![]() |
אני ושחף נארגן שתייה, כוסות חד פעמיים לקר ולחם.
|
תביאו גם חבילה של משהו בבקשה. נקניקיות או המבורגר יבוא בטוב.
|
סגור :D
|
גחלים עליי .
כמו כן מועדון פיזו סיטרואן עורכים אירוע באותו יום בהיכל נוקיה , ממליץ למנהלים פה לשוחח עם המנהלים שם ולהפוך זאת למפגש מאוחד וגדול . |
ראשית כל ערב טוב, תקופה לחוצה משהו עם המבחנים אבל משבוע הבא בתקווה שהכל ירגע!!!
מקווה לראות את כולם, אך לצערי אגיע מאוחר ככל הנראה בגלל שאני לומד לתואר עד 15:00 ביום שישי. לגבי רשימת כלל הנוכחים בעלי הקופה, כמובן שהמלאכה התחילה מתחילת שבוע שעבר וממשיכה במהלך השבוע ולהלן סטטוס מצב הגעה: 1. פיאט קופה צהובה 16V - אלכס (ככל הנראה מגיע) 2. פיאט קופה ירוקה 16V - חבר של יהונתן מהצפון (מגיע) 3. פיאט קופה צהובה 16V - יהונתן (מגיע) 4. פיאט קופה כסופה 16V - גיתי (בחור חדש אשר יצטרף בליווי שלי - מגיע באיחור קל) 5. פיאט קופה ורוד פנינה 16V - קובי (ככל הנראה מגיע) 6. פיאט קופה לבן פנינה 20V - רובי (ככל הנראה יגיע מאוחר יותר) 7. וכמובן אני :rolleyes: פיאט קופה אדומה 16V - (מגיע באיחור קל) נוספים שעדיין לא נוצר עימם הקשר: 1. פיאט קופה צהובה 16V - יניב 2. פיאט קופה כסופה 16V - אפי 3. פיאט קופה כחולה 20V - תומר 4. פיאט קופה בורדו 16V - אח של לירן 5. פיאט קופה כסופה 20V - גילי 6. פיאט קופה אדומה 16V - חבר של אלכס קופה שלא ידוע כיצד ליצור עימם קשר (במידה ומישהו מכיר שיפנה אלי בה"פ): 1. פיאט קופה כחולה 20V - היתה בעבר של אורן מהמועדון 2. פיאט קופה לבנה 16V 3. פיאט קופה אדומה 16V 4. פיאט קופה ירוקה 20V 5. פיאט קופה כחול רויאל 16V 6. פיאט קופה כסופה 99 פלוס מקווה שהרשימה תתאחד וכולם יגיעו, בברכה ארז:) |
תמיד שיש מפגש משהו משתבש אצלי
הפעם אני יהיה בטורינו איטליה כמובן בשביל המשחק וגם לטייל קצת לא יזיק וחוזר רק ב-27 ממש מאכזב רציתי לבוא עם הפצועה שלי. |
מגיע כמובן,
מביא נרגילה סורית במצב מעולה יד ראשונה :) איזה תזמון,אני בדיוק מקבל את הרכב אחרי צביעה יום לפני(נראה איך יצא) |
צטט:
|
אני מגיע. מביא שלג מהאלפים.
|
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:48. |