![]() |
נו יש תמונות? :cool:
|
אל תעורר את המתים.. ובמקרה הזה גם החולמים.;)
|
תן לעשות ענין בפורום:D
|
אני לא רוצה להגיד "אמרתי לכם"
|
האוטו בארץ
האוטו אכן בארץ וכל אלה שמלכלכים שאני חולם וכל השטויות אתם יכולים לעבור בנמל חיפה ותוכלו לראות אותו אני עדיין בהמתנה עד לקבלת האישור של משרד התחבורה אבל אני מקווה שיסתדר כל העניין ולא תהיה בעיה.
אני כבר ראיתי את הרכב בנמל הוא נמצא בקונטיינר חום אני גם ישבתי ברכב איזה דבר אבל אסור להניע אותו ברחבה של הנמל אגב יש שם מרצדסים ובימרים שחבל על הזמן וכל המכוניות שם מחכות לאישור. אז חבל על הלכלוכים. יניב 8) |
פעם הבאה שאתה בנמל... תרביץ כמה תמונות... ואז נעניק לך את המעמד הראוי.
|
אנחנו לא יכולים לעבור בנמל חיפה, לא נותנים לאזרחים להיכנס.
אני הייתי שם כמה וכמה פעמים בזמן שירותי הצבאי, אבל זה היה אך ורק עם רכב צבאי ועם טופס עבודה חתום ומסודר. |
צטט:
זה מתיש חבל על הזמן אני חשבתי שלהביא ביבוא אישי זה פשוט אבל אני טעיתי והרכב הבא זה בטוח לא יהיה ביבוא אישי יש לי חבר שרכש פיאט 500 מאיטליה לבנה ב160.000 שקל והרכב חיכה חצי שנה עד שהוא קיבל את הרכב. אגב יש לי טופס מיוחד אשר הקנה לי להגיע ישר למקום בו נאספים הרכבים שמגיעים בייבוא אישי ואותי לייוו אנשי בטחון של הנמל עד להגעה למקום. וגם לא יכולתי לצלם את הרכב כי הוא היה בקונטיינר ולא היה אפשרי לצלם את הרכב תאמין לי שאני מקבל את הרכב אני ישר נרשם למועדון,עושה בוק ומראה לכול אלה שצחקו עלי אני אראה לכם שזה לא היה סתם. יניב |
צטט:
צטט:
בנוסף- אם ישבת ברכב אין שום בעיה גם לצלם אותו. אני צילמתי תמונות בתנאים הרבה הרבה יותר גרועים. |
אפשר לדואג שאיזה צלם ילך איתו לא?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:17. |