![]() |
קראתי קצת בפורום האנגלי וראיתי שמשתמשים ב 3 מתאמים בצבע אדום ירוק צהוב לכבל הזה
http://www.ebay.com/itm/Diagnostic-C...item3f33bf0767 גם בתוכנה כשלחצתי על Airbag לדוגמא, הוא רשם לי להכניס את האדפטור האדום כשלחצתי על ABS הוא ביקש אדפטור ירוק. מישהו ניסה את זה? או שהלחמת הפין עושה את אותה הפעולה? |
משום מה בגרסא החינמית האחרונה 1.9 כשאני מתחבר למנוע של הרכב הוא מציין שזה לא אפשרי בגרסא החינמית ומבקש שאעשה אקטיבציה בתשלום.
לעשות אקטיבציה לא בתשלום - צריך לעשות קומבינה. אלי מכיר את זה? עידן כן לכאורה ההלחמה ממלאת את תפקיד המתאמים רק שהמתאמים כל פעם מחליפים תפקיד בין פינים ולא מקצרים בין כולם. רק כדאי לציין שכשמקצרים כמה קווים על אותו קו מעבר לזה שזה מעמיס ומרעיש זה יכול לפגוע במחשב הרכב. לא קראתי במפרט מה הממתחים על כל קו וקו ולכן כדאי להזהר. |
לא מכיר את הקומבינה וגם לא מבין למה צריך את התוכנה המלאה , הגירסה החינמית עושה את העבודה.
גיבסון,אתה צודק בעיניין המתחים, אך בקיצור שני פינים בלבד לא אמורה להיות בעיה. |
לא אומר שצריך, התוכנה החינמית מבקשת מיד אחרי connect למחשב הרכב.
טוב נלך צעד אחורה - אתה יכול להעלות לינק לגרסא שאתה משתמש ? אני אוריד עכשיו ואגש לאוטו שוב |
|
multiecuscan currently has three editions - FREE, REGISTERED and MULTIPLEXED. The installation program is the same for all editions. You can download current version from here:
Download Multiecuscan 1.9 ? זה מה שיש גם לי על המחשב אבל כשאני מתחבר למחשב הרכב אני רואה את המסך הבא אבל נחסם ע"י הודעה שדרוש לזה גרסא מלאה ואז נזרק החוצה. |
ניסיתי היום להתחבר למחשב הרכב אצלי , פונטו ספייס 8 שסתומים באמצעות כבלkkl וגירסת תוכנה מלאה
משום מה לאחר כ 20 -30 שניות מתקבלת הודעה בתוכנה שאין תגובה ממחשב הרכב ולכן לא ניתן להתחבר יש למישהו רעיון למה ? עריכה : ניסיתי שוב והמתג שעל הכבל לא היה שמאלה עד הסוף כן הצלחתי להתחבר , אך עולה תקלה בחיבור שאומרת invalid iso ... וזאת למרות שהחיבור הצליח , מישהו יכול לעזור ? ( דרך אגב ביצעתי בדיקת מאווררים בשתי המהירויות לצורך נסיון - עבר בהצלחה ) |
טוב ממשיכים.
אלי הסתכלתי יש לך פונטו SX , עשיתי ניסוי ואני יכול להתחבר למחשב של 8 שסתומים באוטו שלי. מיד אחרי זה התוכנה צועקת שהמחשב לא תואם אבל עדיין עולה ואפשר להכנס ולעבוד. רק שהתוצאות לא נכונות - המיפויים מן הסתם לא נכונים. מסתבר שבגרסא החינמית הבחור שפיתח את התוכנה חסם את האפשרות להתחבר למחשבים של 16 שסתומים. זה נכון לדור ראשון והלאה, אתה מוזמן לנסות אפילו על הרכב שלך - החסימה היא לפני שהתוכנה מזהה אם הבקשה תואמת למחשב הרכב או לא. טוב מהשלב הזה הבנתי שאין ברירה ועכשיו והגרסא המלאה עובדת אצלי עכשיו. מחר אבדוק אותה על הרכב - אני כבר רוצה לראות אם המתח על החיישן חמצן מתקבל הגיוני או שעדיין ערכים מוזרים. |
1 צירוף קובץ(ים)
עידן, האם שכחת לשאול בפורום את מה שדיברנו ?.
טוב אז אני אשאל. לא הצלחנו בשום מצב להתחבר לסכנר שבתמונה. האם יש מצב שהבלוטוט שמתחבר למחשב הנייד חלש מידי ?. אני לא מדבר על תקול. שכחנו לרשום את הק"מ. שלח לי את מס' הק"מ שיש ברכב שלך, כדי שאסדר לך אישור ברקסים לטסט. דוד. |
אה כן,
כשניסינו להתחבר עם התקן הבלוטוט, המחשב זיהה אותו. כשבאנו להוסיף את ההתקן הכל עבר בהצלחה עד שהוא רשם מומלץ להכניס מפתח, כלומר קוד על מנת שלא יוכלו לגשת להתקן אחרים. זה לא היה חובה והיה אפשר לבחור באפשרות "אל תשתמש במפתח עבורי" בקיצור גם זה עבר בהצלחה והוא זיהה את ההתקן. לאחר כמה דקות הקפיץ הודעה במחשב "כדי להשתמש בהתקן זה צריך מפתח" והמחשב כאילו הוציא את ההתקן החוצה מהחומרה. ההתקן לא הגיע עם קוד, ניסיתי לשים קוד שאני מגדיר ולהשתמש בו כשההודעה קופצת אך גם זה לא עזר. אני חושד שזה משהו עם הוינדוס XP או זה שהמחשב לא מגיע עם בלוטוט מובנה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:34. |