![]() |
צטט:
http://img71.imageshack.us/img71/4373/1001644zu6.jpg http://img521.imageshack.us/img521/8197/1001668fs2.jpg http://img524.imageshack.us/img524/3852/1001676uw7.jpg http://img67.imageshack.us/img67/389/1001679qv7.jpg |
כן יגאל הכחולה הנ"ל שלי
ואני מוכן לתחרות |
צטט:
והאחד עשר.... הוא אראל - כחולה. |
כבוד ל FIAT Cuope 16v/20v Turbo -
איקאה 2007 . רשימת מצאי : פיאט קופה טורבו אשר אישרו השתתפות : 1. פיאט קופה 20V טורבו כסופה שנת 1998-במצב חדש (ה פיאט קופה טורבו החזקה בישראל- השתתפה במבחן "אוטו"). 2. פיאט קופה 20V טורבו + , כסופה שנת 1999 מייבוא אישי כ שלושה חודשים בישראל. מכונית שנישתמרה כאילו הזמן עמד מלכת.(שימו לב,זאת גרסת ה + , עם ג'נטים שונים מקוריים, לחצןSTART וגימור מושבים וכו', שהועתק ל LE שהוצגה מיד אחריה.) 3. פיאט קופה 20V טורבו (כחול בוגאטי) שנת 1998 שבאה בזמנו למפגש ביקום ובחיפה. 4. פיאט קופה 16V טורבו אדומה שנת 1996. השתתפה במפגש ביקום ובמפגש בחיפה. 5. פיאט קופה 16V טורבו כסופה שנת 1996 . מפגש אקראי עם בעל הרכב- אישר הגעה. 6. פיאט קופה 20V טורבו כסופה שנת 1998 - רובי. 7. פיאט קופה 16V טורבו אדומה שנת 1996 -לירן. 8. פיאט קופה 16V טורבו אדומה שנת 1996 - ארז. 9. פיאט קופה 16V טורבו אדום פנינה שנת 1996 - שמוליק. 10. פיאט קופה 16V טורבו צהובה שנת 1996 - בועז. 11. פיאט קופה 16V טורבו כחולה שנת 1996 - אראל. *הרשימה של החמישיה הפותחת הנ"ל, אני ארגנתי וגיבשתי את המכוניות ובעליהן. איפה עוד פיאט קופה טורבו? |
יש מצב שאני מארגן עוד קופה צהובה של יובל מכפר סבא
|
"תרשום, תרשום...." 12? :wink:
תודה שמוליק. |
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] בקצב הזה נראה לי שכל הקופה בארץ יגיעו, הלוואי וזה באמת יהיה ככה.
רק תעשו טובה, אל תעשו תחרויות מיותרות כדי שבעזרת השם נוכל לראות את כולכם במפגש. |
"תרשום, תרשום...." 12?
תודה שמוליק. אתה רשום - מס' 9 :) |
אם יש רצון לברר מי ה-16v המהירה ביותר
אני יכול לבוא עם של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] (הבורדו) 8) |
תגובה
ניראה לי זה יהיה מפגש סטייל "מהיר ועצבני" [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
|
יש 20vtשהיתה של נתן ועוד כסופה אחת 16vt בב"ש שלא אישרו השתתפות
|
צטט:
תודה. |
שמעו אנשים...
סליחה על הבורות,בתאריך 18.5 זה יום שישי ולמה לא נעביר ליום שבת יותר הנוח כולמר בתאריך 19.5? ביום שישי אני בטוח שיש חלקם כמה אצלכם עובדים ומעייפים מלהגיע ובשבת זה יום מתאים לחופשה אצל כולם ומאוד נוח. מה אתם אומרים? גיל (מנהל אתר) תוכל לשנות את המועד? :roll: לדעתי זו עצה מאוד מומלצת. |
צטט:
|
תגובה
אני מחכה למפגש הזה כמו לא יודע מה סופורת שעות/דקות/שניות ואתה רוצה לדחות אותו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח
|
ראש עין?לא שמעתי על זה פה שדנו..
ויגאל,מדובר לדחות ביום אחת ולא שבוע או ימים ולא הורג כלום וזה עדיין קרוב. ותקרא מה שכתבתי בהודעה הקודמת תצטרך להבין לא רק לי אלא לטובת כולם מתוך התחשבות כלפיהם. |
צטט:
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...&highlight=mdc |
פה זה מועדון פיאט ולא קארספורום !!
|
ומה עם אנשים שומרי שבת?
|
ארילו צודק !!
אפילו צריך להקדים את השעה !! כי יכול להיות שיש אנשים שומרי שבת !! |
סוף סוף ט'רד אחד שוקק חיים...תענוג :P
|
צטט:
|
מה קשור לשומרי שבת?מה איתם?לא נראה לי בטוח שיש פה דתיים....
מסורתי ?! מישהו דיבר על אמונות טפלות ?! ואני בסה"כ מנסה להקל עליכם ביום המתאים וזה כל בשבילכם !! לי אין בעיה להגיע ומה עם אנשים שעובדים קשה וזה לא מעייפים אותם מלהגיע? אתם לא חושבים עליהם על כך ?! במקומכם הייתי מתחשב עלייהם !! תחשבו פעמיים לפני שתהיו בטוחים וזה לשיקולכם בלבד ! |
לא זכור לי שראיתי מישהו שרשם שהוא מנוע מלהגיע בגלל היום בשבוע, ככה שאין בעיה מיוחדת.
|
רגע, על מה הויכוח?
