מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פעילויות המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   טיול מועדון - דרום הארץ (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2996)

vRS 03-01-08 07:55

טוב...

אולי אני לא אצטרף בסופו של דבר.

שחר 03-01-08 11:29

צטט:

במקור פורסם על ידי raanan_t (הודעה 19941)
אוראל, חשבתי על הנושא הזה אבל כנראה שלא יהיה לזה זמן. חלק א' של המסלול מוערך בכ-6 שעות, כולל הנסיעה הלוך וחזור מאזור המרכז. לכן, גם את חלק ב' של הטיול שמתי בערבון מוגבל על-אף שמדובר בתוספת של כשעה וקצת נסיעה.

ראינו ביום שבת האחרון עם מועדון מאזדה שלקח לא מעט זמן לארגן מסלול ובנוסף לכך אנשים נהגו שם עד מאוחר. לכן אני חושב שהנסיעה למנחת בערד צריכה להיות למטרה ספציפית ולא כחלק מטיול.

הרעיון לנסוע למנחת בערד הוא מבורך, וייתכן ואף שווה וכדאי לארגן משהו כזה שוב עם מועדון מאזדה כדי להוסיף עניין וכמובן יש למדוד זמנים. אבל זה כבר נושא בפני עצמו שיש לתאם עם המנהלים על-מנת שלא ייתנגש עם אירוע אחר.

גם אני חושב שכדאי לכם להזמין את מועדון מאזדה ולאיתחרות איתם זה יותר מעניין
יש סיכוי טוב שתיפגשו שם את מעדון סקאלה כי המינחת בערד זה מיגרש הבית שלהם

ניר בן טובים 03-01-08 16:48

כמה דברים...

אוראל - לא מבין מה הסיפור ההיסטרי עם המנחת , ולמה זה מונע ממך להגיע. אבל זו החלטה שלך.
תחליט להצטרף - כולנו נשמח מאוד.

לגבי הפרטים - יופי של מסלול רענן, כל הכבוד על הדיוק בפרטים. אתה גם תוביל את השיירה מן הסתם.

מועדון מאזדה , על אף חיבתנו הגדולה כלפיו , הוא מועדון בפני עצמו ממש כמונו. אני לא רואה צורך במפגשים עוקבים איתם. יש להם את הענינים שלהם כפי שלנו יש, וטיול מועדון - כשמו הוא למועדון פיאט.

לגבי חברים מהצפון. אם יש כאלו ,שיודעים שהם מגיעים , נא להודיע כאן בשרשור שנוכל לתאם איזשהי נקודת מפגש עבורכם באיזור הקרוב אליכם.

צביקוש23 03-01-08 19:05

הערות בונות

כמי שעובד על משאית כל יום כל השנה באזור הנ"ל

בשלה מסלול ההליכה גם אם הוא ממש קצר חובה ללא ספק שמישהו יתנדב לשמור על הרכבים.
גניבות הרכבים בעת טיולים ובפרט בדרום באזור ערד הוא ממש מכה אמיתית
ומספיק שנלך 10 דקות נתרחק מהאוטו יש סיכוי סביר שתיהיה פריצה או גניבה.
זו תופעה ידועה באזור ואני אומר את זה מניסיון של חברים שזה קרה להם וגם בתור אחד שעובד באזור הנ"ל ורואה את חומרת המצב.

raanan_t 04-01-08 00:08

צביקה, האזור הזה אכן רגיש אך לא בנקודות אשר בהן מתוכנן הקטע הרגלי. אני מכיר את המקום ויצא לי להדריך בו מספר לא קטן של טיולים ללא שום בעיה מיוחדת וזאת בנוסף לאין ספור טיולים נוספים.

ישנה גם האפשרות להשאיר את הרכבים בתחנת הדלק ערבה ואת הקטע הרגלי לעשות הלוך וחזור בתוך הערוץ, זה קצת לחזור על עצמנו. לדעתי החוויה של לבצע את הנחל בכיוון ירידה עדיף.

שוב, אני חייב להדגיש שהרכבים ישארו במקום בטוח וגלוי, לעיתים אף עומדות שם ניידות משטרה והמקום מהווה נקודת תצפית אשר בה עוצרים רבים.

buziko77 04-01-08 02:58

טיול לדרום!

בתור חובב דרום מושבע אעשה את המאמצים להגיע!
יהיה כיף! :)

פאנקיעיראקי 10-01-08 01:02

מאשר הגעה
הקפה עליי אולי נביא גם תה.

buziko77 11-01-08 05:08

טיול לדרום

לצערי הייתי מעורב בתאונת דרכים ורוב הסיכוניים שלא אוכל להצטרף אליכם
תהנו :)

raanan_t 11-01-08 06:53

מקווה ששלומך טוב. :)
עד הטיול יש עוד זמן, אולי תצליח להתארגן על תיקון הרכב ולהצטרף.

zizkebab 16-01-08 18:17

נראה מעניין, אשתדל להגיע.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:34.