מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   פישלתי ב"חצי אוברול"?? (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11358)

yair068 19-01-11 12:32

אי אפשר לקחת את הק"מ כמדד במקרה שלך
בפלג שיושב מעל הבוכנה הסדוקה האם מצאת שמן בראש של הפלג
אם כן אז כנראה השמן התחיל לברוח דרך הבוכנה אז הייתי ממליץ להחליף בלוק ולא לשפץ
תפתח קרטר ותראה האם יש עוד שאריות של האום במסננת או בשמן אם כן אז גם תחליף

לא מחליפים סתם חלקים צריך לבדוק
כמו שאתה מציע זה פשוט להחליף מנוע וזה לא משחק ילדים ולא זול.
ההבחנה של עמית מאוד מעניינת והגיונית .
מה שאני הייתי עושה בתנאים ביתיים כמו שאתה עושה להחליף את הבוכנות ולאחר מכן לבדוק חילחול דרך הצילינדרים

ben_david7 19-01-11 15:16

2 צירוף קובץ(ים)
הבוכנות משום מה היו מלוכלכות בצורה זוועתית,בחיים לא ראיתי בוכנות בכזה מצב,ועוד אחרי החלפת רינגים,האום השאיר קעקוע על הבוכנה 1,גם על השסתומים של צילינדר מספר 1,סעפת היניקה הייתה שבורה.
ראש מנוע אני ייקנה מיאיר,בוכנות מעמית,ועכשיו אני ייבדוק את מצב גל הארכובה.
אני רוצה להוציא את בלוק המנוע כדי לעשות לו ניקוי ייסודי,אבל אם אתה אומר שאפשר גם בלי להוציא .אז יותר טוב

ben_david7 19-01-11 15:22

אני יוציא את הבוכנות קומפלט ייצלם וייעלה.
שמילאתי סולר לבוכנות סובבתי ורק ב-2 מהבוכנות חילחל הסולר לאט מאוד,וזה בתנאי שסובבתי את גל הארכובה,חייב להדגיש שאת גל הארכובה היה מאוד קשה לסובב עד למקום שזה היה כבר בלתי אפשרי,אז עשיתי סיבוב הפוך,כדי לבדוק אם הסולר מחלחל.

yair068 19-01-11 20:33

או שנשבר או שהתעקם טלטל
תן צילומים של הבוכנות עם הטלטלים אחרי פירוק ועשה סטים רשום על הבוכנה את הכיוון ומספרה
יש לך מזל שיש לנו את החלקים

Amit 20-01-11 10:52

בדוק אם לא נגרם נזק לבלוק מנוע .. שריטות או חריצים .
האם הורכבו רינגים במידה נכונה? כיצד ידעת איזה רינגים לבחור ?
האם ביצעת הונינג לפני הרכבת רינגים ?

אם כל התהליך בוצע כהלכה כמעט ולא היה צריך לחדור סולר פנימה . אתמול התקשרתי אליך רציתי לקפוץ לא היית זמין .. דבר איתי בצהרים אולי אקפוץ להעיף מבט

עמית

ben_david7 20-01-11 15:17

לא התבצע הונינג לפני הרכבת הרינגים.
על בלוק המנוע בתוכו ומחוצו אין שום סימן לעייפות החומר סדקים כלשהם שריטות,עשיתי ניקוי ארוך כדי לבדוק את זה.
לא יכול להיות שלא הייתי זמין זה המספר שלי-0542187082-בן
לפני החלפת הרינגים הוצאתי את הרינגים ואיתם הלכתי ל"ניסים ובניו" ביפו ,שם קניתי את החדשים הראתי לו את שלי והוא הביא לי זהים.
אני עכשיו הולך אני יחזור ממש מאוחר.

ben_david7 26-01-11 17:10

3 צירוף קובץ(ים)
בוכנה מספר 4,דיי בעתית כאשר הוצאתי את הבוכנות ממש נלחמתי עם בוכנה מספר 4 כדי שתיצא (הבוכנה בה הסולר חילחל) שהוצאתי גיליתי ששתי רינגים איטום לא ממש אוהבים לשבת במקום.
יאיר בסופו של דבר הצלחתי לשחרר את הקרטר, שכחתי משתי הברגים המעצבנים האלה שתקועים להם שם ממש לי הגלגל תנופה,הקרטר ייצא בלי שום בעיה,לפעם הבאה איזה סיליקון כדי להשתמש? אני רוצה משהו יותר חזק לא כמו זה שיצא ממש בקלות.
בנוסף איפה ניתן לקנות מפתח מומנט?

yair068 26-01-11 21:37

אם תוכל לצלם יותר מקרוב את הקרנק כי נראה שיש קצת חריצים ולא חלק כמו מראה
גם את הבוכנה הסוררת נראה שיש שם חלודה או ליכלוך תן תצלום יותר טוב תן תצלום של מיסבי הטלטל לראות אם אין סריטות או חיכוך דאג שכל מיסב יחזור בדיוק למקום
לגבי סיליקון תקנה סיליקון של ויקטור ריינס גרמני ומעולה עולה 45 ש"ח שווה.
כשתרכיב את האש הוצא את הטרמוסטט וקדח שני חורים בכדי שיכנס מים לראש בהדלקה וחימום ראשוני

ben_david7 26-01-11 21:55

דיברתי היום עם עמית שהבהיר לי שאני ממש אאבל ממש לא קרוב לסוף,ואם כבר פירקתי 90% אז להוציא את הבלוק וללכת איתו ועם הבוכנות לברזני,להחליף ים דברים.
דרך אגב כל הטלטלים זזים מצד לצד כמו שצריך בבוכנה הבעייתית מאוד קשה להזיז את הטלטל,הבוכננה גמורה,למזלי הבלוק נשמר בכל המקומות אני ייתן תמונה מחר בבוקר,כמו שאתה יודע לא כלכך קל לעבוד אצלי בחושך.
אני חושב שאני פשוט יחליף את כל המייסבים ,כל הפקקים,ייקח את הבוכנות של עמית וייקנה רינגים חדשים (הפעם אוודה שהם תפוסים בדיוק כמו שצריך),אני לא חושב שיש לי את הידע לפרק בלוק (למרות שאני ממש רוצה לעשות "פרוייקט" צריך לא מעט יידע כמובן שלכם (לפחות ליאיר ולעמית) יש את היידע לעשות את זה .
דרך אגב יאיר ממש עזרת לי עם הראש שביטל לי עוד כמה מטלות בפרוייקט אשמח אם לאחר החיבור תסביר לי לגביי כיוון השסתומים קצת יותר ברור.

ben_david7 26-01-11 21:58

דרך אגב ,יאיר שים לב לניקוי הבלוק,נעשה בעזרת ג'רניק

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:54.