטוח יותר , והרבה הרבה יותר חסכוני אז בגדול הוא עדיף. אבל לא בגלל הביצועים. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:59. |