מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   שיפורים וקוסמטיקה (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   היכן ניתן להשיג פלסטלינה (לשימוש עצמי) בארץ? (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3627)

פיליפ 11-05-09 11:12

צטט:

במקור פורסם על ידי gsk (הודעה 46623)
עדכון:

הזמנתי 200 גרם של המוצר הנ"ל המוצר קיבל ביקורות טובות במגזין אוטואקספרס כפי שניתן לראות בלינק.

סה"כ מחיר כולל משלוח מאנגליה כ- 100 ש"ח. מקווה שהמשלוח יגיע במהרה ולא יתווספו לזה כל מיני עלויות מע"מ, דמי שמירה של דואר ישראל וכיוב'.

אעדכן אותכם לגבי ההמשך.

הזמנת מהאתר שבלינק שצירפת או מאיביי?

gsk 11-05-09 14:46

צטט:

במקור פורסם על ידי פיליפ (הודעה 46660)
הזמנת מהאתר שבלינק שצירפת או מאיביי?

מהאתר שבלינק

פיליפ 11-05-09 20:05

האתר אמין? איך הולך התשלום? גם פייפל?

תודה.

gsk 12-05-09 00:02

בעקרון זה אתר המיועד לרכישת חלפים של מכוניות סאאב.

לגבי אמינות האתר, לא יודע נחכה שאקבל את המשלוח. ראיתי תגובה של אחד מחברי הקומונה של סאאב בתפוז והוא אמר שלא היו בעיות בהזמנה מאתר זה.

התשלום בכרטיס אשראי בינ"ל של ויזה או מאסטרקארד בלבד.

פיליפ 12-05-09 15:56

צטט:

במקור פורסם על ידי gsk (הודעה 46705)
בעקרון זה אתר המיועד לרכישת חלפים של מכוניות סאאב.

לגבי אמינות האתר, לא יודע נחכה שאקבל את המשלוח. ראיתי תגובה של אחד מחברי הקומונה של סאאב בתפוז והוא אמר שלא היו בעיות בהזמנה מאתר זה.

התשלום בכרטיס אשראי בינ"ל של ויזה או מאסטרקארד בלבד.

הבנתי, תודה.
תעדכן שהמוצר יגיע ותן איזה חוות דעת.

gsk 18-05-09 16:14

2 צירוף קובץ(ים)
עדכון ביניים:

המוצר הגיע כשבוע לאחר שהזמנתי אותו מאתר ELKPARTS. סה"כ עלות כולל משלוח כ- 104 ש"ח ל- 200 גרם מוצר. ביקשתי מהשולח שיציין על המוצר שמדובר במתנה ששוויה מתחת ל-50 דולר אמריקאי.

המוצר הגיע עם הוראות. שם נכתב שניתן להשתמש עם כל הגוש או לפצל ל-4. אני בחרתי לפצל מהסיבה שאם המוצר נופל על הרצפה בזמן העבודה, לא ניתן לחזור ולהשתמש בו. אם אגלה שהגושים קטנים מידי, אאחד את ארבעת הגושים לשני גושים.

מתכוון מחר לנסות אותו, מקווה שהוא יעמוד בציפיות. מצרף תמונות לבנתיים.

shachar 18-05-09 16:32

בהצלחה
תעדכן באמת מה האיכות כי המחיר באמת אטרקטיבי

לגבי המוכר, איך יצרת איתו קשר ? הקנייה היא מול האתר לא ? זה לא כמו איביי (או שכן)

gsk 18-05-09 17:21

צטט:

במקור פורסם על ידי shachar (הודעה 47086)
בהצלחה
תעדכן באמת מה האיכות כי המחיר באמת אטרקטיבי

לגבי המוכר, איך יצרת איתו קשר ? הקנייה היא מול האתר לא ? זה לא כמו איביי (או שכן)

מדובר בחנות אונליין שמוכרת בעקרון חלפים לרכבים מסוג סאאב, אין קשר ל EBAY. לא יצרתי קשר עם מוכר פשוט בטופס ההזמנה האלקטרוני (איפה שמזינים את מספר כ. האשראי) יש מקום להערות/ בקשות של הקונה.
הקנייה מתבצעת באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל.

אגב. אני זוכר שאחרי שהזמנתי, בדקתי באתר NETCAR ומישהו שם שאל עלאיך ניתן להשיג פלסטלינה בארץ. מסתבר שיש יבואן באתר למוצר CLAY MAGIC. בידי מושיקו הנהג מ NETCAR יש את שם היבואן, זו יכולה להיות גם אופציה למי שלא רוצה/ יכול להזמין מחו"ל. מעניין כמה לוקח היבואן הזה בארץ על 200 גרם מוצר?

אם אתם רוצים, אני יכול לשאול את מושיקו הנהג מי היבואן.

shachar 18-05-09 21:06

תשאל בבקשה
אני יצרתי קשר עם יבואן 3M . המחירים בשמיים

פיליפ 19-05-09 10:33

צטט:

במקור פורסם על ידי gsk (הודעה 47085)
עדכון ביניים:

המוצר הגיע כשבוע לאחר שהזמנתי אותו מאתר ELKPARTS. סה"כ עלות כולל משלוח כ- 104 ש"ח ל- 200 גרם מוצר. ביקשתי מהשולח שיציין על המוצר שמדובר במתנה ששוויה מתחת ל-50 דולר אמריקאי.

המוצר הגיע עם הוראות. שם נכתב שניתן להשתמש עם כל הגוש או לפצל ל-4. אני בחרתי לפצל מהסיבה שאם המוצר נופל על הרצפה בזמן העבודה, לא ניתן לחזור ולהשתמש בו. אם אגלה שהגושים קטנים מידי, אאחד את ארבעת הגושים לשני גושים.

מתכוון מחר לנסות אותו, מקווה שהוא יעמוד בציפיות. מצרף תמונות לבנתיים.

ניראה מעולה, ניראה לי שגם אני אזמין.

תודה.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:03.