![]() |
איזו השוואה עשיתי? אני רשמתי את רשמיי מניסוי זינוק מול 2 המכוניות המפורטות בציטוט שלך. מעבר לזה אין לי שום ניסיון ב"פתיחות", אני לא נוהג כך והנושא לא ממש מעניין אותי. כמו כן הרכב שלי הוא אוטומט ולא ידני.
|
ומי אמר לך שלנהג השני גם עבר בראש הנה אני אלחץ עד הסוף בזינוק כדי להראות לילד הזה בסקודה מאיפה משתין הרכב שלי
לדעתי הכל בראש שלך גיא,בלי להעליב לא כל נהג שעומד איתך ברמזור רוצה "לפתוח" איתך, אחרת לפי התאוריה שלך אני פתחתי הרבה מרצדסים ב.מ.ו ויגוארים עם הפונטו הקטנה :) |
גיא, ההשוואות שלך באמת לא פסדר...
אני לא אכנס לרשימה שלי מי נגד מי - בכל זאת... אני לא מאלה שאוהבים ללחוץ בקו ישר, אלא אני מאלה שאוהבים לסוע מהר בסיבובים. בעקרון, כל המשפחתיות 1.6 האוט' והידניות - איטיות יותר אפילו משמעותית. ישנן גם משפחתיות גדולות 2.0 אוט' - המתקשות לעמוד בקצב. ושוב... קו ישר לא מעניין. יחי הסיבובים וכמה שיותר מהר :) |
צטט:
צטט:
|
צטט:
אגב, אני לא מבין מה כל כך קשה להבין מה יש בפיאט 500 שבקושי הצלחת לעבור אותה - הנהג פשוט לא לחץ אותה עד הסוף. אם כבר, יתכן שמדחס המזגן היה מופעל ב-500. אני לא מבין איך אתה מצפה לעקוף רכב שלפי נתוני יצרן מאיץ בשנייה~ יותר מהר ממך ל-100 (לפי יצרן בגירסה שלך זה לוקח 11.5 שניות). Bottom line... הספייס כבודה במקומה וכנ"ל הפביה. ההשוואה של רכב חדש לרכב שמתקרב כבר לעשור על הכביש, היא לא השוואה. אם אתה רוצה להשוואת, חפש גרנדה 1.4 16V (שלא מיובאת לארץ כמובן) נתונים על הדף. |
חח חיפשתי את הכתבה על המצלמות מהירות החדשות ומצאתי אתזה
עוד נק' השוואה בין סקודה לפיאט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3776762,00.html |
צטט:
כך או כך, בנסיעה בכבישים מפותלים אין לה שום סיכוי מול הפאביה. צטט:
http://www.mako.co.il/news-channel2/...3ab1421004.htm |
אם אי אפשר להשוות, אז למה אתה משווה?
ומאיפה הביטחון שאין לה סיכוי מול הפאביה בסיבובים? ניסית? נסעת על 500? הדבר היחיד שמפריע לי בכל הדיון הזה הוא קביעה של עובדות נחרצות מבלי שמי שקובע אותן נסע בכלל על הרכבים שהוא משווה אליהם. אם מדברים סתם מהראש, אז כמו שההיגיון שלך אומר שהפאביה יציבה יותר, ההיגיון שלי אומר שהמיאוץ ביציאה מסיבוב של ה 500 מהיר יותר - אז מי צודק? אף אחד. כי הכל בראש. קח נהג אחד, מקטע כביש אחד ו-2 רכבים. תן לנהג לנהוג באותו האופן על 2 הרכבים. שיהיו תוצאות של זה, תוכל לומר "X יותר טוב מY בסיבובים". |
קרא שוב את הודעה 31 ותבין למה אני "משווה".
אני יכול לשאול אותך את אותה שאלה: מי אמר לך שיש לה סיכוי כלשהו מול הפאביה? ניסית? וכן, אם פיאט 500 מפגינה אחיזה יותר גבוהה מהפאביה בסיבובים אז אני נותן לך מה שאתה רוצה. ישנם דברים שאפשר להגיע למסקנה אליהם גם בלי לנסות, פשוט אפשר להסתכל בדף הנתונים תחת הסעיף משקל, מרווח גלגלים ומידת צמיגים תוך כדי הפעלת הגיון בריא, בדיוק כמו שעשית בנוגע ל- 500 ולפאביה תחת הסעיף "תאוצה 0-100". |
10X
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:44. |