![]() |
צטט:
תתנסה קצת ותגיע לשילוב שמתאים לך. |
צטט:
|
אני זוכר שבזמנו נאמר כי קנית את הפונטו ספייס בינתיים, עד שמצאת קבריולט.
עכשיו אתה אומר שהחזקת אותה 4 שנים. :confused::confused: |
צטט:
|
צריכת דלק
היה לי פונטו כזה 8 שנים, 1 ל 17 אתה יכול לעשות רק בנסיעה רגועה ורצופה
ללא עצירות מחוץ לעיר,אבל במציאות זה לא קורה, הממוצע אצלי היה בערך 1 ל 13, אם אתה באמת נוסע 70% מהנסיעות מחוץ לעיר ללא פקקים והרכב מטופל כמו שצריך, הצריכה שלך צריכה להיות קצת יותר טובה ממה שציינת. |
אז ככה, כמה עידכונים, עדיין לא מילאתי דלק שוב בכדי לסיים הבדיקה אבל מה שכן קורה זה שהאוטו נכבה פיתאום בנסיעה ויש כיתוב ENGINE FAILUE, יכול להיות שזה מתקשר לעניין? אגב לפי מחשב הרכב האוטו עושה 1 ל 14 אבל אני לא יודע כמה זה אמין.
|
טוף סיימתי את הבדיקה ללא לחצן E.
בנסיעה של 70% דרך בין עירונית , אפילו יותר, הגעתי ל 1-13, זו צריכה גבוהה לא? מה אפשר לעשות? |
שאתה נוסע בבין עירוני אתה נוסע על 90/100? או על 120?
עומד הרבה בפקקים? רמזורים? עושה האצות מהירות? (פתיחות ברמזורים) הצריכת דלק לא נוראית, אך עם 70% בבין עירוני יכולה להיות יותר טוב. השאלה זה כיצד אתה נוהג, ושוב אם אין תקלות כלשהן ברכב, כמו שאמרתי חיישן למבדה/חור באגזוז, חוטי הצתה ועוד דברים שמשפיעים על צריכת הדלק. |
יותר לכיוון ה 120, האצות מהירות פה ושם, לא עובר את ה 3000 סל"ד כמעט בהאצות אם לזה התכוונת.
סיפרתי שקרה לי השבוע שהאוטו נכבה איזה 3 פעמים והיה כתוב ENGINE FAILUR, יכול להיות שזה קשור? כמה עולה לבדוק דברים כאלה? חייבים במרכזי? |
האם נסעת עם מזגן במהלך הבדיקה? אם כן, אז התוצאה בסדר ויש לבדוק מדוע נדלקת התקלה.
במידה ולא היה מזגן מופעל וע"פ אופי הנהיגה יש לצפות למשהו כמו 1:14 ואולי קצת פחות. התקלה שהופיע מעידה על משהו תקול במערכת ההזרקה וייתכן שיש לה קשר לצריכת דלק גבוהה. רכב שכבה בנסיעה מסוכן מאוד, חשוב לבדוק בהקדם. כמה עולה?! שאלה קשה. יכול להיות כמה מאות שקלים לניקוי מערכת ההצתה ויכול לעלות יותר אם ישנו חיישן תקול. לגבי דרכי טיפול: 1. לא חייבים במרכזי. 2. אופי התקלה יכול להעיד על כמה דברים לקויים ולכן האבחון מצד המוסך כדאי שיהיה מדויק בכדי שלא תוציא כסף על דברים שאולי יעזרו ואולי פחות. 3. היות ואתה פתח תקוואי, אני יכול להמליץ לך על מוסך שמשון ביהוד. אני מניח שהאבחון שלו יהיה מאוד מדויק ואמין. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:59. |