![]() |
לאיזה תריס אתה מתכוון?
בעקרון אם אתה מסית את המתג מכניסת אוויר חיצונית לסחרור פנימי לא אמורים להריח ריחות. אלא אם כן מדובר בפליטת ריח משמעותית (נניח נסיעה אחרי משאית דיזל ישנה ומעשנת/ קטנוע מעשן/ שרפה בצידי הדרך וכד') |
צטט:
בעיקרון אני מרגיש ריח מבחוץ רק כאשר אני נוסע מאחורי איזה רכב או משאית שהאגזוז שלהם מעשן, או שאני עובר על יד מפעלים מסריחים באיזור מפרץ חיפה. יום ראשון אני אנסה להשיג את הפילטר עם הפחם הפעיל, למרות שאמרת שלא לצפות להבדלים משמעותיים, אולי זה יעזור קצת. |
צטט:
|
נכון, זו לא צוללת אבל כנראה שבפיאט האטימה או הסינון פחות טובים.
לא כזה קריטי, כי רוב הזמן לא נוסעים מאחורי אגזוזים מעשנים. מקווה שהפילטר עם הפחם הפעיל יעשה קצת משהו. תודה על העזרה.:grin: |
צטט:
|
התקשרתי ללדיקו לשאול לגבי הפילטר והם אומרים שאין להם בכלל פילטרים למזגן.
|
צטט:
בהנחה שיש לך פונטו ספייס כמו שלי (2001 ELX) אז המק"ט של בוש לפריט זה הוא: 1-987-431-365 נסה שוב אולי הם לא הבינו בדיוק מה אתה רוצה. |
צטט:
אוקיי, אני אנסה בראשל"צ. הרכב שיש לי הוא פונטו אקטואל 60 שנת 2006. |
צטט:
|
שלום לכם אנשים, אשמח אם אקבל מענה על השאלה
יש ברשותי פיאט פונטו 2002 דגם elx אוטומ'
יש לי בעייה של רעידות ברכב כאשר מפעילים את המזגן על קירור. הוחלף פילטר מזגן ובוצע כיוון טורים במוסך מורשה ע"י חיבור למחשב, אך הבעייה ממשיכה להציק. האם למישהו יש בעייה דומה ויודע ממה היא יכולה לנבוע. בטח יש איזה 20 סיבות אבל אם מישהו התנסה בבעייה זו זה מאוד יעזור. תודה בנוסף לכך ניכבה לי הרכב כאשר עצרתי בפתאומיות. האם זו בעייה של נפילת טורים כתוצאה מבלימה מהירה? אשמח לתשובה. שוב אני מציין שהרכב הינו אוטומט. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:02. |