![]() |
|
תודה לך BILL.
רציתם עדכון, בבקשה. ראו איך המנוע עובד כמו שעון שויצרי. חפיסת הסיגריות על סעפת היניקה, היא כדי לבדוק אם המנוע רועד. בשיטה הזאת השתמשתי במשך שנים לאחר שיפוץ מנועים. אם החפיסה לא "רוקדת" או נופלת, המנוע עובד 10. מקווה שגם שומעים, אצלי הרמקולים הפסיקו לפעול. שכחתי להיכנס בדרך לאייבורי ולקנות רמקולים.:) BILL אתה גדול. דוד. |
רואים פה את הסרטון? לא מצליח להוסיף את הסרטון ישירות להודעה. |
|
2 צירוף קובץ(ים)
יאיר אני מקווה שזה העדכון האחרון, לפני התקלה שלא תגיע.
אמרת להיות רך איתו. ראה מה הוא עושה. לא קל יותר ללכת למכונת שטיפה ב- 10 ש"ח ?. שלא לדבר על קנס שאני עלול לקבל מפקח עירייה בסך 1000 ש"ח. דוד. |
נראה לי מכל מרעש שלך אתה יושן ב-GT מרוב שאתה מאוהב בה
תבוא תראה מה אני עשיתי מלאתי שמן והיה קצת אור אז נשפך על הרצפה מחר מכונת השטיפה לא תתן מנוח לשכנים גם ניקוי מנוע וגם רצפה וגם צעקות מהאשה ואתה רוצה שאני אצלם לפחות אלכס חמוד ה-GT נשמע טוב מאוד כמה אבק יראו ה-HGT |
אני לא מציע להתגרות בבעלי ה-HGT.
לפי הפתגם "אל יתהלל חוגר כמפתח". :) אבל נראה לי שאתה כל כך בטוח. כשתיגמר ההרצה נארגן תחרות ונצלם בוידאו. אתה תבחר את בעל ה- HGT הכי חזקה. אני רציני. דוד |
אין בעיה
אל המנהלים נא לארגן מפגש עם כולם ונפתח ויסקי ל-GT של דוד |
יאיר.מצטער, הרכב לא ישתתף בתחרויות, לא ניקח סיכונים.
אגב בגלל מה שקרה, הבן לא נרדם שני לילות, והרכב מוצע למכירה. חלון הנוסע הוחלף במקורי עם חותמת פיאט. לך אני לא מוכר, אני מפחד מאישתך. :) דוד. |
3 צירוף קובץ(ים)
עדכון.
לאחר שהרכב עמד כחודש בגלל ראש סדוק. מצאנו ראש מקורי משופץ עם אחריות. אתמול הרכבנו את הראש והיום נכנסנו שוב לטסט. בבדיקת ה-CO יצא 0.27. כמו בפונטו שלי. הרכב עבר את הטסט בלי שום בעיה. מלבד האגזוז החדש שהבן הרכיב. ז,א, הפתח רחב מידי. כבר דיברתי היום בנייד עם הרב בוחן, אמר "תבוא ביום ראשון יהיה בסדר". כמו כן החלפנו טרמוסטט חדש, למרות שהישן תקין + מצבר חדש. ועכשיו לחידה. יאיר אמרת שאני לא אוהב קומבינות. עשיתי איזו שהיא קומבינה כדי לשמור על המנוע. אם תדע מהוא החלק שהוספתי, בעיגול האדום בתמונה , תקבל עוד לימונים. :) דוד. |
כל שנה אני עובר טסט עם אגזוז כזה של דרגון
תגיד לבן שאם הוא צריך עזרה יש לי אישורים :) |
תודה רבה, הבן שמח. אולי נחסוך הפעם את הטובה של הרב בוחן לפעם אחרת.
