![]() |
בנוגע לטיולים- כל הכבישים והנופים היפים נמצאים בצפון. אם רוצים לעשות טיול מהנה לנהיגה בזכות הכבישים ועוד יותר בגלל הנוף- רק הצפון יכול לספק את הסחורה.
כמובן שלא צריכים 3 מועדונים, אבל המפגשים צריכים להיות באמצע הדרך (אזור מרכז) ולא בדרום, כך כולם יוכלו להגיע. (טוב, מי שרציני באמת). הבעיה עם אשדוד שמדובר על יותר מ- 200 ק"מ לכל כיוון (!). הנסיעה עצמה לכיוון אחד תיארך יותר מהמפגש עצמו וזה לא כ"כ מרגיע לנסוע נסיעה כזו עם אוטו ישן, שמור ככל שיהיה, תמיד יכולים לצוץ לך דברים בדרך. (הנה, אני צריך להכניס את האוטו מחר למוסך. נפל לי כל הדוד האחורי של האגזוז על הכביש היום באמצע נסיעה. ממה שראיתי מדובר בסתם גומייה שנקרעה אבל הבעיה היא איך להגיע למוסך בלי שהאגזוז יתפרק לחתיכות בדרך..) רפי, תודה על ההצעה אבל גם נסיעה לרמת השרון היא נסיעה מאוד ארוכה.. |
קשה למצוא מקום נח ומסודר להעברת הרצאות ברמה שראינו ב"מצת אור" ומה שנראה מחר.
חשוב לציין שמושקע הרבה מאמץ מצד המארחים וראינו את זה בחיפה, כולם נהנו מהאירוח, ההרצאה והפינוק ("על האש") שהשאיר טעם של עוד. אנחנו נמצאים כעת בחודש אוקטובר, את המפגש הבא יהיה קשה לארגן ביקום/איקאה או מקום פתוח אחר, נאלץ לתמרן בין הטיפות. גיא, חבל שאתה עושה לנו עבודה קשה. נשלחו מעל ל-600 מיילים לחברי האתר לגבי המפגש, רבים לא כותבים בפורום, אני מעריך שההערכה שלך לא נכונה :) , קצת יותר.. אין צורך להתנדנד בין כן או לא, רפי כבר אמר - רכב נועד לנסיעה, יהיה מעניין, יהיה נחמד להכיר עוד פנים חדשות ורכבים חדשים. "חיסכון בעלויות" וסוגיית ה-200 ק"מ: חבר שנוסע מת"א לחיפה עובר X ק"מ, (הלוך-חזור 2X ק"מ). למפגש באשדוד עובר Y ק"מ, (הלוך חזור 2Y). חבר מועדון שמגיע מחיפה לאשדוד עובר X+Y ק"מ (בערך), הלוך-חזור 2(X+Y). מחיפה לחיפה כמעט כלום. איפה החיסכון? ...לא בתוך העיר :wink: |
הלוואי שאני טועה, שיהיה לכם המון בהצלחה במפגש.
אני עוד מעט צריך לחזור למוסך, אני מחכה לחלקים לאחר שהיום בבוקר בבדיקת השמן מים השבועית, גיליתי שצינור המים העליון של הרדיאטור מפוצץ וכל המים ברחו החוצה, וזה בנוסף לגומייה לאגזוז שנקרעה.. לא הייתי מגיע ככה אפילו עד נתניה.. :( |
כל הכבוד על המפגש המעניין יש לציין שאיל מהמעבדה לרכב תותח
כל הכבוד על המפגש המעניין יש לציין שאיל מהמעבדה לרכב תותח אמיתי
אני מאוד נהנתי לתמונות של המפגש www.fayzak.co.il לוח רכב פייזק[/img] |
תגובה
היה מפגש פורה ומעניין ותודה לכל מי שהגיע!
רב תודות לאייל ולצוות המעבדה על הרצאה מעמיקה ומענינת :!: כמו כן, תודה מגיעה לאדי על המצגת וההסברים... :) תמונות אח"כ, והוידאו יגיע בעתיד לאחר עריכה רב-שכבתית.. :wink: |
היה מפגש מהנה ומעניין מאוד.
תודה רבה לאייל ויוסי על האירוח וההרצאה המעניינת, התגעגעתי לריח האבק שריפה :) . שמחתי לראות ולהכיר חברים חדשים, להתראות באירוע הבא :) . |
המפגש
היה מפגש קטן אבל איכותי ומהנה מאוד. שמחתי להכיר ולפגוש חברים חדשים ומצד שני את אנשי חזית טכנולוגית הרכב, איל ויסי, קמיל עם ניידת האבחון הממוחשב, אילן המנעולן, אדי והמצגת היפה שלימדה המון.
בברכה - רפי לין :) |
תודה לכולכם,הגעתי היום עם קמיל להרצאה, בזכותה נרשמתי למועדון,
תודה לכולם על הארוח ועל אחר צהריים מהנה, רפי לין, שמחתי להכיר. בברכה,אורן בן סימון |
ישנם עוד הרבה מצגות יפות וגם הסברים מעניינים, ומ"ע מתקדמות, רק צריך למצאו מקום מתאים לזה....
המפגש היה כמו שכתבו מעליי, קטן ואיכותי :D נהנתי, רק חבל שהייתי חייב לברוח באמצע :oops: |
מאוד נהנתי היתה הרצאה מאוד מקצועית :)
זה היה המפגש הראשון שלי שמחתי לפגוש את האנשים ( חבל שלא באו יותר חברים ) יוסי 8) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:57. |