![]() |
1 צירוף קובץ(ים)
שלום לכולם, שמי עמית אני חדש בסביבה נוהג מ-12/03/09
על פיאט פונטו XTZ דור 1 1998 1250 הרכב הראשון שלי היה פיאט 127 903 1981 5 דלתות המכונית שהכי נהנתי ממנה מכל הרכבים שהיו לי עד היום, נתראה במפגש או שנפגש בסיבוב. |
יניב מפ"ת נוהג על פיאט פונטו ספייס ELX 2001
|
היי אני פבל מערד.
נוהג על: 1.האמר(צבאי) 2.סופה 3.ובקיצור כל הרכבים שיש בצבא...:p ובבית הרכב של אחותי פיאט פונטו S שנת 97 מנוע 1100 בקרוב השיפורים...! *** בדוק את המקלדת שלך, ייתכן שמקש הנקודה נתקע ויש לנקות אותו *** |
הי אני עבד מהמרכז...יש לי לנצי'יה קאפה נפח מנוע 2000 טורבו .
אני שמח להצטרף אליכם ומי שצריך עזרה יכול לפנות אליי ובמחיוחד עם הרכבים האיטלקים. אבא שלי הוא כמו מקור במכונאות לרכבים האלה ויש לנו מוסך ועובדים הרבה פיאט ולנצ'יה ואלפא רומיו. |
מה עלה בגורל ה 127?... איפה היא כיום?...
צטט:
|
הזכרת לי נשכחות... הרכבים הצבאים... אני נהגתי בצבא על: גי אמ סי סונומה, גי אמ סי ספארי, גי אמ סי וונדורה, פורד טרנזיט , אמבולנס (הישנים שנות ה 80 בצבע צהוב), פיגו 205, דיההטסו אפלאוז, דיההטסו שרייד , פיאט פונטו דור-1 , סופה, טויוטה היילקס, רנו קנגו, רנו מגאן , ריאו, אינטרנשיונל
צטט:
|
צטט:
מכרתי אותה בשנת 99 לתושב כרמיאל ומאז לא ראיתי אותה ואני מעדיף לא לדעת מה עלה בגורלה ככה תמיד תשאר לי התחושה שהיא עדין בחיים. בכל מקרה כאמור 1981 903 5 דלתות בצבע לבן שנהב, אני יכול לנסות לברר אצלי בארכיונים אולי אני אמצע את מספר הרישוי שלה. היום מצאתי בקופסת ברגים שלי 2 קפיצים שקצוותיהם מתארכים ומסתיימים בחצי עיגול, אם אני לא טועה הם שיכיים למנגנון הדלתות הקידמיות ואם מישהו זקוק אני אמסור לו בשמחה, יש גם אפשרות להעלות תמונה של הקפיצים אם מישהו מעוניין. |
אני מכיר בכרמיאל לפחות 2 127 שניהם 1981
האחת צבע אדום והשניה צבע כתום 127 ספורט במצב תצוגה שייכת לחבר המועדון. צטט:
|
1 צירוף קובץ(ים)
שלום אני מיכאל יש לי HGT 2001 שקניתי לפני כמה שבועות
|
שלוום לכולם , אני יחיא סטודנט שלומד הנדסאי רכב שנה א
אני עם פונטו 97 s60 |
עמית חדש
1 צירוף קובץ(ים)
שלום קוראים לי ואסים אני נהג חדש נוהג על פיאט פונטו 2006 מנוע 1250 אוטו
|
אני עמית, בן 25 ממיתר סטודנט להנדסת מערכות מידע בבן גוריון (מסיים שנה ב').
נוהג על פונטו אקטואל 2006 ידנית. קניתי אותה מהשכרה עם 50K (כן כן.. אני מהמשוגעים האלה) לפני כשנתיים ומשרתת אותי מצויין. כרגע עם 80K ומתכנן לשמור אותה עוד לפחות שנתיים. יש מצב שאצטרף לטיול מועדון ב15/8 אבל עדיין לא סגור... |
מי אני ועל מה אני נוהג
אני אסף יצחקי בן 22 מחדרה.נוהג על פונטו ספייס 2002 שקניתי ב2006 ושמרתי אותה כל
הצבא למרות שירד לה חצי מהערך ובקושי נהגתי עליה. קניתי אותה אחרי שריסקתי פונטו s75 98 בסלע ויצאתי בלי שריטה מאז אני נאמן לפונטו. |
שמי ניר, בן 23. יש לי פיאט ספייס 2002. זה הרכב הראשון שלי.
החברה מקנאה שהרכב זה האהבה הראשונה שלי... |
אהלן חבר'ה,
שמי רועי, בן 28 מחיפה, סטודנט למשפט ומנהל עסקים. נוהג על פונטו ספייס 2004, 1.4, דינאמיק 16V, טריפטוניק. רכשתי אותה לפני כ-5 חודשים. 80K. |
HGT
צטט:
אופס, שכחתי. שלום אני גיא נוהג על פונטו HGT שנת 2002 צהובה כפי שניתן לראות. |
שלום לכולם,
אני מוטי מתנייד לי על פונטו 1600 90 כ"ס ידני. |
שלום
שלום אני חדש בפורום
קוראים לי מוטי ויש לי פונטו 1.1 3 דל שנת 97 ******ח והלך לי המנוע בגלל חיישן חום דפוק:mad: |
שלום
קוראים לי לאוניד או בקיצור לאון הגלגלים שלי(או ליתר דיוק של אבא) פיאט פונטו XTZ שנת 2000 אם מישהו יוכל לפרט לי יותר על המועדון מה מי ואיך אני מאוד אשמח =] |
ברוך הבא לאון.
