![]() |
אחלה פרויקט מצולם
אצלי באוטו כאשר רציתי לנקות את הפילטר פתחתי והוצאתי אותו הוא היה מצב אחד לבן ומהצד השני אפור זה צריך להיות כך כשהו נקי או שצריך להחליף אותו
|
אני מחליף אחת לשנה (שזה הזמן שהרכב נכנס לטיפול). העלות כל כך זניחה שאין טעם לשאול שאלות.
לשאלתך, מן הסתם שצד אחד יאפיר מהר יותר, הוא הרי מסנן את האוויר שעובר דרכו בכיוון הזה. |
עובד מצויין
טוב אז פירקתי וקניתי מהאחים חדד בכפר סבא את הפילטר הוא הביא לי בהתחלה של פונטו אבל זה הייה גדול מידי אז הוא הביא לי פילטר של דובלו שכן התאים. סה"כ יצא לי 15 דקות של עבודה פילטר ב55 ש"ח במקום 64 ש"ח (עשו לי הנחה בלי שביקשתי) וזהו. ותאמינו לי מרגישים הבדל!
|
החלפתי גם פילטר
עלה לי 70 שקל בסלמה
היה ריח מהמזגן,החלפתי והמזגן כמו חדש |
כל הכבוד
כל הכבוד על הפרויקט
קל ,פשוט ,נוח והכי חשוב לא יקר שאלה קטנה לי אליכם, פירקתי את הפילטר ורציתי לדעת האם אני יכול לנסוע ככה בינתיים עד שאקנה השבוע ואחליף את הפילטר השחור והמגעיל שהוצאתי. |
איפה נמצא הפילטר מזגן בפונטו, S60 שנת 2000 ידני?
2 צירוף קובץ(ים)
לא מצליח למצוא לפי המדריך
להלן תמונות מצורפות בברכה דורון |
משה היקר שלום,
לגבי שאלתך, אין בעיה לנסוע כך במהלך השבוע, אך דאג שחלונות הרכב יהיו סגורים, ודאג שבהפעלת המזגן מדובר על מצב סירקולציה ולא אוויר מבחוץ, ודאג לא למשוך זאת מעבר לשבוע. פילטר המזגן נועד לתפוס את הלכלוך טרם העברת האוויר בצלעות המאייד. |
דורון, אני מבין שהפונטו שלך היא דור ראשון.
אצלך הפילטר ממוקם מתחת לפלסטיק טורפדו |
אצלי בפונטו אין פילטר מזגן
הדגם הוא 75S שנת 96 נראה כאילו "עקרו" את התושבת שלו ממקומו וזה נראה כך: http://img36.imageshack.us/img36/7148/79394089.jpg האם אמור להיות אצלי פילטר מזגן? והתריס כניסת אויר מבחוץ אצלי לא עובד והוא סגור לחלוטין ככה שתמיד יש סריקולציה בדיעבד לא צריך את הפילטר אם זה המצב? |
רכבים עם מזגן ישראלי הגיעו בלי הפילטר הזה.
אתה תמיד יכול לרכוש את החלק מפירוק ולהוסיף אצלך. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:23. |