יש יום תאריך ושעה- ובזה ניגמר. חתום וסגור. אנשים תכננו שבועיים לפני, לפנות את היום הזה למפגש. אי אפשר לשחק עם אנשים ולהטל בהם. שוב למען הסדר הטוב ,למי שעדיין לא קלט. המפגש: יום שישי 18.5.07, בשעה 14:30 במתחם איקאה בנתניה-סופי. נ.ב בינתיים תתאמצו לחפש עוד פיאט קופה טורבו למפגש. שיהיה לכם שבוע טוב. |
יובל עם הצהובה מגיע
היום אני יילך לעוד חבר ברעננה עם קופה 16 אדומה |
תודה שמוליק
|
החברים עם המצלמות בודקים שהכל תקין אצלהם ?
לא כל יום נראה מפגש שכזה :P |
שמוליק ,לירן וכל מישרוצה יום שישי בשעה 1400 בתחנת דלק "דלק" בשביב
|
סגור.
|
טוב שיהיה ורק הצעתי לטובתכם ואיך שאתם רוצים
|
כבוד ל FIAT Coupe Turbo 16V/20V
איקאה 2007 רשימת מצאי : פיאט קופה טורבו אשר אישרו השתתפות : 1. פיאט קופה 20V טורבו כסופה שנת 1998-במצב חדש (ה פיאט קופה טורבו החזקה בישראל- השתתפה במבחן "אוטו"). 2. פיאט קופה 20V טורבו + , כסופה שנת 1999 מייבוא אישי כ שלושה חודשים בישראל. מכונית שנישתמרה כאילו הזמן עמד מלכת.(שימו לב,זאת גרסת ה + , עם ג'נטים שונים מקוריים, לחצןSTART וגימור מושבים וכו', שהועתק ל LE שהוצגה מיד אחריה.) 3. פיאט קופה 20V טורבו (כחול בוגאטי) שנת 1998 שבאה בזמנו למפגש ביקום ובחיפה. 4. פיאט קופה 16V טורבו אדומה שנת 1996. השתתפה במפגש ביקום ובמפגש בחיפה. 5. פיאט קופה 16V טורבו כסופה שנת 1996 . מפגש אקראי עם בעל הרכב- אישר הגעה. 6. פיאט קופה 20V טורבו כסופה שנת 1998 - רובי. 7. פיאט קופה 16V טורבו אדומה שנת 1996 -לירן. 8. פיאט קופה 16V טורבו אדומה שנת 1996 - ארז. 9. פיאט קופה 16V טורבו אדום פנינה שנת 1996 - שמוליק. 10. פיאט קופה 16V טורבו צהובה שנת 1996 - בועז. 11. פיאט קופה 16V טורבו כחולה שנת 1996 - אראל. 12. פיאט קופה 16V טורבו(קלאודיה) צהובה שנת 1996 - דני פרומצ'נקו- מגזין אוטו. 13. פיאט קופה 16V טורבו צהובה שנת 1996 - יובל. 14. פיאט קופה 16V טורבו צהובה שנת 1996 - רפאל אזי. *הרשימה של החמישיה הפותחת הנ"ל, אני ארגנתי וגיבשתי את המכוניות ובעליהן. * דאגתי להזמין את דני פרומצ'נקו (מגזין אוטו) יגיע עם קלאודיה למפגש. * רובי, מה עם הקופה 20V טורבו שהיתה של נתן? * שמוליק מה עם הבחור מרעננה עם הפיאט קופה טורבו 16V אדומה? איפה עוד פיאט קופה טורבו? |
אילן, קבל ח"ח עצבני :P
נתראה! :wink: |
תוסיף לרשימה עוד פונטו HGT מהקריות .....
כל מי שרוצה לצאת מהסביבה .. שירשום לי הודעה .... :D |
מתארגנת שיירה מצומת יקנעם, דפדף קצת אחורה למידע נוסף.
אילן- כל הכבוד! |
תגובה
חסר לכל החברים מהצפון שלא לצלם את הנסיעה יחד !!!!!
זה הולך להיות אירוע יפיפה שיעצור לכל עובר ושב את הנשימה !!! |
אני לא מתכוון לצלם תמונות תוך כדי נהיגה, אך אולי אני אבקש מאמא שלי להצטרף הפעם למפגש, שתראה קצת מה זה מפגש של פיאט וגם שהיא תצלם תמונות בשיירה. נראה כבר, יש עוד שבוע..
|
כן כפי שזה נראה המצב, אני גם יבקש מחברי שיש לו מצלמה (הוא מצטרף איתי) ושיצלם במפגש כאות נפשו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :P
|
יופי מעולההההה !
ד"א כל התמנות שאני יצלם יועלו על שרת פרטי של חבר ! וכל מי שיצלם ישלח לי את התמונות ואני יעלה גם אותם ! |
המפגש נשמע ממש טוב, נראה לי שאני יגיע עם אח שלי עם הבראבו.
לא נסחפתם עם הקטע של הקופה? כאילו יהיה במפגש יותר קופה מפונטויים, זה הזוי. עמרי. :lol: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:37. |