![]() |
צטט:
|
לו"ז האירוע:
08:00-09:00 התכנסות משתתפי ג'ימיקאנה(שליטה ברכב) למועדוני הרכב * הרשמה קבלת והדבקת מספר מתחרה * הדרכה ואימון המשתתפים ע"י קובי כהן ומקצה הכירות * דגש גבוה על בטיחות ועמידה בלו"ז האירוע 08:30-09:00 התכנסות רכבי מציגים – מועדוני רכב : * העמדת רכבים עפ"י סימון * שילוט רכבים ומתחם ע"י המועדון 09:00 – 09:30 פתיחת האירוע לקהל-התכנסות - סיור בין רכבי המציגים בתחרות הרכב היפה ביותר בין מועדונים הרכב המובילים בארץ,VAG,אלפא רומאו,PSI, הונדה ,STI,Max-Tuning , רודסטרים,חיפושיות ,פיאט, לנצ'יה,יפני נט ,SCALE, CARSFORUM ,סובארו 4x4 ועוד... 09:30- 09:45 מנחה האירוע - עיתונאי הרכב טל שביט נאום פתיחה : קובי כהן – נהג מרוצים מקצועי ומארגן האירוע הדגמת נהיגה : ברכב הגמר – ע"י קובי כהן 09:45-10:40 התחלת ג'ימיקאנה למועדוני רכב – מקצה ראשון מקצה ג'ימקאנה מיוחד לסלבריטיז - בין המשתתפים– השחקנית מיכל ינאי, ח"כ גלעד ארדן (ח"כ מטעם הליכוד ויו"ר השדולה למאבק בתאונות הדרכים) ,אביב פרנקל ערוץ 10 ועוד... 10:40-11:00 * הדגמת נהיגה - רכב ראלי ע"י קובי כהן * בחירת הרכב היפה ביותר ע"י השופטים – עיתונאי הרכב טל שביט ועוד... 11:00 – 12:00 התחלת ג'ימיקאנה למועדוני רכב – מקצה שני מקצה ג'ימקאנה מיוחד לסלבריטיז – מקצה שני 12:00 – 12:30 גמר הג'ימיקאנה למועדוני רכב – גמר (5 הזמנים הטובים ביותר ברכב זהה) מקצה ג'ימקאנה מיוחד לסלבריטיז- מקצה גמר 12:30-13:00 חלוקת גביעים ופרסים למנצחי הג'ימיקאנה ותחרות הרכב היפה ביותר מקום בתחרות גימאקנה בין נשות חברי מועדוני הרכב נותר פנוי :!: נותר מקום אחד לתצוגה, המעוניינים, נא לשלוח פרטים ל-fiat.il@gmail.com. |
איך הלו''ז מסתדר עם העובדה שקבענו ב-9 ביהוד ?
|
מן הסתם שעת היציאה תוקדם. ניר יפרסם בהמשך שעת יציאה מעודכנת.
|
תגובה
למעט דני שיגיע ללטרון בעצמו בשעה שנקבעה לכל משתתפי הג'ימיקנה , כולם להיות ביהוד בשעה 8:30.
כן אני מודע ללו"ז שפורסם, אבל ניסיון העבר כבר לימד אותנו שעד 10:00 כלום לא זז שם. זמן נסיעה עד היעד הוא 25 דקות בערך. [במהירות שפויה :wink: ]. הקצאה למועדון: נהג ונהגת מסלול, ו 5 מכוניות תצוגה. 5 מכוניות התצוגה הן : פיאט קופה [לירן] , פיאט קופה [ארז] , פיאט ABARTH [גדעון] בראבו HGT [העגלון שלי] , ויש עוד מקום אחד פנוי. אדי, נשמח לראות את סטאס מעמיד שם את האונו טורבו אם זה אפשרי. אם יש עוד משהו לא ברור... |
אני אבדוק את הנושא
לא נראה לי שתהיה בעיה. |
אני שם בטוח :twisted: , אבל מה בנוגע למתמודדת מהמועדון אין פה אף אחת שרוצה להישתתף? :? אם באמת אין אף אחת אז מה עם נשות חברי המועדון ?
|
כמו שאמרתי , לא תהיה בעיה .
אונו טורבו יעמוד בתצוגה. |
האם כל המועדונים מקבלים חמישה מקומות תצוגה?
|
כן
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:19. |