מה אתה מעוניין לדעת על המועדון? |
עידן בן 25 נוהג על פיאט אונו .. חדש פה
|
רציתי לדעת מה המטרה של המועדון?
ברור שזה לאחד את כל האנשים שאוהבים את הפיאט שלהם אבל חוץ מזה? ראיתי שעושים טיולים וכו' |
המטרה הראשונית היא שיהיה כיף ועניין
בנוסף נצבר פה לא מעט ידע טכני וגם במישורים אחרים ועוד תת מטרה היא להשפיע במעט על תרבות הנהיגה פה בארץ. (מה שמזכיר לי שהגיע הזמן לסקר חדש). |
ערב טוב חברים
שמי אלירן, בן 28 מראשל"צ, מוסיקאי ואיש סאונד בכח, ברמן וסושימן בפועל ובקרוב פונה ללימודי מחשבים. אוהב מאד מוסיקה אלקטרונית מורכבת (הרכבי IDM שונים ומשונים), רוק אלטרנטיבי מעניין (deus, grandaddy ושות'), ג'אז חם וטוב (קולטריין מועדף), ועוד וכן הלאה..
כותב שירה וקצת פרוזה, אתה מוזמנים לעיין: http://www.kipa.co.il/bikorim/kerem.asp?id=88169 אוהב לרכב על אופניים, בניגוד לנרמז מהכרטיס שלי (זוהי בעצם עטיפת הסינגל הראשון שלי), ונוהג כרגע על הפיאסטה youth 1.3, 1997 של אח שלי, שנסע לחו"ל והותיר אותי עם התשלומים על הטסט והביטוח. לא מתלונן בכלל, אבל ברגע שידי משגת, אני מחליף לפונטו ספייס נחמדת. נתראה בסביבה, כן? |
ברוך הבא.
בקצב של רוכבי האופניים כאן, טיול המועדון הבא יהיה רכוב על אופניים. |
שלום לכולם, שמי גיא ובבעלותי הרבה פיאטים.
ליום יום פיאט מריאה 1.6 98 לכמעט כל יום פיאט אונו 1.1 91 יד ראשונה לשישי שבת 2 פיאט 127: 1 מודל 81 1050 2. מודל 74 903. פיאט טיפו 89 1.6 משמשת לי לרכב פה ושם, היתה משמשת לי לרכב יום יומי עד לפני חצי שנה. יש גם רכבים שאינם פיאט: פורד פיאסטה 80 950 מחכה לשנה הבא. (רכב אספנות). סובארו DL קופה 1.6 87 מחכה לימים טובים יותר. שלב הבא פיאט מולטיפלה ופיאט קופה.:) |
קוסטה מפ"ת ברשותי היו 4 מכוניות פיאט שונות...מומחה
|
היי, אני יגאל, בן 20 עד לא מזמן, שוטר סדיר במשטרת טייבה ואני בדרך לרישיון. אני מעוניין באמת לקנות פיאט בגלל זה הצטרפתי הנה, אמרו לי שפה יתנו לי הכוונה טובה לרכב פיאט מעולה וטוב :] אשמח להיות פעיל ואשתדל ממשמרת למשמרת.
|
אהלן שמי גדי ואני נוהג על פונטו s55 96 קניתי אותה לפניי שבועיים וזה הרכב ה-1 שלי ומת על פונטו
|
שלום קוראים לי איגור מערד בן 21 חייל , לוחם בגבעתי , ולא מזמן קניתי לי אוטו הראשון שלי , פיאט טמפרה 94 .
|
שלום איגור, עוד דרומי זה גם טוב, וגבעתי עוד יותר טוב, (אוג' 04 יחס"ר)
|
מי אני ומה שמי
שלום לכולם אני fiat-agent ואני זה שידאג לכולכם מהחלק הכי קטן עד לרכב קומפלט :cool:
|
שלום לכולם
אני חדש פה אבל ותיק (ועתיק) בפיאט.
מתכונן לשפץ 850 ספורט 1969 (TYPE 2 903CC) במצב רע ביותר ולשמרה לזכרון. מחפש ספר הוראות באנגלית שבא עם המכונית - לצלם ולהחזיר כמובן. כדי להעמידה על בלוקים - איפה בדיוק לתמוך? לחידוש צמיגים- ברשיון 155/13 , השאלה איזה חתך לחפש ? התחלתי לצלם כל פינה (וחלודה) לפני ואשמח לשתף ולהשתתף בנסיונכם אריה 050-6654346 |
בהצלחה לך עם הפרוייקט של שיפוץ ה 850.. אתה עושה מצווה
אתגר - אונו 94 1.1 שהפכה לפונטו ספייס SX 2002 |
צטט:
|
אני אור בן 23 מהמרכז ואני מאוד אוהב רכבים ישנים ובמיוחד פיאט (גדלתי בפיאטים), ויש לי בשימוש יום יום פיאט 131 TC 1600 שנת 82 ידנית כמובן עם 5 הילוכים! צבע מקורי האוטו במצב מקורי לחלוטין ללא שום שינוי!
ולפעמים אני נוהג גם על פיאט מריאה שנת 98 |
ולדימיר מבאר-שבע
יש פונטו דור ראשון שנת 1996 S60
|
בראבו 10
מישל מהקריות
היה לי פיאט אונו שנת 92 מנוע 1000 והיום פיאט בראבו 2010 שחורה |
תתחדש :)
איזה מעבר חד |
תודה רבה
תודה אני מאוד מרוצה מהרכב וחיכיתי הרבה לשדרוג הזה
|