![]() |
מגיע, מה להביא ?
|
מגיע מביא נרגילה ושתייה ואם צריך בשר תעדכנו אותי ואני יביא
|
נרשם, NEXT.
1. רענן - מנגל, פחמים, קילו חזה עוף + כמה פיתות. 2. עידן - נקניקיות פיתות וחומוס + חד"פ. 3.מאור - סלטים ושתיה קלה. 4.בנצ - בירות קלות + קרח. 5.שחף - נרגילה ושתיה קלה. 6.מייקל - מצלמה + 2 חבילות המבורגר. 7.זאב - בשר כלשהו (?) + שתיה 8. 9. תמשיכו |
צטט:
|
סגור, מביא גם וגם.
|
מגיע בכל הכח ומביא בשר כל שהוא +כמה בקבוקי שתייה
|
נרשם, NEXT.
1. רענן - מנגל, פחמים, קילו חזה עוף + כמה פיתות. 2. עידן - נקניקיות פיתות וחומוס + חד"פ. 3.מאור - סלטים ושתיה קלה. 4.בנצ - בירות קלות + קרח. 5.שחף - נרגילה ושתיה קלה. 6.מייקל - מצלמה + 2 חבילות המבורגר. 7.זאב - בשר כלשהו (?) + שתיה 8. 9. כן , מי עוד ... ניר ? גיא ? שחרון ? גדעון ? |
בתאריכים 6-7/11/2009 ערך מועדון "אוטו ספורט" טיול של יומיים לצפון הארץ. הנהלת המועדון הודיעה על הטיול בפורום הסגור של המועדון, הנקרא Asport.
אני, שמאוד אוהב טיולי נהיגה ספורטיבית ועוד בצפון, מאוד התאכזבתי שהנ"ל נודע לי רק עם פרסום התמונות בפייסבוק / באתר המועדון. בתאריך 8/11/09 בשעה 08:48 פרסמתי את ההודעה הבאה כתגובה לשרשור התמונות מהטיול בפורום "מפגשים וטיולים": צטט:
צטט:
תחזיקו חזק: אם ברצוני לקבל את תנאי ההצטרפות ולהגיע גם לערד, אני אצטרך לנסוע כ- 250 ק"מ לכל כיוון וכ- 4 שעות לכל כיוון. במתמטיקה פשוטה יוצא שביום מסלול אחד אני עושה כ- 500 ק"מ ונוסע כ- 8 שעות סה"כ, ועוד לא החשבנו את היום מסלול עצמו והדברים שמסביב (דלק למשל). טיפונת מוגזם, לא? אז למועדון "אוטו ספורט" היקרים: אומנם אתם אנשים נחמדים ולא נתקלתי בבעיות בפורמים שלכם מעולם, אבל לצערי אתם נוקטים בגישה לא ממש צודקת. אני לא יכול להרשות לעצמי לנסוע כ"כ הרבה ק"מ וכ"כ הרבה שעות נהיגה בשביל יום מסלול אחד, עם כל הכבוד... אני גר בצפון! לפיכך, אבד לי החשק להגיע למפגש הקרוב (ולכל המפגשים שיהיו אי פעם). אני מאחל לכם שתהנו, ולא לשכוח לצלם כמובן. |
גיא, דבר ראשון מה הקשר?
דבר שני - אתה תפסיד את המנגל. |
אתה ממש לא רציני מצטער להודיע לך (אל תבין אותי לא נכון אני לא תוקף ולא שופט אותך) אני נסעתי כבר כמה פעמים השנה גם לערד וגם לאשדוד כדיי לקחת חלק מהאירועים של המועדון הזה (גילוי נאות אני חבר במועדון אוטו ספורט) ואתה חייב להסכים איתי שהנסיעות האלה עולות לי יותר מבחינה כספית בעיקר כי הרכב שלי "זולל" הרבה יותר דלק משלך והנסיעה שלי היא יותר קשה כי הרכב שלי הוא הרבה פחות נוח משלך ושלא לדבר על הטיפולים התכופים יותר שאני צריך לבצע לרכב והצמיגים שאני צריך להחליף בתדירות גבוהה יותר עקב השתתפות באירועים אלה הם גם סוג של מעמסה כלכלית נוספת אבל אני קופץ על כל הזדמנות שאני יכול כדי לקחת חלק מהאירועים האלה בעיקר כי אני אוהב את התחום ולא רק מבעד למסך המחשב עו על גביי דפי הפורום כי אין מה לעשות כשאוהבים משהוא באמת אז מוכנים להתעלם מהמגרעות (כלומר הנטל הכלכלי והמרחק)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:54. |