מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פעילויות המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מפגש עם מועדון מאזדה, מתחם "מסלולים" 29.12.07 (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2863)

raanan_t 13-12-07 23:00

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub (הודעה 18910)
חבר'ה זה לא יפה לשמור סודות בחברה.

ליאור, אני גיליתי את זה ממש בטעות ולא דרך מישהו מהאתר. קצת סבלנות, אני מאמין שברגע שכל הפרטים יהיו סגורים כולנו נשמע על זה כמו שצריך. גם אני מחכה לקצת יותר פרטים. :)

fpclub 13-12-07 23:27

אני אחכה בסבלנות.

stio 13-12-07 23:30

צטט:

במקור פורסם על ידי ניר בן טובים (הודעה 18776)
אם יש חברים [שבד"כ כן מגיעים למפגשים, והרבה] שאינם מתכוונים להגיע, רשמו עצמכם בשרשור כלא מגיע. [נועד למטרות רישום ומעקב זה הכול].

המרחק, המרחק...
מדינה כ"כ קטנה עם מרחקים כ"כ גדולים.. :sad:
כנראה לא אגיע בגלל המרחק ובגלל שאני לחלוטין לא מתמצא בכבישי הדרום והמרכז. למעשה אני כרגע מברר לגבי GPS.

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub (הודעה 18822)
אוי ואבוי אם אני אשתתף עם האוטו שלי אני אצטרך להביא ארגז כלים שיהיה לי איך לאסוף את האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR].

אם אני הייתי משתתף הייתי מתהפך עם הרכב. חבל לא ראית מה קרה לי ברמת הגולן באחד מה- "מגה סיבובים".

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub (הודעה 18910)
חבר'ה זה לא יפה לשמור סודות בחברה.

האם יש סיכוי להדלפה? :wink:

ארילו 13-12-07 23:43

צטט:

במקור פורסם על ידי צביקוש23 (הודעה 18937)
הרשה לי להתעלם מגיבוב השטויות שרשמת.

אני אכן עובד על אירוע... ואתה לא חייב להגיע אם לא יאה לך.

שבת שלום

לתשומת לבך,

אנחנו בעד שתיזום ארועים, אבל יש גבול לרמת הזלזול והיחס הלקוי שלך, אם יש לך קושי בהבנה לבקשות חוזרות ונשנות לא לארגן אירועים על דעת עצמך מבלי לתאם עמנו, אז האמן לי שכל סעיף לרמת הפרט בהודעה של ניר יופעל כנגדך ואתה תמצא עצמך נעול מחוץ לכתלי המועדון הזה.

gilgil 14-12-07 00:41

צביקה,

צר לי שבהודעתך זו בחרת להמשיך בדרך קלוקלת וביחס נבזי וחצוף כשאתה ממשיך בהתעלמות מהבקשות החוזרות ונשנות שלא לצאת בהודעות ארגוניות על דעת עצמך ויוצא בהצהרות מרד וזלזול. בדרכך זו אתה מסב נזק למועדון!

אם כך אתה רוצה להמשיך – הסר ספק מליבך כי לא יאחר היום ואכן תתבצע פה פעולה במסגרת הפורום שלא תאפשר לך לכתוב שום דבר, לא לקחת חלק בכלום וכפי שאביעד ציין, מקומך לא יהיה בינינו.

ארילו 14-12-07 01:22

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 18949)
מדינה כ"כ קטנה עם מרחקים כ"כ גדולים.. :sad:
כנראה לא אגיע בגלל המרחק ובגלל שאני לחלוטין לא מתמצא בכבישי הדרום והמרכז. למעשה אני כרגע מברר לגבי GPS.

גיא בחייך - בטיול האחרון לרמת הגולן אני נסעתי מהרצליה ועד מצוק עורבים. מרחק שהוא הרבה יותר גדול מאשר יוקנעם - אשדוד.

אתה מוזמן להגיע עם מישהו אחר, אבל חבל שלא תגיע רק בשביל זה. ואגב, אני בספק אם תצליח להפוך את האונו שלך :)

fiat-bravo 14-12-07 02:59

איפה זהמסלולים איך מגעים מאשדוד? ומתי זה?

שחרון 14-12-07 09:49

צטט:

במקור פורסם על ידי fiat-bravo (הודעה 18956)
איפה זהמסלולים איך מגעים מאשדוד? ומתי זה?

מסלולים זה באזור תעשיה אפק.
ליד כפר קאסם.

שולה

raanan_t 14-12-07 09:54

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 18949)
האם יש סיכוי להדלפה? :wink:

מצטער, אני חתום על הסכם סודיות :D

Caveman 14-12-07 10:10

צטט:

במקור פורסם על ידי שחרון (הודעה 18962)
מסלולים זה באזור תעשיה אפק.
ליד כפר קאסם.

שולה

לא למתחם הזה אנו מתכוונים שחר, כי אם לזה שממוקם באשדוד.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:52.