מצטער שלא עניתי לך לה"פ בקשר להחלפת מערכת החימום של המנוע ברכב שלך. פשוט היינו עסוקים עם ה-GT. אין בעיה אתה יכול לבוא. שלח לי בה"פ את מס' הנייד שלך, עוד היום בקשר לאישור. אל תקנה רדיאטור, צינורות ושאר החלקים. לנו יעלה יותר זול. אבל ברר את המחיר. אתה קנית מהבן את המפסק למפשיר האדים ?. דוד. |
כן
אני אדבר עם ארז יש לי את המס' שלו, תודה |
איזה מזל נשאר הרבה לימונים טעימיים
קשה לראות או חיישן או מנורה לבדיקת מערכת ההצתה או חיבור לצינור לווקום |
שמעתי שדיברת איתו, אתה כמו הבן שלי. יאלה תדחפו את בעל הניסיון המבוגר הצידה. :)
שיהיה בהצלחה. :) דוד. |
צטט:
דוד. |
השם הוא עידן :)
ותודה על העזרה דוד זה החלק שאני מחפש: http://www.ebay.it/itm/7760964-SERBA...item2305152bb8 אין למצוא כזה בארץ (חדש לפחות). ואני לא יכול להזמין גם, כי זה איביי של איטליה והם לא שולחים לכאן האם אתה יכול למצוא חלק כזה לפי המק"ט או שיש דרך להזמין אותו? |
עזוב אותך דוד אלוף לא צריך את הרדיאטור שלך לך על רדיאטור רגיל מאמין שאפשר להתאים
|
עידן, לא צריך להשתגע. אין אז אין.
עשה מה שארז אמר לך, הוא אוכל דברים כאלה לארוחת בוקר. יאיר זה בדיוק מה שארז אמר לו. אותי הם לא שיתפו. :) דוד. |
כבר שנה אני אומר לו את זה כורדי
|
דוד מה זה צנרת החוטים עם איזולירבנד שים צינור שרשורי בצבע כחול גם יפה וגם שומר על החוטים
|
לא היה זמן להתעסק עם החוטים היו לי בעיות מכניות יותר גדולות, ברור שנסדר הכל.
יאיר אין לדלג. צריך לדעת מה "החלק" שהוספתי. תתחיל לחשוב, כי עידן לא לקח את הלימונים. :) הנה רמז, "החלק" משמש גם באקווריום דגים, קניתי אותו ב-3 שקלים. :) דוד. |
שסתום אל חזור או וואקום לא יודע
תעזוב אותי הלימונים שלך עוזרים לי מהצינון שאני נמצא ואם תעצבן אותי גם אלכס לא יעזור |
טוב רק בגלל שאתה מצונן אגלה לך. :)
הוספתי ברז של אקווריום דגים מתכוונן, על צינור הווקום שהולך מהסעפת ליחידת הווקום, שפותחת את הדלתית בצינור הדחיסה לסעפת. ע"י כך ניתן לווסט את כמות הגדישה. לפני זה הטורבו גדש 1.2 באר. זה מצב שלאורך זמן יסדוק את הראש ויהרוס את הבוכנות. עכשיו אפשר לגדוש בין 0.5 ל- 1.2 באר, לפי הכיוון. כרגע זה מכוון על 0.8 באר בערך. הדבר נעשה בגלל החברה של הבן, שרגלה כבדה על הגז. :) דוד. |
הבעיה שהפונטו של דוד עדיין לא משודרגת אני צריך אינטרקולר חזיתי וצנרת גדולה וישירה ולא איזה סופית עגולה ויפה וצריך הנמכה של 40 מ"מ מקדימה לפחת אז תגיד לבן לחסוך
ואחרי זה אין סיפורים יותר איפה אנשי ה-HGT רוצה לראות אבק |
כל כך הרבה שינויים ותוספות רק כדי "להראות אבק" לפונטו HGT?
האם יש איזה אירוע טראומטי בעברך שקשור לפונטו HGT? :) |
ששששששששש מישהו הגיע לא לקשקש
|
צטט:
אגב, הבעיה של החום מנוע שלך נפתרה לאחר מה שעשינו ?. אני מתנצל בשם הרודוויילר שגנב לך את הקופסה עם הברגים וברח. :) דוד. |
צטט:
|
חידשתי את רוב מערכת הקירור ברכב (רדיאטור, מיכל מים חדש, טרמוסטט והצינור שיוצא ממשאבת המים)
תודה ענקית לדוד והבן שפשוט שני תותחים. בינתיים המחוג לא משחק כמו בעבר ונשאר יחסית קבוע. אבדוק בהמשך ואעדכן! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:56. |