![]() |
ואללה אחים שלי, איזה באסה!!!!!!
אני לא יוכל לדחות את אילת כי כבר בקשתי חופש מהעבודה לשבוע וגם האחד החברים שלי שיורדים איתי מתגייס עוד שבוע אז לא ניתן לדחות.......... קיצר אני מקווה שיהיה מפגש ב* ****, ותצלמו הרבה תמונות שאני אוכל לראות כנראה אני יבוא להבא(אם אני לא אתגייס עד אז) |
Re: מפגש
צטט:
אם רפי מגיע אזנם אני מגיע בתנאי שהמפגש יהיה בנתניה משעה 13:00 והלאה, ממליץ על הרחבה באיקיאה! שם נערכו מפגשים רבים שבהם השתתפתי , כמו מפגש הפורדים, והחיפושיות! בברכה צביקה |
איפה זה הרחבה באיקאה? במתחם של קניון השרון?
|
פרסמתי את המפגש בשלושה פורמי רכב:
1. פורום רכב ynet 2. פורום רכב כללי קארס פורום 3. פורום רכב תפוז כמה שיותר תפרסמו את המפגש ככה יהיו יותר אנשים. |
טבריה זה מעולה :)
צטט:
|
אני מגיע עם ה"DUCKMOBILE" שלי...
|
קביעת שעה למפגש
היי,
אנו מתקרבים לתאריך היעד ועולה הדילמה של שעת המפגש. אם אפשר לקבל מידע מודעיני מהנתנייתים (צביקה, biggie), מתי בערך מתפנה החניה של איקאה או מתי היא יותר רדודה וניתן להתקבץ? השיקולים הנוספים הם - שעה לא חמה, שומרי השבת שבניינו שצריכים להגיע הביתה לפני כניסת השבת. לפי דעתי 14:00-15:00 הכי הגיוני בהתאם לנסיבות. הביעו דעתכם. |
תלוי במשך כמה זמן נמצאים וכו'.
אני חייב לצאת מנתניה בסביות 16:00, כך שלפי כמה זמן שיהיה המפגש... |
אין לי מושג לגבי שעות פעילות של איקיאה ביום שישי.. אבל אני מתאר לעצמי בשעות האלה כבר רגוע.
|
זו רק הצעה אבל יום חמישי בערב זה לא נוח לאנשים? כי איקיאה אז ריקה ממכוניות לגמרי.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:54. |