![]() |
יאיר בוקר טוב וברוכה הבאה לשנת 2009, T 10 תכיר יאיר, יאיר תכיר T 10 (:
מה זאת אומרת בעיה בכנפי המאוורר לא הבנתי? אם הוא עובד, שים יד בתוך תא המנוע ותראה אם הוא זורק אוויר פנימה, אם כן, נגמרה הבעיה. מה הוא מסתובב ולא יוצא אוויר ? לא הבנתי |
התשובה בשאלה הבנתי .
לגבי המפתח כל פעם שרציתי לקנות לא היה היו כל הסוגים רק זה לא ...... חובה לכולם. סער תשאיר לי את הפלאפון שלך בפרטי אם אתה יכול אני חייב לפתור את בעיית הצמה והמחשב לשדרוג המנוע מ-60 ל-75 כ"ס יש לי את כל החלקים |
עזוב רגע את הצמה , האם סיימת את הפרוייקט של המאוורר, האם יש שינוי, האם אפשר לסגור עיניין
|
איך אפשר לדעת אם מעבה מזגן סתום?
אני זוכר שבזמנו שתיקנתי את רכיבי המזגן כמעט הכל הוחלף חוץ מהמעבה ונאמר לי שיש עליו "כתם" כשאני מסתכל אין שום חרק והחורים נראים ברור לעין ולא מלאים ג'יפה האם זה אומר שהוא נקי? |
לא היה לי זמן היום אוליי מחר
|
עידכון היום הרכבתי את חוטי החשמל במקביל לחיבור הוונטה עובד יופי.
לנושא הצפיפות בהכנסת המאוורר הפתרון ע"י הזזת התושבת העליונה שתופסת את הרדיאטור והכונס החלפת בורג ארוך יותר והכנסת בוקסה |
טוב ויפה עשיתה ע"י הזזת הרדיאטור אחורה(לזה היתכונתי)ולא נגעתה בקורה.(שסי).אני היתי מחבר (וזה כדאי לחסוך בעבודת הונטה הראשית הגדולה והמרעישה) את הונטה הקטנה במקביל להפעלת המזגן.ואז כשהמזגן עובד,יש קרור של הגז.ורק בימים חמים במיוחד כשהחום(לחץ)הגז עולה,תופעל הונטה הגדולה. (אגב חיברתה חיבור מקבילי ישיר)?,אז גם לונטה הקטנה וש שני מהירויות,והנגד עומד בעומס של שני הונטות.לדעתי ?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:35. |