![]() |
ההיתי רוצה מאוד להגיע אבל הרכב לא יעבור כזה טיול
וגם המצב הכלכלי לא מי יודע מה |
מקווה להגיע אם חבר.
השאלה אם הרכב יעבור את זה בשלום?!!בע"ה |
מה עם רשימה של מה כל אחד מביא?
בעקרון אני מוכן להתנדב לקנות בשר, יש לי אפשרות לקנות מכפר יאסיף במחיר נחמד. אבל אני צריך שמישהו ישתתף איתי בקנייה (כי נניח ויש 10 אנשים אז נצטרך כ 5 קילו בשר, וכל קילו פרגיות עולה שם בסביבות 30 אם אני לא טועה, אז ...) |
לכל החוששים, אל תשכחו שיהיו שם כמה מכונאים שיוכלו לעזור לכם בכל תקלה שהיא :)
|
מנגל וגחלים עליי.
אם תצטרכו עוד משהו אני בכיף יביא . כי אני רואה ששתייה ובשר כבר מתתארגנים. |
*ביקשתי עזרה כלכלית על קניית בשר
|
אני מתנדב לדאוג לנקניקיות מי דואג לשאר סוגי הבשר?
צריך גם מתנדבים לסלט ממרחים כלים חד פעמים |
Liber אני רואה שאתה מהצפון אז ככה בבשר יהיה לי קשה לעזור לך.
עליי המנגל והגחלים והכלים החד פעמיים: כוסות, צלחות, מפיות, סכו"ם וכו". בואו נעשה סדר של כול מה שציך להביא כול אחד יגיד מה צריך ואז נעשה סדר רשימה ונחלק את זה. ככה אני חושב יהיה יותר קל לכולם. |
רשימה:
בשר (תלוי מה כולם ירצו, נקניקיות, כנפים, קבב, סטייק, וכ"ו...) שתיה (לפחות ארגז או 2 ארגזים של שתיה) כלים חד פעמים( מזלגות, סכינים, צלחות, כוסות) סלט (צריך מישהו שיתנדב להביא ירקות או לחלופין להכין סלט שיספיק ל 20-30 איש אולי יותר) ממרחים : חומוס, טחינה לחמניות 5-6 שקיות של ציפס קפוא מחבת מפות שולחן ואם מישהו רוצה להסויף משהו אז בכיף. אנשים מי עוד מגיע לטיול!? אשמח לראות היענות נרחבה יותר של אנשי המועדון |
הייתי שמח להתנדב להביא משהו אבל אני עדיין לא סגור אם אני בא בכלל. יש מועד ב' ב17 לחודש שלא ברור עדיין אם אני אצטרך לעשות או לא (תוצאות של מועד א' בימים הקרובים), וחוצמזה חברה שלי לא בטוחה אם היא רוצה לעשת נסיעה כזו ארוכה. אני ממש בעניין וכנראה שאני אפילו אאריך את זה לטיול של יומיים-שלושה באיזה צימר שם בסביבה...
ברגע שאדע אם אני מגיע או לא אני אגיד לכם. נ.ב. - איך אף'חד לא הודיע עדיין שהוא מביא פק"ל קפה? אתם לא רציניים... ויש לי שולחן שטח מתקפל שאני אולי אביא... |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:45. |